Majówki Zapraszam :)
-
WIADOMOŚĆ
-
Ja się niestety wypisuję z maja... Codzienne kłucie Puregonem guzik dało i po ładnym rozpędzie wszystko się zatrzymało ;( a miał być takie piękny prezent na urodziny mężaStarania od maja 2013
Aniołki
13.11.2015 - [*] 7 tc
22.01.2016 - [*] 11 tc -
nick nieaktualnyLottie wrote:Ja się niestety wypisuję z maja... Codzienne kłucie Puregonem guzik dało i po ładnym rozpędzie wszystko się zatrzymało ;( a miał być takie piękny prezent na urodziny męża
-
nick nieaktualnyJagah wrote:ojejku - tak z innej beczki, uzywasz jeszcze kozieradki na wlosy?! Jestes zadowolona, pomogla cos?!
Jagah lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyKarissa i jak tam?Masz już urojone objawy ciąży?
Ja się jakoś inaczej czuję,już od 2 dpo,rozsądek mówi daj se dziewczyno spokój to pewnie przez Clo,wiesiołka itd,a serce mówi to na pewno dzieciaczki (po monitoringu doktorek powiedział,że jest spora szansa na dwujajowe).
Od wczoraj mam kaszkę na czole,policzkach i szyi,no oczywiście,przecież w ciązy progesteron skacze :p
Eh stara jestem i głupia,jeszcze tydzień i się okaże.Karissa lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyBrave dołączam również do urojeń cionrzowych ) u mnie 7dpo podbrzusze daje popalić - kuje i ciągnie straszliwie, razem z nadwrażliwym węchem - ewidentnie cionża
Czekam właśnie na wyniki proga i prl zobaczymy czy jest szansa, żeby jajo w ogóle miało szanse na zagnieżdżanko.
Karissa, Brave lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Weekend majowy rozpoczynamy od ovulacji
https://naforum.zapodaj.net/thumbs/79a53af8949d.jpgojejku, Karissa, Jagah, Brave, Kjopa3 lubią tę wiadomość
07.11.2012 Julian
Aniolki 13.08.2013 [*]11tc, 04.01.2016 [*]8tc cp,19.03.2016 [*]4+5tc, 22.05.2016 [*]4+6tc cp -
nick nieaktualny
-
Brave wrote:Karissa i jak tam?Masz już urojone objawy ciąży?
Ja się jakoś inaczej czuję,już od 2 dpo,rozsądek mówi daj se dziewczyno spokój to pewnie przez Clo,wiesiołka itd,a serce mówi to na pewno dzieciaczki (po monitoringu doktorek powiedział,że jest spora szansa na dwujajowe).
Od wczoraj mam kaszkę na czole,policzkach i szyi,no oczywiście,przecież w ciązy progesteron skacze :p
Eh stara jestem i głupia,jeszcze tydzień i się okaże.
Ja akurat nie mam ani objawów ciąży ani zbliżającej się @, także wszystko się może zdarzyć To będzie wybitnie emocjonujący dla mnie tydzień, bo będę czekała na @ bądź jej brak, a do tego na wyniki rekrutacji na nowe, dość wypasione, stanowisko (wczoraj mialam trzeci, ostatni etap). Jak się okaże, że jedno i drugie skończy się wynikiem pozytywnym, to mnie ktoś zabije;P No ale cóż...staramy się prawie rok...nie mam zamiaru teraz odpuszczać każdej okazji,bo "a nóż widelec w końcu się uda"ZakreconaŻona, Brave, merida17 lubią tę wiadomość
13.06.2015 - Nasz Wielki Dzień
26.08.2016 - Mamy to! Do zobaczenia w maju!
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny