Majowe testowanie - w maju testujemy 🤞🏻 Zimą się rozpakujemy 👶🏻
-
WIADOMOŚĆ
-
Dip88 wrote:U mnie dalej też nie działa 🤷🏻♀️ Po zalogowaniu ładuje się 2 sek. i spowrotem wywala ekran do logowania.
Ja chyba będę musiała się do fizjo przejść, bo gruchocze mi między nogami 😅 Nie wiem jak to opisać, nie w biodrach, tylko tak w środku coś, w poprzedniej ciąży też tak miałam, ale w 3 trymestrze, a tu dopiero początek, no i wtedy zrobiło mi się dosyć spore rozejście spojenia łonowego… ból okropny był 🙈 A bóle krzyża też mi dokuczają, wychodzi na to że w każdej ciąży coraz wcześniej 🤷🏻♀️
Dostałam odp ze problem jest w niektórych systemach iOS i będą ten problem rozwiązywać U mnie tak samo jak u Ciebie z logowaniem
Dip88 lubi tę wiadomość
25.12.2020 (8cs)- 8tc [*]
10.05.2021-⏸🥰 ➡️14dpo bhcg 467➡️ 18dpo bhcg 2523
19.01.2022- synek na Świecie 💙 55 cm i 3600g szczęścia -
nulka_23 wrote:Dip nie brzmi to dobrze 😳 albo ja mam zbyt wybujałą wyobraźnię 😂
U mnie trzeci dzień mdłości ale odliczam już dni do usg 😁😁
Martyna czyli problem leży w systemie, oby szybko zrobili, bo z apki wygodniej się korzysta 🙂 -
nick nieaktualnyTeż mam w takim razie szaloną wyobraźnię, bo dla mnie brzmi to przerażająco 😱 Oby obeszło się Dipp bez takiego bólu jak w poprzedniej ciąży.
Lubię sobie w aplikacji sprawdzać, ile dni minęło od ostatniej owulacji, za każdym razem okazuje się, że zaskakująco duzo, że normalnie bym już kolejną 🐵 miała i tak jakoś miło jest, jak sobie uświadamiam, że to tyle dni temu zaczęło powstawać nasze maleństwo. I z jednej strony niby czas mi się dłuży, ale z drugiej jak widzę, że to już ponad 50 dni, to myślę, że ten czas jednak strasznie pędzi i że zanim się obejrzymy maluszek będzie z nami ❤️Dip88, Marcelq lubią tę wiadomość
-
Kasiekkk wrote:Też mam w takim razie szaloną wyobraźnię, bo dla mnie brzmi to przerażająco 😱 Oby obeszło się Dipp bez takiego bólu jak w poprzedniej ciąży.
Lubię sobie w aplikacji sprawdzać, ile dni minęło od ostatniej owulacji, za każdym razem okazuje się, że zaskakująco duzo, że normalnie bym już kolejną 🐵 miała i tak jakoś miło jest, jak sobie uświadamiam, że to tyle dni temu zaczęło powstawać nasze maleństwo. I z jednej strony niby czas mi się dłuży, ale z drugiej jak widzę, że to już ponad 50 dni, to myślę, że ten czas jednak strasznie pędzi i że zanim się obejrzymy maluszek będzie z nami ❤️
U mnie ponad 80 i jakoś nie zauważyłam że to już tyle 😂 -
nick nieaktualnyU mnie 65 dzień cyklu i 52 po owulacji 😊 No i 2,5 tygodnia do prenatalnych 😍
A właśnie, jak już będziecie po swoich prenatalnych, to dajcie znać, czy miałyście badanie przez brzuch, czy przez pochwę.
Myślałam, że mojego badanie przez pochwę nie rusza - jednak się myliłam 😂Wiadomość wyedytowana przez autora: 27 czerwca 2021, 16:16
Martyna33, Dip88 lubią tę wiadomość
-
nulka_23 wrote:Chyba ja będę miała jako pierwsza? Mam zaplanowane na 5 lipca
Ja mam 8 lipca 🤞🏻
Może sobie zrobimy jakaś listę wizyt?Marcelq, Ariadne002 lubią tę wiadomość
Ja mam usg 2 lipca i to będzie 10+6, a u mnie robią między 11+0 a 14 tc, a nie dopytałam na wizycie czy to już będzie prenatalne czy zwykłe i mnie na później jeszcze umowią 🙈😂 Wiem tylko, że na tej wizycie dostanę też skierowanie na Nifty i inne badania z krwi, bo na tym głównie nasza rozmowa się skupiła, a już nie pamiętam jak mnie umawiały w poprzedniej ciąży, chociaż wydaje mi się, że umowią mnie osobno, bo 10+6 to trochę wcześnie chyba 🤨 No nic, dowiem się na wizycie 🤷🏻♀️
-
Wizyty🐣:
2 lipca - Dip (usg)
5 lipca - Nulka (prenatalne)
7 lipca - Belie (prenatalne)
8 lipca - Martyna (prenatalne)
14 lipca - Kasiekk (prenatalne)
22 lipca - Rosalie (prenatalne)Wiadomość wyedytowana przez autora: 28 czerwca 2021, 11:02
nulka_23, Dip88, Kasiekkk lubią tę wiadomość
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Kasiekkk wrote:Ja mam 14 lipca prenatalne
Zastanawiałam się tylko, jak zrobić, żeby ta lista nam nie zginęła, jak nas najdzie na intensywne pisanie na forum
Chyba niestety nijak pozostaje wklejać ją co jakiś czas lub zapamiętać ze jest na 218 stronie 😂25.12.2020 (8cs)- 8tc [*]
Martyna33 wrote:Wizyty🐣:
2 lipca - Dip (usg)
5 lipca - Nulka (prenatalne)
7 lipca - Belie (prenatalne)
8 lipca - Martyna (prenatalne)
14 lipca - Kasiekk (prenatalne)
22 lipca - Rosalie (prenatalne)
Jak chcecie to Wam mogę to wrzucić na 1 stronę tylko mnie potem ścigajcie jak będę miała coś dopisaćRosalie lubi tę wiadomość
-
nulka_23 wrote:Ja zapamiętałam stronę, niestety ale nie ma chyba nigdzie opcji przypinania postów
Jal dziś dziewczyny Wasze samopoczucie? Martyna, mdłości wróciły czy zaczynasz już funkcjonować?
Mdłości i wymioty już chyba nigdy mnie nie porzucą😂 czasem się zdarzy jakiś jeden dzień bez wymiotów, ale to nic innego jak cud 🥲
Przytulam kibelek i odliczam czas do 2 trymestru
Jak u Ciebie ?25.12.2020 (8cs)- 8tc [*]
U mnie dziś samopoczucie póki co super, ale mam lenia okropnego i od rana siedzę i nic nie robię 🤭 Ogarnełam rano tylko kuchnie, a tak to albo bawię się z małym, a jak sam się czymś zajmie to przyklejam się do kanapy 😅
Co do dat wizyt itp to może jednak przydałby się nowy wątek ciążowy i wtedy na pierwszej stronie mogłybyśmy zapisywać sobie terminy porodów czy wizyt, z wątków testowych też dziewczyny mogłyby dołączać jeśli by chciały 🤔 Ale to tylko mój taki zamysł, jak chcecie 😃Iskra444, Kasiekkk, Rosalie lubią tę wiadomość
-
Iskra444 wrote:Jak chcecie to Wam mogę to wrzucić na 1 stronę tylko mnie potem ścigajcie jak będę miała coś dopisać