Majowe testowanie - w maju testujemy 🤞🏻 Zimą się rozpakujemy 👶🏻
-
WIADOMOŚĆ
-
Anjucha wrote:Cześć Dziewczyny.
To chyba mój ostatni wpis na majowym wątku.
Moja ciąża okazała się być ciążą biochemiczną.
Dzisiaj zaczęło się samoistne poronienie.
Jest mi ogromnie żal, ale mam nadzieje, że sytuacja wróci do normy szybciej, niż normowały się moje poprzednie cykle.
Swoją drogą ciekawie było być w ciąży. Miałam wszystkie objawy, więc może teraz zwykłych okresowych nie będę z nimi myliła
Tak czy owak. Życzę Wam obfitych podwójnych kresek w tej końcówce maja, a wszystkim szczęśliwym kreskowiczkom pięknego utrzymania tego stanu!
Będziemy razem czekać na kolejne testowanie ❤️
Anjucha lubi tę wiadomość
-
Anujucha bardzo mi przykro ☹️ ale uszy do góry, po biochemie "plus" jest taki że można od razu kontynuować starania i niejedna kobieta zachodziła w ciążę już w kolejnym cyklu 💛 🤞 ściskam mocno
-
Dziewczyny co do testów owu to ja się przyznam bez bicia (i mam nadzieję że nikogo nie urażę) że nigdy nie rozumiałam sensu ich robienia.
2 lata siedzenia tu na forum w przeszłości i teraz Wasze doświadczenia zawsze pokazują mi tylko ze te testy są raczej mało wiarygodne i wprowadzają tylko dużo stresu 🙈
Jeśli robicie je w celu sprawdzenia płodności (czy występuje owu) to chyba lepiej już mierzyc temp przez 2-3 cykle, a najlepiej, jeśli jest możliwość iść na 2-3 cykle monitoringu u gin żeby rozwiać wszelkie wątpliwości 🙃 -
Vivian wrote:U mnie dzis chyba 11 dpo albo 10, wydaje mi się że wyszedł jakiś cień cienia ale aparat go nie chwyta.. Albo to tylko ta linia kontrolna nie wiem sama 🤷♀️ jutro chyba pójdę na bete, przynajmniej będę miała ciut spokojniejszy weekend.
https://ibb.co/pjQXDv2
Widzicie cokolwiek czy mam tylko zwidy?🤦♀️🤭
Widać !!! ❤️ Trzymam kciuki i daj znać jutro ✊💚
Vivian lubi tę wiadomość
-
Kasiekkk wrote:Dziewczyny, głowy do góry, jeszcze może nic nie wychodzić na testach, macie jeszcze troszkę czasu 😊
Ja byłam dzisiaj na powtórce bety, proszę o mocne kciukasy za prawidłowy przyrost ❤️ -
Anjucha przykro mi z powodu ciąży biochemicznej. Trzymaj się jakoś, choć wiem że trudno 😔
-
nick nieaktualnyAnjucha wrote:Cześć Dziewczyny.
Jest mi ogromnie żal, ale mam nadzieje, że sytuacja wróci do normy szybciej, niż normowały się moje poprzednie cykle.
Swoją drogą ciekawie było być w ciąży. Miałam wszystkie objawy, więc może teraz zwykłych okresowych nie będę z nimi myliła
Tak czy owak. Życzę Wam obfitych podwójnych kresek w tej końcówce maja, a wszystkim szczęśliwym kreskowiczkom pięknego utrzymania tego stanu!
Bardzo mi przykro Zrób może coś miłego dla siebie w najbliższy weekend? Oderwij się myślami od tego wszystkiego, odpocznij. Następnym razem na pewno się uda, bardzo mocno w to wierzę ❤️ -
nick nieaktualnyDip88 wrote:Mocne kciuki ✊ Daj znać jak będziesz miała wynik 😉
Póki co jestem dobrej myśli i dziwnie spokojna 😊Wojcinka, Eve, Dip88 lubią tę wiadomość
-
Kasiekkk wrote:Na pewno napiszę 😊 Jak będzie wszystko ok, to od razu, jak źle, to jak dojdę do siebie, ale na pewno się dowiecie. No chyba że prześpię smsa z informacją o wynikach, to też złapię opóźnienie 😁 już bym spać poszła 😴
Póki co jestem dobrej myśli i dziwnie spokojna 😊 -
nick nieaktualnyAnjucha wrote:Cześć Dziewczyny.
