Majowe testowanie - w maju testujemy 🤞🏻 Zimą się rozpakujemy 👶🏻
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyDipp, zaraz zerknę i dam znać, bo też siedzę póki co przy komputerze.
Rany, na wadze +0, a ja się w prawie żadne ubrania już nie mieszczę! Przyjrzałam się sobie dzisiaj w lustrze i ja mam już całkiem pokaźny brzuszek! To możliwe tak wcześnie? Mam bardzo słabe mięśnie brzucha, może to dlatego? O piersiach już nie wspominając +4 cm -
Ja siedzę z apki i jest wszystko ok
Kasiek, u mnie to samo, waga na minusie a brzuch jest 😂 rano już nawet widoczny, a wieczorem to już w ogóle okrągły 🙃
Ale mnie naszła ochota na sushi! Zamówiłam takie bez surowej i wędzonej ryby, wydaje się bezpieczne. Już maz pojechał 😍😍 (p.s. Narazie dzień bez wymiotów🤞🏻)nulka_23, Kasiekkk lubią tę wiadomość
25.12.2020 (8cs)- 8tc [*]
10.05.2021-⏸🥰 ➡️14dpo bhcg 467➡️ 18dpo bhcg 2523
19.01.2022- synek na Świecie 💙 55 cm i 3600g szczęścia -
nick nieaktualny
-
U mnie nadal nie działa 🤷🏻♀️ I odinstalowałam i kombinowałam i nic 😕 A już się trochę przyzwyczaiłam tak, no trudno… może któregoś dnia znów magicznie zacznie działać 😅
-
nick nieaktualnyTo może napisz do administracji, czy coś, może coś pomogą
My dzisiaj jesteśmy na zleceniu, robiłam sobie spokojnie zdjęcia, dopóki nie usłyszałam kazania. Słuchajcie, pierwszy raz się w ciąży popłakałam przez hormony, ale jak już do tego doszło, to była to rzeka łez 😂 Trochę głupio, ale no cóż....Eve, Dip88 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnynulka_23 wrote:Kasiekkk będą Cię młodzi wspominać 😂 jak będą mówić o ślubie to będzie że kazanie było tak piękne że aż się fotograf popłakała 😂😂
Na szczęście wycofałam się szybko, jak tylko poczułam, że nie powstrzymam łez i rozszlochałam się dopiero na zewnątrz, więc Młodzi raczej nic nie widzieli. Za to goście mieli widowisko, jak biegłam załzawiona przez kościół, zasłaniając usta ręką 😂😂😂Dip88 lubi tę wiadomość
-
Kasiekkk wrote:Na szczęście wycofałam się szybko, jak tylko poczułam, że nie powstrzymam łez i rozszlochałam się dopiero na zewnątrz, więc Młodzi raczej nic nie widzieli. Za to goście mieli widowisko, jak biegłam załzawiona przez kościół, zasłaniając usta ręką 😂😂😂
Kasiekkk lubi tę wiadomość
-
Anulka1992 wrote:Cześć dziewczyny. Beta z dziś to 21tys a 22.06 było 10tys. Czy to nie za mało? Chociaż lekarze twierdzą że jest ok bo przyrasta. A i widziałam zarodek😊 chociaż jeszcze nie ma serduszka...
Nie mam pojęcia, ale na tym etapie beta już nie rośnie tak szybko. A ile mm ma zarodek?25.12.2020 (8cs)- 8tc [*]
Anulka1992 wrote:Nie powiedziała mi doktor bo tylko podejrzała żeby mi pokazać czy już jest zarodek. Jutro rano będę miała dokładne badanie z opisem. Mówiła tylko że zarodek wielkości jak na 6tydz
Zarodek powinien się pojawić do CRL bodajze 7mm także myśle ze masz jeszcze czas na serducho25.12.2020 (8cs)- 8tc [*]
Ariadne002 wrote:Hej Dziewczyny
Ja właśnie wróciłam z dwóch zleceń i nóg nie czuje... Za to kręgosłup krzyżowy to aż za bardzo zaczynam się martwić bo od kilku dni po wysiłku mnie strasznie Napier nic za z lewej strony krzyż, i to tak klujaco...
Teraz aż 9 miesięcy coś Cię będzie cały czas kłuło i bolało Ciąża w macicy prawda? Jeśli tak to nie martwiłabym się takimi bólami, mnie tez czasem krzyż pobolewa.
Kiedy masz wizytę ?25.12.2020 (8cs)- 8tc [*]
Martyna33 wrote:Zarodek powinien się pojawić do CRL bodajze 7mm także myśle ze masz jeszcze czas na serducho
-
Martyna33 wrote:Teraz aż 9 miesięcy coś Cię będzie cały czas kłuło i bolało Ciąża w macicy prawda? Jeśli tak to nie martwiłabym się takimi bólami, mnie tez czasem krzyż pobolewa.
Kiedy masz wizytę ?
Wizyte mam dopiero 13.07 akurat USG genetyczne -
nick nieaktualny
-
Martyna33 wrote:Ariadne, rozumiem, na rwie kulszowej się nie znam (
Dip, No i dziś u mnie apka nie działa 😂😑
U mnie dalej też nie działa 🤷🏻♀️ Po zalogowaniu ładuje się 2 sek. i spowrotem wywala ekran do logowania.
Ja chyba będę musiała się do fizjo przejść, bo gruchocze mi między nogami 😅 Nie wiem jak to opisać, nie w biodrach, tylko tak w środku coś, w poprzedniej ciąży też tak miałam, ale w 3 trymestrze, a tu dopiero początek, no i wtedy zrobiło mi się dosyć spore rozejście spojenia łonowego… ból okropny był 🙈 A bóle krzyża też mi dokuczają, wychodzi na to że w każdej ciąży coraz wcześniej 🤷🏻♀️