Mama stara się o 2 dziecko
-
WIADOMOŚĆ
-
Cześć dziewczyny, u nas aktualnie 3 cykl staran, ale od tygodnia jestem przeziębiona, mój mąż też. Wątpię więc, że uda się zajsc, bo organizm walczy z chorobą. Najpierw drapanie w gardle, już było 1 dzień ok, A teraz dopadł nas katar.
W poniedziałek mam dostać okres.
❤Ada&Pola❤
-
Hej! Ja już po połówkowych. Wszystko pomierzone i ok. 351g Nawet mi z pomiarów wyszedł termin porodu 14 marca tak jak liczyłam z owu w 10dc.
No i my ciągle w szoku... Jednak będzie chłopak Jednak się da!Wiadomość wyedytowana przez autora: 27 października 2020, 21:41
werni, Cccierpliwa lubią tę wiadomość
-
Skrzydlata, ale zwrot akcji! Gratuluje synka!
Skrzydlata lubi tę wiadomość
Instagram
@invitro.mama
Rozpakowane mamusie
https://walkaorodzicielstwo.blogspot.de
Starania start -> 2013
[*] 10tc (2015)
[*]8tc (2018)
3xIUI
1 ICSI
->23.11 punkcja (24-27.11 hiperstymulacja/hospitalizacja)
->27.11 transfer 🐣🐣
->14dpt beta 1700
->21dpt beta 10275
->31dpt biją
-> 39dpt bije
-> 18.08.2018 (40+0) córeczka
-> 25.08.2020 termin w klinice leczenia niepłodności
-> 25.08 start Cyclo Progynova
-> 14.09 💉
-> 25.09 Punkcja
-> 29.09 Transfer 🐣
-> 14dpt beta 1700
-> 23dpt
-> 16.06.2021 (39+5) synek
⬇️ moja lista wyprawkowa ⬇️
http://walkaorodzicielstwo.blogspot.com/2018/11/lista-wyprawkowa.html?m=1 -
Dostałam wyniki z wymazu na trombofilie, wyszły mi dwie mutacje MTHFR 677CT I PA+1, lekarka powiedziała mi że wyszlo potwierdzenie trombofili. Coś więcejlzexie mi napisać? Aaa i pytanie, mozecie mi doradzić jakie suplementy dla mężczyzn na poprawę nasienia polecacie? Idąc do apteki panie mają najróżniejsze a lekarka nie potrafiła nam doradzić jakie szczególnie są dobre.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 28 października 2020, 12:27
-
AnaMaria wrote:Dostałam wyniki z wymazu na trombofilie, wyszły mi dwie mutacje MTHFR 677CT I PA+1, lekarka powiedziała mi że wyszlo potwierdzenie trombofili. Coś więcejlzexie mi napisać? Aaa i pytanie, mozecie mi doradzić jakie suplementy dla mężczyzn na poprawę nasienia polecacie? Idąc do apteki panie mają najróżniejsze a lekarka nie potrafiła nam doradzić jakie szczególnie są dobre.
A i bierz witaminy z grupy B metylowane, kwas foliowy też metylowane.Wiadomość wyedytowana przez autora: 28 października 2020, 20:34
Synek 2020 r
Córcia 2022 r -
Nalia. Choroba akurat zwiększa szanse na poczęcie, bo czasem organizm odrzuca zarodek jako ciało obce, a przy walce z infekcją nie będzie miał czasu się tym zająć 😁
Ja zaszłam z córką podczas choroby i brania antybiotyku 😉
Skrzydlata. Gratuluję chłopczyka. Cieszę się, że zdrowy 🙂
AnaMaria. W skrócie - Acard i heparyna w ciąży. Witaminy metylowane, dobrze zrobić poziom homocysteiny, kwasu foliowego i B12.
💔Aniołek 03.03.2020 - 7 tc💔 -
Dzięki Dziewczynki! Tylko teraz nie wiem jak mówić do brzucha haha! Musimy ogarnąć jakieś imię
AnaMaria - mój brał Fertilamn plus przed pierwsza ciążą, ale trwało to bity rok, a wyniki skakały - raz lepsze raz gorsze. Przed drugą ciążą brał acertin do rozpuszczania i potem znowu Fertilman, ale u nas chyba pomogła zmiana pracy. Stres odpuścił to i wyniki się poprawiły. -
Skrzydlata wrote:Dzięki Dziewczynki! Tylko teraz nie wiem jak mówić do brzucha haha! Musimy ogarnąć jakieś imię
AnaMaria - mój brał Fertilamn plus przed pierwsza ciążą, ale trwało to bity rok, a wyniki skakały - raz lepsze raz gorsze. Przed drugą ciążą brał acertin do rozpuszczania i potem znowu Fertilman, ale u nas chyba pomogła zmiana pracy. Stres odpuścił to i wyniki się poprawiły.
Chciałabym się już pełną parą zacząć cieszyć ciąża. Postanowiłam sobie, że tak zrobię jak wyniki NIFTY będą ok, więc mam nadzieję, że będę mogła już w przyszłym tygodniu 🙂
Daj znać jakie imiona Wam się spodobały 🙂
Znowu z krwawieniem wyladawalam u mojego gina w środę..... Dostalam znowu luteine podjęzykowa bo ostatnio po ustaniu krwawienia zmienił z podjęzykowej na dopochwowa. I oszczędzanie aż do wizyty czyli do 18 listopada..... masakraMama Honoratki po 7 latach - 19.11.2019
Mama Natalki 27.04.2021
Mamo czuwaj nad nami [*] 21.10.2019 -
Mama_Honorci wrote:Znowu z krwawieniem wyladawalam u mojego gina w środę..... Dostalam znowu luteine podjęzykowa bo ostatnio po ustaniu krwawienia zmienił z podjęzykowej na dopochwowa. I oszczędzanie aż do wizyty czyli do 18 listopada..... masakra
Ja od wczoraj czuję takie bulgotanie w brzuszku, to chyba już maluszek 😍Wiadomość wyedytowana przez autora: 30 października 2020, 18:28
werni lubi tę wiadomość
Kurcze to nie dobrze uważaj na siebie Mama Honoratki.
Annie pewnie to bobo się odzywa ale chyba jeszcze za wcześnie hm