Majówki Zapraszam :)
-
WIADOMOŚĆ
-
Channah ja obserwuje się 4 cykl i w trzech tak miałam więc uważam że tak normalne w tym cyklu doszły bolesne piersi. Nie ma mowy o tykaniu czy ściskaniu"Najlepiej nie planuj nic. Nie przewiduj tysiąca możliwości. Daruj sobie myślenie o tym co będzie. Bo wiesz co? Od życia i tak dostaniesz to, czego akurat się nie spodziewasz."
"Zwycięstwo sprzyja wysiłkowi!" -
To tylko na szczęście chociaż może tym razem się uda"Najlepiej nie planuj nic. Nie przewiduj tysiąca możliwości. Daruj sobie myślenie o tym co będzie. Bo wiesz co? Od życia i tak dostaniesz to, czego akurat się nie spodziewasz."
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Dziękuję bardzo fajnie by było jakby się w końcu udało"Najlepiej nie planuj nic. Nie przewiduj tysiąca możliwości. Daruj sobie myślenie o tym co będzie. Bo wiesz co? Od życia i tak dostaniesz to, czego akurat się nie spodziewasz."
Tak tylko my mamy ten cykl po przejsciach. Ja na antybiotyku na początku cyklu i Mąźu to samo więc nie wiem co z tego wyjdzie. Jednak jestem 4 cykl po tabletkach antykoncepcyjnych i dzięki temu wykresowi wiem że wszystko wraca do normy taki plus"Najlepiej nie planuj nic. Nie przewiduj tysiąca możliwości. Daruj sobie myślenie o tym co będzie. Bo wiesz co? Od życia i tak dostaniesz to, czego akurat się nie spodziewasz."
Channah właśnie tak myślę że te tabletki są dla nas zgubne niby fajnie. 100% pewności że nie będzie dzieci. Ale jak już odstawiamy i chcemy zajść to lipa"Najlepiej nie planuj nic. Nie przewiduj tysiąca możliwości. Daruj sobie myślenie o tym co będzie. Bo wiesz co? Od życia i tak dostaniesz to, czego akurat się nie spodziewasz."
Już masz dwójeczkę i teraz trzecie? Cudownie. Duża rodzinka My o pierwsze dopiero wiem jak wkładka działa i nie wiem czy to jest to czym chciała bym się zabezpieczać"Najlepiej nie planuj nic. Nie przewiduj tysiąca możliwości. Daruj sobie myślenie o tym co będzie. Bo wiesz co? Od życia i tak dostaniesz to, czego akurat się nie spodziewasz."
Przede wszystkim wkładka jest bardzo wygodna. Nie musisz o niej pamiętać codziennie jak z tabletkami a więcej już nie chcecie szkrabków czy będziecie myśleć?"Najlepiej nie planuj nic. Nie przewiduj tysiąca możliwości. Daruj sobie myślenie o tym co będzie. Bo wiesz co? Od życia i tak dostaniesz to, czego akurat się nie spodziewasz."
Moim marzeniem też jest trójeczka no ale póki co chociaż jedno bym chciała"Najlepiej nie planuj nic. Nie przewiduj tysiąca możliwości. Daruj sobie myślenie o tym co będzie. Bo wiesz co? Od życia i tak dostaniesz to, czego akurat się nie spodziewasz."
"Zwycięstwo sprzyja wysiłkowi!"