Majowe testowanie - w maju testujemy 🤞🏻 Zimą się rozpakujemy 👶🏻
-
WIADOMOŚĆ
-
Kasiekkk wrote:Cześć dziewczyny! Mogę jeszcze w tym miesiącu dołączyć? Testuję 20-ego.
Przeczytałam dzisiaj cały wątek, wiele razy się już wzruszyłam i uśmiechnęłam do telefonu
Jestem Kasia i dopiero zaczynamy swoje starania o pierwsze dzieciątko od tego cyklu. Owulację według aplikacji miałam 7-ego maja.
U nas problemem jest dosyć ciężka praca na własnej działalności gospodarczej, bo jesteśmy fotografami ślubnymi i musimy wyrobić się z końcówką ciąży poza sezonem ślubnym, żebym mogła dotrzymać umów 😂
Badania póki co tylko podstawowe, które robiłam i tak co jakiś czas: morfologia, TSH, progesteron, cytologia i kontrola dentystyczna.
Przy okazji, jak już się rozpisuję, to gratuluję wszystkim zafasolkowanym i życzę wszystkim testującym w maju, żeby zdrowych ciąż w tym miesiącu przybywało lawinowo ❤️
Gravity, musiałam przegapić 🙈🤦🏻♀️ -
nick nieaktualny
-
Hej hej, 10.05 dobiega końca wiec postanowiłam zatestowac a ze mecza mnie plamienia juz 3 dzien to żadnych super ekstra nadziei nie mialam.
Jestem lekko w szoku bo nie oczekiwałam ze wieczor mnie jeszcze tak zaskoczy 🙈
Na dodatek robilam test o słabszej mocy bo tylko taki mialam...
Dziewczyny co tu dużo mówić, chyba to do mnie jeszcze nie dochodzi. Jutro lecę na bete sprawdzic czy to prawda ❤ kreska nie jest jakaś super ekstra tłusta, ale chyba ją widać co?
Blondyna.B, Alis96, Dip88, Kasiekkk, Paulina1106, Sparky, Morgana, Iskra444, Joanka#, Gravity, Axon, Natalia1992, Ulka86, Gosiak123, CestLaVie, Atena37, Vivian, Izi, Monika7, Sendi94, Lidia, Niebieska Gwiazda, weronika_weronika, Marcelq lubią tę wiadomość
-
Mka wrote:Hej hej, 10.05 dobiega końca wiec postanowiłam zatestowac a ze mecza mnie plamienia juz 3 dzien to żadnych super ekstra nadziei nie mialam.
Dziewczyny co tu dużo mówić, chyba to do mnie jeszcze nie dochodzi. Jutro lecę na bete sprawdzic czy to prawda ❤ kreska nie jest jakaś super ekstra tłusta, ale chyba ją widać co?
Mka, Alis96, Izi lubią tę wiadomość
-
Mka wrote:Hej hej, 10.05 dobiega końca wiec postanowiłam zatestowac a ze mecza mnie plamienia juz 3 dzien to żadnych super ekstra nadziei nie mialam.
Widać! Gratulacje! ☺️Mka lubi tę wiadomość
-
Mka lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyMka wrote:Hej hej, 10.05 dobiega końca wiec postanowiłam zatestowac a ze mecza mnie plamienia juz 3 dzien to żadnych super ekstra nadziei nie mialam.
Piękna kreska, gratulacje ❤️ Super wieści na koniec dnia, ale chyba nie będziesz mogła zasnąć teraz 😁Mka lubi tę wiadomość
-
Mka gratulacje 😍
U mnie to by było na tyle magii maja, można mi 🐒 wpisaćMka lubi tę wiadomość
Starania od 08.2019
👩🏼
drożność 03.2021 - oba niedrożne, prawy udrożniony,
Laparoskopia jajowodów 07.2021 - usunięcie zrostów, oba jajowody drożne
👨🏻 20.11.2020 morfologia 2% reszta parametrów ok
Trzy nieudane IUI
29.04.2022 punkcja
IVF ❄️❄️❄️❄️❄️ na zimowisku
04.05.2022 transfer 5 dniowej blastki 5.1.1.
7 dpt cień cienia
8 dpt beta 122
10 dpt beta 318
12 dpt beta 702
14 dpt beta 1543
19 dpt (23.05.2022) pecherzyk ciążowy beta 7661 prog 231
29 dpt (02.06.2022) 6+4 jest echo zarodka ❤️ CRL 0,67
08.07.2022 I prenatalne wszystko ok
13.07.2022 drugie prenatalne u innego lekarza tez ok
30.08.2022 II połówkowe, będzie mała bejbisia 👨👩👧
02.11.2022 III prenatalne 🍀
10.01.2023 - urodziła się nasza córeczka 🥰🥰🥰 -
Piękna kreseczka, gratulacje 🥳❤️Mka lubi tę wiadomość
-
Mka gratulacje! Maj zapowiada się dużo lepiej niż kwiecień długo się staraliscie?
