X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się - ogólne Majowe testowanie - w maju testujemy 🤞🏻 Zimą się rozpakujemy 👶🏻
Odpowiedz

Majowe testowanie - w maju testujemy 🤞🏻 Zimą się rozpakujemy 👶🏻

Oceń ten wątek:
  • Dip88 Autorytet

Wysłany: 28 czerwca 2021, 11:52

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kasiekkk wrote:
    Myślę, że Dipp ma rację i to czas na nowy wątek 😁
    Mogłybyśmy wtedy na pierwszej stronie mnóstwo przydatnych informacji sobie powrzucać: daty porodów, wizyt, polecajki ciążowe i buble, wyprawkowe must have i pewnie sporo innych :)
    To która zakłada ?? 😂😂

3jgx9jcgaorgom11.png
    Nikodem & Alexander ❤️
    Starania od 11.2019
    12.2019 Poronienie 6tc💔
    04.2021 Ciąża biochemiczna💔
    💗13.05.2021⏸ NIFTY ✅ 💙 Antoś 💙

PCOS❗️FSH❗️Testosteron ❗️LH/FSH ❗️
    Styczeń 2021 Klinika w NL 🇳🇱
  • nulka_23 Autorytet

Wysłany: 28 czerwca 2021, 11:55

Cytuj  /     /  Zgłoś
    W sumie ja mogę, tylko to będzie mój pierwszy wątek więc mogę mieć pytania 😁

Iskra, a Ty będziesz tam miała miejsce specjalne żebyśmy na Ciebie zsyłały wiruski 🦠🦠🦠

Iskra444, Kasiekkk, Rosalie lubią tę wiadomość

• Dip88 Autorytet

Wysłany: 28 czerwca 2021, 11:58

Cytuj  /     /  Zgłoś
    nulka_23 wrote:
    U mnie dziś też leń... Strasznie jestem na siebie o to zła bo jednak próbuje pracować ale jednocześnie już mi się urlop marzy... Nawet mnie dziś nie ruszyło jak mnie z samego rana menagerka zbombardowała głupimi tekstami. Jakoś tak mi wszystko jedno...

Mdłości na szczęście mam bardziej okazjonalnie - męczyły mnie w piątek i przez weekend ale dziś jest okey już. Tylko tych chęci do czegokolwiek brak :( już bym chciała przyszły poniedziałek - nie widziałam maleństwa od ponad miesiąca chociaż mam wrażenie że minęło dużo więcej czasu 😂

Dziewczyny, gdyby coś było nie tak to byłyby jakieś objawy?
    Nie wkładaj sobie do głowy, że coś jest nie tak. Tego nie da się przewidzieć, mogą być objawy i może ich nie być, tak samo jak z super zdrową ciążą jedna ma objawy mega, a druga małe albo wcale 😉 Z własnego doświadczenia mogę powiedzieć, że poprostu tak jest i im więcej czasu mija od wizyty tym się więcej myśli i się zastanawia jak tam dzidzia i czy wszystko ok. Spokój to jest chyba tylko do kilku dni po wizycie 😅

3jgx9jcgaorgom11.png
    Nikodem & Alexander ❤️
    Starania od 11.2019
    12.2019 Poronienie 6tc💔

• nulka_23 Autorytet

Wysłany: 28 czerwca 2021, 12:02

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dip88 wrote:
    Nie wkładaj sobie do głowy, że coś jest nie tak. Tego nie da się przewidzieć, mogą być objawy i może ich nie być, tak samo jak z super zdrową ciążą jedna ma objawy mega, a druga małe albo wcale 😉 Z własnego doświadczenia mogę powiedzieć, że poprostu tak jest i im więcej czasu mija od wizyty tym się więcej myśli i się zastanawia jak tam dzidzia i czy wszystko ok. Spokój to jest chyba tylko do kilku dni po wizycie 😅
    Niby to wiem ale zawsze jakieś ziarenko niepewności jest. Chociaż ostatnio jestem i tak coraz bardziej świadoma tego że w ciąży jestem 😂 jakoś tak zaczyna to do mnie docierać

• Marcelq Koleżanka

Wysłany: 28 czerwca 2021, 12:05

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja mam wizytę 9.07 USG, również poproszę o dopisanie. :D

uwo9skjosvqwcbnx.png
  • Dip88 Autorytet

Wysłany: 28 czerwca 2021, 12:08

Cytuj  /     /  Zgłoś
    nulka_23 wrote:
    W sumie ja mogę, tylko to będzie mój pierwszy wątek więc mogę mieć pytania 😁

