Mama stara się o 2 dziecko
-
WIADOMOŚĆ
-
Jeżeli temperatura się utrzyma to jutro. Moja faza lutealna nie trwa dłużej niż 14 dni, więc przed okresem powinna spaść. Jestem realistką i tego się spodziewam. Choć w cyklu może mi też mieszać moja dieta. Organizm się przestawia i przyzwyczaja. Nie wiem tylko czemu mi się cera mega pogorszyła. Sądziłam, że od zdrowego jedzenia może się tylko poprawić
-
Skrzydlata pokaż pokaż my mamy dobre oko idziesz na betę? Ładna tempka
Wiadomość wyedytowana przez autora: 5 lipca 2020, 13:33
-
Wiadomość wyedytowana przez autora: 5 lipca 2020, 20:39
Mamaxa, werni, Mama_Honorci lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Też widzę kreskę super gratuluję po cichu
Wiadomość wyedytowana przez autora: 6 lipca 2020, 08:15
Skrzydlata lubi tę wiadomość
-
Dzięki dziewczyny dziś już jest ciemniejsza. Mąż dumny jak paw. Oby wszystko było ok. Bety nie robię bo nawet nie mam jak się z pracy wyrwać. Musze pomyśleć o lekarzu ale dopiero jakoś na 7 tydzień żeby serduszko było.
Annie1981 lubi tę wiadomość
-
Skrzydlata wrote:Dzięki dziewczyny dziś już jest ciemniejsza. Mąż dumny jak paw. Oby wszystko było ok. Bety nie robię bo nawet nie mam jak się z pracy wyrwać. Musze pomyśleć o lekarzu ale dopiero jakoś na 7 tydzień żeby serduszko było.
My byliśmy na spontanicznym wyjeździe nad jeziorem dlatego nie pisałamSkrzydlata lubi tę wiadomość
Mama Honoratki po 7 latach - 19.11.2019
Mama Natalki 27.04.2021
Mamo czuwaj nad nami [*] 21.10.2019 -
Skrzydlata, gratuluje!!!
Ja serduszka maluchow pierwszy raz widzialam w 7+1 wczesniej mialam usg w 5+5 i byly tylko mini zarodeczkiSkrzydlata lubi tę wiadomość
Instagram
@invitro.mama
Rozpakowane mamusie
https://walkaorodzicielstwo.blogspot.de
Starania start -> 2013
[*] 10tc (2015)
[*]8tc (2018)
3xIUI
1 ICSI
->23.11 punkcja (24-27.11 hiperstymulacja/hospitalizacja)
->27.11 transfer 🐣🐣
->14dpt beta 1700
->21dpt beta 10275
->31dpt biją
-> 39dpt bije
-> 18.08.2018 (40+0) córeczka
-> 25.08.2020 termin w klinice leczenia niepłodności
-> 25.08 start Cyclo Progynova
-> 14.09 💉
-> 25.09 Punkcja
-> 29.09 Transfer 🐣
-> 14dpt beta 1700
-> 23dpt
-> 16.06.2021 (39+5) synek
⬇️ moja lista wyprawkowa ⬇️
http://walkaorodzicielstwo.blogspot.com/2018/11/lista-wyprawkowa.html?m=1 -
Właśnie nie wiem jak się zapisać. Bo ten tydzień co będę w 7 tygodniu to akurat jedziemy na wakacje. Więc nie wiem czy tydzień wcześniej, czy tydzień później... No i jeszcze mam nadzieję, że lekarz nie będzie mieć wolnego W końcu jemu się urlop tez należy, a nie byłam tam od końca połogu, więc nawet nie wiem jak funkcjonują w pandemię
-
Skrzydlata gratulacje 🤩🤩🤩
A co do mnie, to jutro nie będzie testu...Nie ma to jak iść do Rossmanna po test i wyjść z koszem zakupów, ale bez testu 😓
Od kilku dni dziwnie się czuje, trochę okresowo, trochę inaczej. Temperatury nie mierze. Jutro 14dpo więc pewnie @ się pojawi.Skrzydlata, Mamaxa lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Ania ja się czułam w cyklu identycznie jak zawsze. Dopiero teraz czuję lekkie ciągnięcia w pachwinach. Wykres jakiś koślawy, nie taki piękny jak z córką... Także zaskoczyło mnie to
Oby Ciebie też los zaskoczył!