Syla87 nie lubię bardzo, czy trzeba Cię ojojać?Wiadomość wyedytowana przez autora: 10 maja 2021, 22:20
Ona: 34, podejrzenie enodmetriozy, trombofilia
On: 36, morfo 2%, zbyt wysoka fragmentacja
Eurofertil Ostrava
Listopad 2021 start stymulacji
4 zarodki klasy A, po PGT-A tylko jeden ❄️
Styczeń 2022 transfer
6 dpt - beta 40
10 dpt - beta 455
14 dpt - beta 2400
7+2 - 12mm, ❤️155
nifty - OK
prenatalne - OK
12+1 - 66mm, ❤️168
20+1 - połówkowe 370 g, ❤️ 143
26+3 - 960 g
30+2 - 1500 g
33+4 - 2100 g
36+3 - 2700 g
38+1 - 3000 g
38+4 - CC, 3100 g, 54 cm 👣 -
Wyraźna kreska Gratuluję! Niech teraz ładnie ciemnieje 🍀Mka lubi tę wiadomość
33l. ♀ ➥PCOS -
Lena887 wrote:Mka gratulacje! Maj zapowiada się dużo lepiej niż kwiecień długo się staraliscie?
Syla87 nie lubię bardzo, czy trzeba Cię ojojać?
❤️❤️ bardzo proszę ❤️❤️ siedzę sobie cichutko na kanapie i łkam 🤷♀️Starania od 08.2019
👩🏼
drożność 03.2021 - oba niedrożne, prawy udrożniony,
Laparoskopia jajowodów 07.2021 - usunięcie zrostów, oba jajowody drożne
👨🏻 20.11.2020 morfologia 2% reszta parametrów ok
Trzy nieudane IUI
29.04.2022 punkcja
IVF ❄️❄️❄️❄️❄️ na zimowisku
04.05.2022 transfer 5 dniowej blastki 5.1.1.
7 dpt cień cienia
8 dpt beta 122
10 dpt beta 318
12 dpt beta 702
14 dpt beta 1543
19 dpt (23.05.2022) pecherzyk ciążowy beta 7661 prog 231
29 dpt (02.06.2022) 6+4 jest echo zarodka ❤️ CRL 0,67
08.07.2022 I prenatalne wszystko ok
13.07.2022 drugie prenatalne u innego lekarza tez ok
30.08.2022 II połówkowe, będzie mała bejbisia 👨👩👧
02.11.2022 III prenatalne 🍀
10.01.2023 - urodziła się nasza córeczka 🥰🥰🥰 -
Mka super kreseczka! I jeszcze wieczorem!!!!
Syla87 nie lubięMka, Syla87 lubią tę wiadomość
-
Syla87 wrote:❤️❤️ bardzo proszę ❤️❤️ siedzę sobie cichutko na kanapie i łkam 🤷♀️
Bardzo ojojuję wiem doskonale jak się czujesz, bo już 11 razy czułam tą bezsilność a 12 raz zbliża się wielkimi krokami bo już czuję pms. Jak masz ochotę sobie popłakać to popłacz na pewno będzie Ci lżej, a za kilka dni zbieraj siły na nowy cykl. Czytam różne wątki na forum i mam wrażenie, że prędzej czy później każdej się udaje i wierzę, że Tobie również się uda! Może czerwiec zaskoczy, a nawet gdyby odpukac nie, to wiele kobiet zaskakuje po laparo!Ona: 34, podejrzenie enodmetriozy, trombofilia
On: 36, morfo 2%, zbyt wysoka fragmentacja
Eurofertil Ostrava
Listopad 2021 start stymulacji
4 zarodki klasy A, po PGT-A tylko jeden ❄️
Styczeń 2022 transfer
6 dpt - beta 40
10 dpt - beta 455
14 dpt - beta 2400
7+2 - 12mm, ❤️155
nifty - OK
prenatalne - OK
12+1 - 66mm, ❤️168
20+1 - połówkowe 370 g, ❤️ 143
26+3 - 960 g
30+2 - 1500 g
33+4 - 2100 g
36+3 - 2700 g
38+1 - 3000 g
38+4 - CC, 3100 g, 54 cm 👣 -
No super! Moje gratulacje! 🧡Mka lubi tę wiadomość
-
Dziewczyny, błagam o sprowadzenie mnie na Ziemie i wytłumaczenie co się odwalą w tym moim cyklu.
8dpo, cykle 27 dniowe, za 6 dni powinna przyjść małpa. Dzisiaj ogromny ból/kłucie? jajnika. W drodze do domu po pracy naczytałam się informacji, ze rzekomo testy owulacyjne mogą pokazać wczesna ciąże. No to przyszłam do domu i sobie myśle.. „a zrobię, co mi tam”. Byłam pewna ze wyjdzie od negatywny, a moim oczom po dosłownie kilku sekundach pojawiła się druga ciemna i bardzo tłusta krecha 🤨 robiąc owulacyjne zawsze czekam dłuższa chwile (zreszta nawet w instrukcji mam napisane żeby wynik odczytywać po 5 minutach) a tutaj nawet minuty nie trzeba było .. śluz mam taki kremowy, lepki czasami i rozciąga się troszkę, ale napewno nie jest to śluz płodny. Wiem, ze teoretycznie mogła się owulacja przesunąć ale odkąd pamietam moje cykle są 27-28 dniowe, wiec naprawdę w to wątpię... Temperatura od kilku dni jest wyższa (niestety nie zaznaczam tego na wykresie), śluz pojawił się piękny po pozytywnym teście , ale kurczę to było ponad tydzień temu 😱 co to może oznaczać?