Iskra, a Ty będziesz tam miała miejsce specjalne żebyśmy na Ciebie zsyłały wiruski 🦠🦠🦠
    To śmiało zakładaj ☺️ I daj znać jak już będzie 😉 A z pierwszą stroną jak coś to pomożemy 😉

3jgx9jcgaorgom11.png
    Nikodem & Alexander ❤️
    Starania od 11.2019
    12.2019 Poronienie 6tc💔

• nulka_23 Autorytet

Wysłany: 28 czerwca 2021, 12:17

Cytuj  /     /  Zgłoś
    No to zapraszam :) W maju zatestowane ⏸️ zimą będą rozpakowane 👶👣

Kasiekkk, Dip88 lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 28 czerwca 2021, 12:19

Cytuj  /     /  Zgłoś
    nulka_23 wrote:
    U mnie dziś też leń... Strasznie jestem na siebie o to zła bo jednak próbuje pracować ale jednocześnie już mi się urlop marzy... Nawet mnie dziś nie ruszyło jak mnie z samego rana menagerka zbombardowała głupimi tekstami. Jakoś tak mi wszystko jedno...

Mdłości na szczęście mam bardziej okazjonalnie - męczyły mnie w piątek i przez weekend ale dziś jest okey już. Tylko tych chęci do czegokolwiek brak :( już bym chciała przyszły poniedziałek - nie widziałam maleństwa od ponad miesiąca chociaż mam wrażenie że minęło dużo więcej czasu 😂

Dziewczyny, gdyby coś było nie tak to byłyby jakieś objawy?

Postaraj się myśleć pozytywnie! Pomyśl, jakie będziesz miała zaskoczenie, kiedy zobaczysz, jak bardzo Twój maluszek się przez ten czas zmienił! :) Ile urósł, jak długie już ma rączki i nóżki i śliczny zarys buźki <3

nulka_23, Dip88, Rosalie lubią tę wiadomość

• KaJa Autorytet

Wysłany: 29 czerwca 2021, 14:26

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ulka86, jeśli tu jesteś jeszcze to zapraszam na lipcowy wątek. Właśnie sie zbieramy😁

Iskra444 lubi tę wiadomość

24.03.21 ➡️ poronienie zatrzymane 8/12 tydz.
    13.10.22 ➡️ II kreski
    27.06.22 ➡️ Moja tęczowa Maja jest już z nami💓 3760g/57cm
    01.03.23 ➡️ zaczynamy starania o rodzeństwo👨‍👩‍👧‍👧❤
    08.10.23 ➡️ II kreski 🍀
    11.12.23 ➡️ prenatalne: zdrowy bobas👶
    17.06.24➡️ Mikołaj 3680g/59cm♥️
‹‹ 215 216 217 218 219
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Adaptogeny - Ashwagandha, Korzeń Maca, Shatavari

Każdego dnia przybywa par, które po wieloletnich staraniach o dziecko, osiągają swój cel dzięki unikalnym ziołom - adaptogenom. Powiedzmy sobie otwarcie: kto sprawniej przywróci ład i porządek w świecie sztucznie zdezorganizowanym przez człowieka, jak Matka Natura? Świetnie, że zaczynamy korzystać z jej pomocy. Jeśli to zagadnienie nie jest Ci jeszcze znane, koniecznie przeczytaj artykuł do końca.          

CZYTAJ WIĘCEJ

Problemy z zajściem w ciążę - 13 niepokojących objawów

Czy problemy z zajściem w ciążę można przewidzieć? Przeczytaj listę 13 potencjalnych symptomów, którym powinnaś się bliżej przyjrzeć. Nieregularme miesiączki, obfite miesiączki, niskie libido czy utrata włosów - nie ignoruj tych i innych symptomów mogących świadczyć o zaburzeniach hormonalnych czy innych schorzeniach powodujących problemy z zajściem w ciążę. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Jak radzić sobie z trudnymi pytaniami, gdy cierpisz na niepłodność i masz problemy z zajściem w ciążę?

Tylko osoby, które doświadczyły przedłużających się starań o dziecko, wiedzą jak trudne mogą być pytania ze strony innych... "A Wy kiedy będziecie mieli dziecko?" jest jednym z najczęstszych. Jak odpowiadać na trudne pytania? Jak radzić sobie z emocjami podczas przedłużających się starań o dziecko? I dlaczego problemy z płodnością są tak trudnym emocjonalnie doświadczeniem? Przeczytaj artykuł doświadczonego psychologa - Justyny Kuczmierowskiej, która na codzień pracuje z parami borykającymi się z niepłodnością! 

CZYTAJ WIĘCEJ