Majowe testowanie - w maju testujemy 🤞🏻 Zimą się rozpakujemy 👶🏻
-
WIADOMOŚĆ
-
Manioka wrote:Martyna dziękuję bardzo😘
Ja zmieniłam lekarza z faceta na babę😁 oczywiście z przyczyn takich, że nie czułam się zaopiekowana przez niego, wręcz olewana😑 ale dlatego też, że ciągle były jakieś aluzje ze strony mojego pięknego 😂
Faceci myślą chyba tak, że cokolwiek my sobie tam nie wsadzimy to bedzie nam dobrze 😅
Przecież usg to taka przyjemność ze hej 😂😂Kasiekkk, Manioka lubią tę wiadomość
25.12.2020 (8cs)- 8tc [*]
10.05.2021-⏸🥰 ➡️14dpo bhcg 467➡️ 18dpo bhcg 2523
19.01.2022- synek na Świecie 💙 55 cm i 3600g szczęścia -
Kasienka22 wrote:Z emocji zapomnial jak to było 🤣
Kasiekkk, Kasienka22 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyCo do płci, to chcieliśmy mieć z mężem dziewczynkę, ale ja coraz bardziej czuję, że to będzie chłopiec, mężowi też śnił się chłopiec i teraz już w sumie jestem nastawiona na chłopca i bardzo dobrze, bo mam nadzieję, że dzięki temu niezależnie od płci radość będzie tak samo ogromna
Dip88 lubi tę wiadomość
-
Martyna33 wrote:Nie strasz mojego męża haha
W sumie to nie chodzi o to ze to usg jest robione w ten sposób, tylko mój m po prostu nie lubi na to patrzeć 😂 Ja to szanuje 😂 Nawet chyba bym się czuła chyba skrępowana przy mężu xD
A macie jakieś przeczucia co do płci? Bo u mnie na 99% chłopak😂
Co do przeczucia to myśle, że będzie chłopiec, bo mam już dwóch i jakoś nie wierze, że tym razem mogłabym mieć córeczkę 😅 -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyKasienka22 wrote:Kurcze to mój się ani trochę nie czepia, ze facet, że coś wsadza. Przyzwyczajony, że co rok chodzę na cytologie, usg i usg piersi i może dlatego 🤷🏽♀️
Nie przejmuj sie mój też się nie czepia Ja też regularnie chodzę na wszystkie badania, a nawet i częściej
Chyba ogarnął, ze to żadna przyjemność. Ja po jednym badaniu USG wrcałam z tak obolałaym brzuchem, ze chyba wie ze to nic fajnego. Z tym, że to była ewidentnie wina lekarki, bo samo badanie juz mnie bardzo bolało Nigdy więcej do niej nie poszłam.
Jeśli dziewczynka "odbiera" urodę mamie to chyba bedzie dziewczynka xD hahha
A tak na poważnie to nie chce się na nic nastawiać
Kasiekkk lubi tę wiadomość
-
Belie wrote:Nie przejmuj sie mój też się nie czepia Ja też regularnie chodzę na wszystkie badania, a nawet i częściej
Chyba ogarnął, ze to żadna przyjemność. Ja po jednym badaniu USG wrcałam z tak obolałaym brzuchem, ze chyba wie ze to nic fajnego. Z tym, że to była ewidentnie wina lekarki, bo samo badanie juz mnie bardzo bolało Nigdy więcej do niej nie poszłam.
Absolutnie nie przejmuje się, cieszę się że ma takie podejście a nie inne 😁
Najważniejsze żeby zdrowe było 🥰 marzę o synku, ale z drugiej strony, no nie okłamujmy się, dla dziewczynek są ładniejsze ubranka 😅Kasiekkk lubi tę wiadomość
🙋🏽♀️ 25l.
🙋🏽 27l.
+ 🐈🐈⬛
-
nick nieaktualnyBelie wrote:Nie przejmuj sie mój też się nie czepia Ja też regularnie chodzę na wszystkie badania, a nawet i częściej
Oooo, to jakby tym odbieraniem urody się kierować, to u mnie na bank byłaby dziewczynka 😂 Moja twarz odkąd zaszłam w ciążę to jakaś porażka
-
Kasiekkk wrote:Oooo, to jakby tym odbieraniem urody się kierować, to u mnie na bank byłaby dziewczynka 😂 Moja twarz odkąd zaszłam w ciążę to jakaś porażka
To u mnie chłopak bo cery tak ładnej w życiu nie miałam 😂25.12.2020 (8cs)- 8tc [*]
10.05.2021-⏸🥰 ➡️14dpo bhcg 467➡️ 18dpo bhcg 2523
19.01.2022- synek na Świecie 💙 55 cm i 3600g szczęścia -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Hmm… u mnie w pierwszej ciąży cera i wygląd bez zmian- chłopak, w drugiej mnie wypryszczyło i w ogóle czułam się brzydka🙈😂 - chłopak, teraz cera dużo ładniejsza niż przed ciążą 🤷🏻♀️ Także nic się nie sprawdziło, nie wierzę w takie rzeczy 🙂
-
nick nieaktualny