Majowe testowanie - w maju testujemy 🤞🏻 Zimą się rozpakujemy 👶🏻
-
WIADOMOŚĆ
-
Dip88 wrote:No właśnie, musiałybyśmy ci tyłek zawrać żeby coś wpisywać, a pewnie co chwile coś będzie, dlatego o nowym wątku pomyślałam 😉
Marcelq lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyMyślę, że Dipp ma rację i to czas na nowy wątek 😁
Mogłybyśmy wtedy na pierwszej stronie mnóstwo przydatnych informacji sobie powrzucać: daty porodów, wizyt, polecajki ciążowe i buble, wyprawkowe must have i pewnie sporo innychDip88, Marcelq, Ariadne002, Kasienka22 lubią tę wiadomość
-
U mnie dziś też leń... Strasznie jestem na siebie o to zła bo jednak próbuje pracować ale jednocześnie już mi się urlop marzy... Nawet mnie dziś nie ruszyło jak mnie z samego rana menagerka zbombardowała głupimi tekstami. Jakoś tak mi wszystko jedno...
Mdłości na szczęście mam bardziej okazjonalnie - męczyły mnie w piątek i przez weekend ale dziś jest okey już. Tylko tych chęci do czegokolwiek brak już bym chciała przyszły poniedziałek - nie widziałam maleństwa od ponad miesiąca chociaż mam wrażenie że minęło dużo więcej czasu 😂
Dziewczyny, gdyby coś było nie tak to byłyby jakieś objawy? -
Kasiekkk wrote:Myślę, że Dipp ma rację i to czas na nowy wątek 😁
Mogłybyśmy wtedy na pierwszej stronie mnóstwo przydatnych informacji sobie powrzucać: daty porodów, wizyt, polecajki ciążowe i buble, wyprawkowe must have i pewnie sporo innych -
nulka_23 wrote:U mnie dziś też leń... Strasznie jestem na siebie o to zła bo jednak próbuje pracować ale jednocześnie już mi się urlop marzy... Nawet mnie dziś nie ruszyło jak mnie z samego rana menagerka zbombardowała głupimi tekstami. Jakoś tak mi wszystko jedno...
Mdłości na szczęście mam bardziej okazjonalnie - męczyły mnie w piątek i przez weekend ale dziś jest okey już. Tylko tych chęci do czegokolwiek brak już bym chciała przyszły poniedziałek - nie widziałam maleństwa od ponad miesiąca chociaż mam wrażenie że minęło dużo więcej czasu 😂
Dziewczyny, gdyby coś było nie tak to byłyby jakieś objawy? -
Dip88 wrote:Nie wkładaj sobie do głowy, że coś jest nie tak. Tego nie da się przewidzieć, mogą być objawy i może ich nie być, tak samo jak z super zdrową ciążą jedna ma objawy mega, a druga małe albo wcale 😉 Z własnego doświadczenia mogę powiedzieć, że poprostu tak jest i im więcej czasu mija od wizyty tym się więcej myśli i się zastanawia jak tam dzidzia i czy wszystko ok. Spokój to jest chyba tylko do kilku dni po wizycie 😅
-
nulka_23 wrote:W sumie ja mogę, tylko to będzie mój pierwszy wątek więc mogę mieć pytania 😁
Iskra, a Ty będziesz tam miała miejsce specjalne żebyśmy na Ciebie zsyłały wiruski 🦠🦠🦠 -
nick nieaktualnynulka_23 wrote:U mnie dziś też leń... Strasznie jestem na siebie o to zła bo jednak próbuje pracować ale jednocześnie już mi się urlop marzy... Nawet mnie dziś nie ruszyło jak mnie z samego rana menagerka zbombardowała głupimi tekstami. Jakoś tak mi wszystko jedno...
Dziewczyny, gdyby coś było nie tak to byłyby jakieś objawy?
Postaraj się myśleć pozytywnie! Pomyśl, jakie będziesz miała zaskoczenie, kiedy zobaczysz, jak bardzo Twój maluszek się przez ten czas zmienił! Ile urósł, jak długie już ma rączki i nóżki i śliczny zarys buźkinulka_23, Dip88, Rosalie lubią tę wiadomość
-
Ulka86, jeśli tu jesteś jeszcze to zapraszam na lipcowy wątek. Właśnie sie zbieramy😁
Iskra444 lubi tę wiadomość
24.03.21 ➡️ poronienie zatrzymane 8/12 tydz.
13.10.22 ➡️ II kreski
27.06.22 ➡️ Moja tęczowa Maja jest już z nami💓 3760g/57cm
01.03.23 ➡️ zaczynamy starania o rodzeństwo👨👩👧👧❤
08.10.23 ➡️ II kreski 🍀
11.12.23 ➡️ prenatalne: zdrowy bobas👶
17.06.24➡️ Mikołaj 3680g/59cm♥️ -