Bardzo mi przykro 😢 -
nick nieaktualny
-
Anjucha przytulam mocno :*
Właśnie jeżeli chodzi o betę to właśnie ile przed @ czy ile dpo możnaby robić żeby była wiarygodna?
Mam w sobotę imprezkę trochę się zastanawiam po prostu czy żeby nie być na 100% pewnym nie zrobić tej bety...♥ starania od 2021
♥ ja 26 lat, cykle zwykle 34-40 dni, lub dłuższe, na razie polecenie wyluzowania, z koleżanką prolaktyną różnie się dogadujemy, raczej nie jest przyjaźnie nastawiona
♥ mąż 29 lat, leczenie i suplementacja pod okiem androloga, teratozoospermia
♥11.08 beta 137,70
♥13.08 beta 446,20
-
Izi wrote:Anjucha przytulam mocno :*
Właśnie jeżeli chodzi o betę to właśnie ile przed @ czy ile dpo możnaby robić żeby była wiarygodna?
Mam w sobotę imprezkę trochę się zastanawiam po prostu czy żeby nie być na 100% pewnym nie zrobić tej bety...Izi lubi tę wiadomość
-
Ja myślę, że lepiej robić w dniu 🐵 żeby właśnie w razie czego nie wyłapać biochema.
Ja gdybym zrobiła w dniu jak wyszedł pierwszy raz pozytyw i dla przyrostu 2 dni później to by było ok. Ogólnie 10 dpo to już beta powinna wyjść bez problemu ale każdy jest inny i u każdej z nas w innym momencie dochodzi do zagnieżdżenia ☺️Izi, Iskra444, Wojcinka, Kasiekkk lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyPani Miśka wrote:Ja chyba wolałabym wiedzieć czy w ogóle coś zaskakuje, na pewno byloby by mi przykro, ale jesli i tak się coś dzieje to moim zdaniem warto wiedzieć może to pomoze wylapać później jakiś problem 😔
A ja jednak myślę jak Blondyna i następnym razem na pewno bym poczekała dłużej, bo nie życzę nikomu takich nerwów, jak się nie wie, czy beta niska, bo początek, czy dlatego że spada, bo biochem... Ale to wiadomo, teraz jestem mądra, a sama zrobiłam test 9dpo. A co wyłapywania problemów, to na tak wczesnym etapie nikt nie będzie i tak w stanie stwierdzić, co było powodem, to po prostu się zdarza.
Pani Miśka, ale jeśli się wybrałaś na betę, to daj znać, jak wyniki Trzymam kciuki!Izi, Blondyna.B lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyNo dobra, mam moje wyniki:
18.05.2021 - 47,03 U/l
20.05.2021 - 200,9 U/l
Mamy przyrost 427%
Więc teraz już oficjalnie: jestem w ciąży!
Izi, Ola_45, Syla87, Sendi94, Kate1811, Eve, Vivian, Blondyna.B, Bebu, Dip88, Sparky, Morgana, Pani Miśka, weronika_weronika, Gravity, Niebieska Gwiazda, Paulina1106, Axon, Ariadne002 lubią tę wiadomość
-
Kasiekkk wrote:No dobra, mam moje wyniki:
18.05.2021 - 47,03 U/l
20.05.2021 - 200,9 U/l
Mamy przyrost 427%
Więc teraz już oficjalnie: jestem w ciąży!
PięknieKasiekkk lubi tę wiadomość
♥ starania od 2021
♥ ja 26 lat, cykle zwykle 34-40 dni, lub dłuższe, na razie polecenie wyluzowania, z koleżanką prolaktyną różnie się dogadujemy, raczej nie jest przyjaźnie nastawiona
♥ mąż 29 lat, leczenie i suplementacja pod okiem androloga, teratozoospermia
♥11.08 beta 137,70
♥13.08 beta 446,20