Majowe testowanie - w maju testujemy 🤞🏻 Zimą się rozpakujemy 👶🏻
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Hmm… u mnie w pierwszej ciąży cera i wygląd bez zmian- chłopak, w drugiej mnie wypryszczyło i w ogóle czułam się brzydka🙈😂 - chłopak, teraz cera dużo ładniejsza niż przed ciążą 🤷🏻♀️ Także nic się nie sprawdziło, nie wierzę w takie rzeczy 🙂
-
nick nieaktualny
-
Ale macie tempo pisania 😅
U mnie cera inna ale nie ładniejsza 😂 po prostu zawsze miałam problem z dużymi wypryskami przed okresem a teraz ich brak 😂 mam za to kaszkę na czole 🤦♀️ z takich przesądów to jeszcze jest coś o ułożeniu brzucha i o zachciankach ale ja ogólnie nie słucham takich rzeczy więc nie pamiętam co tam było 😂
Osobiście mam przeczucie że to chłopiec. Z mojego pokolenia w rodzinie sami chłopcy się rodzą więc mam obawy czy się kiedykolwiek córeczki doczekam 😂 -
Nulka u mnie w rodzinie też sami chłopcy 🙈 Ja jestem jedynaczką i mam samych kuzynów, poza mną nie ma ani jednej dziewczyny, choć tu nie ma nic do rzeczy, bo to i tak od faceta zależy 😅 A mój ma 2 braci i jedną siostrę, z czego jeden brat ma 3 synów, a drugi jednego, tylko jego siostra ma 3 córki, ale to już idzie po genach jej męża, więc to nie ma tu i tak nic do rzeczy. Dlatego jestem pewna na 99,9 % trzeciego syna 🙉 Chociaż te 0,1 % szans zostawię sobie na córkę 🤣🤣
-
Dip88 wrote:Nulka u mnie w rodzinie też sami chłopcy 🙈 Ja jestem jedynaczką i mam samych kuzynów, poza mną nie ma ani jednej dziewczyny, choć tu nie ma nic do rzeczy, bo to i tak od faceta zależy 😅 A mój ma 2 braci i jedną siostrę, z czego jeden brat ma 3 synów, a drugi jednego, tylko jego siostra ma 3 córki, ale to już idzie po genach jej męża, więc to nie ma tu i tak nic do rzeczy. Dlatego jestem pewna na 99,9 % trzeciego syna 🙉 Chociaż te 0,1 % szans zostawię sobie na córkę 🤣🤣
-
W sumie płeć i tak zależy po prostu od plemnika który zapłodni, czy będzie on mieć chromosom X czy Y . Wiec wydaje mi się ze Np to ze w rodzinie sami chłopcy to czysty losowy przypadek i szanse na dziewczynkę to i tak 50%
Eve, Kasienka22, Dip88, Manioka lubią tę wiadomość
25.12.2020 (8cs)- 8tc [*]
10.05.2021-⏸🥰 ➡️14dpo bhcg 467➡️ 18dpo bhcg 2523
19.01.2022- synek na Świecie 💙 55 cm i 3600g szczęścia -
Martyna33 wrote:W sumie płeć i tak zależy po prostu od plemnika który zapłodni, czy będzie on mieć chromosom X czy Y . Wiec wydaje mi się ze Np to ze w rodzinie sami chłopcy to czysty losowy przypadek i szanse na dziewczynkę to i tak 50%
Martyna33, Dip88 lubią tę wiadomość
-
Martyna33 wrote:W sumie płeć i tak zależy po prostu od plemnika który zapłodni, czy będzie on mieć chromosom X czy Y . Wiec wydaje mi się ze Np to ze w rodzinie sami chłopcy to czysty losowy przypadek i szanse na dziewczynkę to i tak 50%
A tak serio to tylko takie rozkminy 🤷🏻♀️ Co by nie było i tak nastawiam się na chłopca i najważniejsze żeby było zdrowe 😉 Może przynajmniej kiedyś się wnuczki doczekam i będę mogła wkońcu jakieś sukieneczki kupić 🤣🤣Eve lubi tę wiadomość
-
Dip88 wrote:Niby tak, tylko skąd u mnie tylu facetów w rodzinie 🙈 Widać Y rządzą 🤣🤣
A tak serio to tylko takie rozkminy 🤷🏻♀️ Co by nie było i tak nastawiam się na chłopca i najważniejsze żeby było zdrowe 😉 Może przynajmniej kiedyś się wnuczki doczekam i będę mogła wkońcu jakieś sukieneczki kupić 🤣🤣👨25/08/2010 Szymon💙
👦07/11/2014 Aleksander💙
👧08/01/2022 Klara ❤️
-
Rosalie, ja miałam pobieraną ale nie zauważyłam bólu... Co prawda byłam wtedy zła więc mogłam się na nim nie skupić. A później żeby zająć myśli ulepiłam ponad 100 pierogów i faktycznie pod koniec nie czułam się dobrze ale to bardziej wina wysiłku... Tak myślę
Rosalie lubi tę wiadomość
-
Rosalie wrote:Dziewczyny, czy bol podbrzusza po cytologii jest normalny? Zaczynam sie troche martwic 😔
Tak, ja mam delikatny ból podbrzusza zawsze po badaniu ginekologicznym, podobno to norma. Dziś powinno być już lepiejRosalie lubi tę wiadomość
25.12.2020 (8cs)- 8tc [*]
10.05.2021-⏸🥰 ➡️14dpo bhcg 467➡️ 18dpo bhcg 2523
19.01.2022- synek na Świecie 💙 55 cm i 3600g szczęścia -
Rosalie wrote:Faktycznie dzis juz lepiej. Niestety dla mnie cytologia jest zawsze bolesna, ale po raczej nie mialam bolu, wiec zaczelam sie troche martwic o malenstwo.
Mnie zawsze po cytologii bolało 😑
A teraz mam schizy, bo od paru dni mniej czuję "Marcinka" i nie wiem czy mam się martwić czy jeszcze nie muszę 😅 -
Dziewczyny działa wam tu aplikacja ?? Wylogowało mnie i podczas logowania ładuje mi się i spowrotem pojawia się strona startowa żeby się zalogować i tak w kółko od rana 🤦🏼♀️ Dopiero teraz przez przeglądarkę udało mi się wejść 🤷🏻♀️
-
Dip88 wrote:Dziewczyny działa wam tu aplikacja ?? Wylogowało mnie i podczas logowania ładuje mi się i spowrotem pojawia się strona startowa żeby się zalogować i tak w kółko od rana 🤦🏼♀️ Dopiero teraz przez przeglądarkę udało mi się wejść 🤷🏻♀️
Mi działa
🙋🏽♀️ 25l.
🙋🏽 27l.
+ 🐈🐈⬛