X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się - ogólne maleństwo, a względy finansowe...
Odpowiedz

maleństwo, a względy finansowe...

Oceń ten wątek:
  • nick nieaktualny

Wysłany: 28 marca 2014, 12:34

Cytuj  /     /  Zgłoś
    .

Wiadomość wyedytowana przez autora: 7 lutego 2016, 17:13

Ida lubi tę wiadomość

• Ida Autorytet

Wysłany: 28 marca 2014, 12:43

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Sylwia, i fajnie że założyłaś ten wątek, bo sama byłam ciekawa jak to jest u innych. Jak widać, jest różnie. Ja tylko powiem, że mnie ta rozmowa trochę pocieszyła. Dlatego dziękuję Ci za tą rozmowę :)

sylwiaśta159 lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 28 marca 2014, 16:01

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Jak ktos czyta i sie poczuwa ze odbiera czyjes posty w kategorii o rany poczułam sie urazona to ma problem, czyli nie ma takiego spełnionego zycia o jakim marzy. Ja tez pisze normalnie, dlatego podkreslam w poscie ze kazdy ma swoja sytuacje, ale jezeli czlowiekowi jest z nia dobrze to ok. Najwazniejsze zeby kazdy ulozyl sytuacje wg siebie, ale jednak jak ktos pisze ze ma lat 18 nascie i siedzi na utrzymaniu rodzicow pod wzgledem finansowym to najpierw niech sie zabierze za prace a pozniej mysli o dziecku. Najpierw w ogole zeby myslec o dziecku to trzeba byc dorosłym i dojrzałym człowiekiem, a to nie tyle swiadczy o tym ile mamy kasy, TYLKO CZY W OGOLE JESTESMY W STANIE SAMI BYC SAMODZIELNI. Moja mama tez stworzyła super dom, ale mnie wychowała do samodzielnosci, i wg mnie to najlepsza zyciowa nauka.

Ida lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 28 marca 2014, 17:32

Cytuj  /     /  Zgłoś
    .

Wiadomość wyedytowana przez autora: 7 lutego 2016, 17:13

‹‹ 2 3 4 5 6
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Ciąża bliźniacza – wszystko co musimy o niej wiedzieć

Ciąża bliźniacza to rodzaj ciąży wielopłodowej, podczas której w macicy kobiety rozwijają się jednocześnie dwa płody. Ciąże bliźniacze stanowią około 1,25% wszystkich ciąż, czyli średnio jeden na sto porodów kończy się przyjściem na świat nie jednego, a dwójki dzieci. Współcześnie coraz więcej ciąż to właśnie ciąże bliźniacze. Przeczytaj i dowiedz się m.in. jak powstaje ciąża bliźniacza, jakie są jej rodzaje i jakie może powodować ryzyka. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Siatki centylowe wzrostu chłopców i dziewczynek - czym są i jak je czytać?

Siatki centylowe to narzędzie, które pomaga monitorować rozwój fizyczny dzieci, takich jak wzrost, waga czy obwód głowy. Są one ważnym wskaźnikiem zdrowia, umożliwiającym ocenę, czy dziecko rozwija się w normie dla swojego wieku i płci. Dzięki siatkom centylowym rodzice i specjaliści mogą wcześnie wykryć potencjalne problemy zdrowotne lub rozwojowe. W artykule wyjaśniamy, jak czytać siatki centylowe i na co zwracać uwagę podczas interpretacji wyników.

CZYTAJ WIĘCEJ

Przyczyny niepowodzenia in vitro - jakie?

Procedura in vitro to niekiedy jedyna szansa dla par bezskutecznie starających się o dziecko i walczących z niepłodnością. Choć skuteczność metody jest wysoka, niestety nie zawsze kończy się sukcesem... Jakie są najczęstsze przyczyny niepowodzeń przy IVF?

CZYTAJ WIĘCEJ