Majowe testowanie - w maju testujemy 🤞🏻 Zimą się rozpakujemy 👶🏻
-
WIADOMOŚĆ
-
Martyna33 wrote:Dip, ja nie wiem co faceci maja do usg waginalnego, ale mój tak samo kurde 😂😂 No przecież to badania, No co zrobić No.
Mam nadzieje ze prenatalne to już przez brzuch 😂
Manioka, sto lat!!! -
nick nieaktualnyJa mam w prawdzie babeczkę lekarza, ale przecież to tylko badanie Przy cytologii też się co nieco wkłada, a uratowała nie jednej kobiecie życie.
Za to usg prenatalne będzie robił mi facet i się zastanawiam, czy będzie przez brzuch, czy przez pochwę. I w sumie chyba wolałabym tę drugą opcję, bo widziałam po ostatnim zdjęciu właśnie przez brzuch, że jest dużo mniej dokładne, niż z usg dopochwowego, a jednak badanie chciałabym mieć możliwie jak najdokładniej wykonane.
Zresztą, nieważne, czy będzie badać mężczyzna, czy kobieta, nieważne jak, byleby wszystko było ok Strasznie się nie mogę tego badania doczekaćKasienka22, Dip88 lubią tę wiadomość
-
Dip88 wrote:Na prenatalnych różnie jest, czasami wystarczy przez brzuch, a czasami trzeba i tak i tak. Wszystko zależy jak dziecko się ułoży, czy się wierci itd 😅
Nie strasz mojego męża haha
W sumie to nie chodzi o to ze to usg jest robione w ten sposób, tylko mój m po prostu nie lubi na to patrzeć 😂 Ja to szanuje 😂 Nawet chyba bym się czuła chyba skrępowana przy mężu xD
A macie jakieś przeczucia co do płci? Bo u mnie na 99% chłopak😂25.12.2020 (8cs)- 8tc [*]
10.05.2021-⏸🥰 ➡️14dpo bhcg 467➡️ 18dpo bhcg 2523
19.01.2022- synek na Świecie 💙 55 cm i 3600g szczęścia -
Manioka wrote:Martyna dziękuję bardzo😘
Ja zmieniłam lekarza z faceta na babę😁 oczywiście z przyczyn takich, że nie czułam się zaopiekowana przez niego, wręcz olewana😑 ale dlatego też, że ciągle były jakieś aluzje ze strony mojego pięknego 😂
Faceci myślą chyba tak, że cokolwiek my sobie tam nie wsadzimy to bedzie nam dobrze 😅
Przecież usg to taka przyjemność ze hej 😂😂Kasiekkk, Manioka lubią tę wiadomość
25.12.2020 (8cs)- 8tc [*]
19.01.2022- synek na Świecie 💙 55 cm i 3600g szczęścia -
Kasienka22 wrote:Z emocji zapomnial jak to było 🤣
Kasiekkk, Kasienka22 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyCo do płci, to chcieliśmy mieć z mężem dziewczynkę, ale ja coraz bardziej czuję, że to będzie chłopiec, mężowi też śnił się chłopiec i teraz już w sumie jestem nastawiona na chłopca i bardzo dobrze, bo mam nadzieję, że dzięki temu niezależnie od płci radość będzie tak samo ogromna
Dip88 lubi tę wiadomość
-
Martyna33 wrote:Nie strasz mojego męża haha
W sumie to nie chodzi o to ze to usg jest robione w ten sposób, tylko mój m po prostu nie lubi na to patrzeć 😂 Ja to szanuje 😂 Nawet chyba bym się czuła chyba skrępowana przy mężu xD
A macie jakieś przeczucia co do płci? Bo u mnie na 99% chłopak😂
Co do przeczucia to myśle, że będzie chłopiec, bo mam już dwóch i jakoś nie wierze, że tym razem mogłabym mieć córeczkę 😅 -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyKasienka22 wrote:Kurcze to mój się ani trochę nie czepia, ze facet, że coś wsadza. Przyzwyczajony, że co rok chodzę na cytologie, usg i usg piersi i może dlatego 🤷🏽♀️
Nie przejmuj sie mój też się nie czepia Ja też regularnie chodzę na wszystkie badania, a nawet i częściej
Chyba ogarnął, ze to żadna przyjemność. Ja po jednym badaniu USG wrcałam z tak obolałaym brzuchem, ze chyba wie ze to nic fajnego. Z tym, że to była ewidentnie wina lekarki, bo samo badanie juz mnie bardzo bolało Nigdy więcej do niej nie poszłam.
Jeśli dziewczynka "odbiera" urodę mamie to chyba bedzie dziewczynka xD hahha
A tak na poważnie to nie chce się na nic nastawiać
Kasiekkk lubi tę wiadomość
-
Belie wrote:Nie przejmuj sie mój też się nie czepia Ja też regularnie chodzę na wszystkie badania, a nawet i częściej
Chyba ogarnął, ze to żadna przyjemność. Ja po jednym badaniu USG wrcałam z tak obolałaym brzuchem, ze chyba wie ze to nic fajnego. Z tym, że to była ewidentnie wina lekarki, bo samo badanie juz mnie bardzo bolało Nigdy więcej do niej nie poszłam.
Absolutnie nie przejmuje się, cieszę się że ma takie podejście a nie inne 😁
Najważniejsze żeby zdrowe było 🥰 marzę o synku, ale z drugiej strony, no nie okłamujmy się, dla dziewczynek są ładniejsze ubranka 😅Kasiekkk lubi tę wiadomość
🙋🏽♀️ 25l.
🙋🏽 27l.
+ 🐈🐈⬛
-
nick nieaktualnyBelie wrote:Nie przejmuj sie mój też się nie czepia Ja też regularnie chodzę na wszystkie badania, a nawet i częściej
Oooo, to jakby tym odbieraniem urody się kierować, to u mnie na bank byłaby dziewczynka 😂 Moja twarz odkąd zaszłam w ciążę to jakaś porażka
-
Kasiekkk wrote:Oooo, to jakby tym odbieraniem urody się kierować, to u mnie na bank byłaby dziewczynka 😂 Moja twarz odkąd zaszłam w ciążę to jakaś porażka
To u mnie chłopak bo cery tak ładnej w życiu nie miałam 😂25.12.2020 (8cs)- 8tc [*]
19.01.2022- synek na Świecie 💙 55 cm i 3600g szczęścia