Mama stara się o 2 dziecko
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyMamo_Honorci i AniaŁ to powodzenia. Obie jesteście na końcówce cyklu chyba, co?
Mamo_Honorci śliczne zdjęcia, jak zwykle zresztą
Ja miałam dzisiaj wizytę w klinice i znowu wszystko wyszło inaczej niż myślałam 😂 choc tym razem nie miałam jakichś oczekiwań po tym jak ostatnim razem szłam tam pewna, że dostanę receptę na stymulacje a wyszłam z niczym. Ale dzisiaj było właśnie na odwrót. Byłam pewna, że jedziemy tam by omówić podejście do ivf a tymczasem okazało się, że wyniki męża tym razem super. Pani doktor mówi, że może być że one właśnie takie niestabilne i zmienne są. Ale dzięki temu robimy dwa albo trzy cykle stymulowane a jeśli w tym czasie nie zajdę w ciążę to podchodzimy do ivf. Przy okazji ona będzie mogła się zorientować jak reaguje na hormony i jak mi pęcherzyki będą rosły.
Tyle że ja teraz planuje dłuższy urlop więc najwczesniej końcem sierpnia startujemy, w zależności kiedy zacznie mi się nowy cykl.Annie1981, werni lubią tę wiadomość
-
Mama_Honorci - to u Was cały pakiet problemów, ale super że się udało U nas pykło nie wiem dlaczego, mąż twierdzi że "wyluzowal", a miesiąc wcześniej miał tak fatalne wyniki (np. 2mln koncentracja i 2% morfo), że pewnie by nas tylko na jakiś zabieg wysłali. Ja odmawiałam też pół roku wcześniej nowennę pompejańską i prosiłam, żeby zajść w ciąże do końca roku. Zaszłam z owulacji 28 grudnia, więc chyba coś jest na rzeczy
Teraz znów mąż bierze fertilman plus + maca + czasem mu podrzucam orzechy brazylijskie i mio-inozytol. Ale jakby tak liczyć od września, gdzie niby zaczęliśmy się starać, to ani jeden miesiąc nie był w punkt z serduszkami. Ciągle coś wypadało... I jeszcze te leki na nerwice, co obniżają libido... Ciągle mamy pod górkę, ale wierzę że w końcu znowu się uda
Mamaxa - powodzenia w planach
Aniał123 - ja mam 10dpo i też sobie zaczynam wkręcać. Od 3 dni mam jakoś tak sucho, śluz niby kremowy ale mało. Szyjka jakby rozpulchniona, a normalnie tak nie mam. Jedynie co mi nie pasuje to mój wykres. Temp skacze jak głupia. Raz jest 36,7, a raz 36,9. Chyba nic z tego nie będzie. Za Ciebie trzymam kciuki Mamy córki w podobnym wieku i podobnie długo się o nie starałyśmyAniaŁ123 lubi tę wiadomość
-
Dziewczyny trzymam kciuki za wasze testy
Mamaxa dobrze ze u męża są dobre wyniki.
Ja to czasami kiedyś się bałam ze mogła bym przestymulowac i by była kicha. Raz dostałam leki ale nie wzięłam na szczęście bo zaszłam.
Dziś zrobiłam badania krwi i mocz. Jutro wyniki zobaczymy co wyjdzie. Czuję że morfologię słaba.
Ania jak mam takie mdlosci jak ty byłaś z Łucja to może tym razem też by była dziewczynkaMamaxa lubi tę wiadomość
-
Annie1981 wrote:Trzymam kciuki za Wasze końcówki cyklów 🙂
Ja jestem w połowie, wczoraj i dziś owulak pozytywny, więc działamy 🙂
Powodzenia ❤️❤️Annie1981 lubi tę wiadomość
Mama Honoratki po 7 latach - 19.11.2019
Mama Natalki 27.04.2021
Mamo czuwaj nad nami [*] 21.10.2019 -
Dobrze zapisuję.
A wizytę dopiero mam 14lipca. Ale jestem zła bo wczoraj nie dostałam kodu po pobraniu krwi tylko dopiero jak dziś poszłam po wyniki to babki z recepcji mi podali bo nie mogli odczytać na kompie. Co chwilę patrzę na necie i tylko piszę błąd. W poprzedniej ciąży to wyniki miałam następnego dnia. A mocz już rano. -
Tsh 1.84
Beta 83479.0
Glukoza 95 (70-99)
Hemoglobina 11,6
Muszę znowu jeść żelazo. Dobrze że mi zostały tabletki po ostatniej ciąży. Nie znam się na wyniku bety czy to dobrze. Pierwszy raz mam zrobione.Annie1981 lubi tę wiadomość
-
werni wrote:Tsh 1.84
Beta 83479.0
Glukoza 95 (70-99)
Hemoglobina 11,6
Muszę znowu jeść żelazo. Dobrze że mi zostały tabletki po ostatniej ciąży. Nie znam się na wyniku bety czy to dobrze. Pierwszy raz mam zrobione.werni lubi tę wiadomość
💔Aniołek 03.03.2020 - 7 tc💔 -
werni wrote:Tsh 1.84
Beta 83479.0
Glukoza 95 (70-99)
Hemoglobina 11,6
Muszę znowu jeść żelazo. Dobrze że mi zostały tabletki po ostatniej ciąży. Nie znam się na wyniku bety czy to dobrze. Pierwszy raz mam zrobione.
Wg mnie beta bardzo ładnawerni lubi tę wiadomość
Mama Honoratki po 7 latach - 19.11.2019
Mama Natalki 27.04.2021
Mamo czuwaj nad nami [*] 21.10.2019 -
My jutro jedziemy na komunie. Już widzę moje dziecko w kościele... ona ma ostatnio taki bunt dwulatka, że czasem mi aż wstyd gdziekolwiek z nią iść. Czegoś jej nie dam, nie zrobię po jej myśli i jest taki krzyk i histeria, że szok. Ona za niemowlaka była dzieckiem wiecznie wyjącym, ale myślałam, że to z wiekiem mija No ale to po tatusiu... nie bez powodu mój mąż jest jedynakim u mnie dziś 13dpo i 36,87. już od 3 dni mam tę samą temperaturę. Ale z jednego seksu na 3 dni przed owu to raczej nic nie będzie...
-
Oj tak ciężko coś znaleźć ciekawego dla dziecka w tych czasach.
Skrzydlata ładna tempka wszystko może się zdarzyć trzymam kciuki. Kiedy testujesz?Wiadomość wyedytowana przez autora: 4 lipca 2020, 19:43