Mama stara się o 2 dziecko
-
WIADOMOŚĆ
-
werni wrote:Kurcze to nie dobrze uważaj na siebie Mama Honoratki.
Annie pewnie to bobo się odzywa ale chyba jeszcze za wcześnie hmwerni lubi tę wiadomość
💔Aniołek 03.03.2020 - 7 tc💔 -
Hej Dziewczyny! Przepraszam że takie foto wrzucam, ale dziś na mojej zwykłej wizycie mój lekarz prowadzący popatrzył na usg, nic mi nie pokazał, a jak go zapytałam jak tam płeć to mów że 90% dziewczynka, choć mam pytać jeszcze na kolejnej wizycie. Powyższe zdjęcie jest z usg połówkowego robionego prywatnie, na którym pani 3 razy pokazywałam mi "ogonek" mojego dzidziusia, zapewniała nawet że widziała mosznę. I tu na usg też przecież widać. Czy ja powinnam mieć wątpliwości? Swoją drogą słyszałam kiedyś o moim prowadzącym że przepowiada płeć na odwrót
Werni Ty się chyba powinnaś znać
Annie a kiedy wynik Twojego NIFTY? Zżera mnie ciekawość co Ci tam wyjdzie
Mama_Honoratki - leż, leż, leż... wszystko musi być ok. Dzidzia na pewno jest silna i to znowu ten krwiak. Trzymam za Was kciuki! -
Skrzydlata wrote:Annie a kiedy wynik Twojego NIFTY? Zżera mnie ciekawość co Ci tam wyjdzie
Annie1981 wrote:Oj, współczuję tych nerwów. Ty miałaś krwiaka, tak? Coś się zmniejsza?
Ja od wczoraj czuję takie bulgotanie w brzuszku, to chyba już maluszek 😍
To już drugi...nie wiem czy w tym samym miejscu to było co tamten nie wiem nie pytałam w sumieMama Honoratki po 7 latach - 19.11.2019
Mama Natalki 27.04.2021
Mamo czuwaj nad nami [*] 21.10.2019 -
Po miesiącu walki w końcu dostałam wyniki NIFTY - zdrowa dziewczynka 😍 Czyli druga córka 🙂 Cieszę się, bo mam wszystkie ciuszki i gadżety po małej i liczyłam właśnie, że się przydadzą 🙂
Cccierpliwa, werni, Skrzydlata, AnaMaria lubią tę wiadomość
Witajcie. Dzisiaj się okazało że wysypka która ma mój Mały to liszajec. Powoli robią mu się suche placki więc od jutra zaczynamy walczyć z tym czymś. Zamówiłam mu już nowe kosmetyki i kupiłam olej z czarnuszki. Zobaczymy czy pomoże.Synek 2020 r
Córcia 2022 r -
Nobis spróbuj też linomagiem smarować.
Annie podobnie miałam odczucia jak się dowiedziałam że będzie 2 syn. że wszystko będzie miał po braciszkuAnnie1981 lubi tę wiadomość
-
Nobis spróbuj też linomagiem smarować.
Annie podobnie miałam odczucia jak się dowiedziałam że będzie 2 syn. że wszystko będzie miał po braciszku.Annie1981 lubi tę wiadomość
-
Annie - super haha a nie chciałaś parki? Ja jak myślałam, że będzie druga córka to też się cieszyłam pod kątem ciuszków, choć dzieci mi się nie pokryją porami roku i np. kombinezon zimowy to już mogę sprzedać bo dziecko 9 miesięcy nijak w 68 nie wejdzie a teraz się cieszę, już mnie zaczyna ogarniać ciuszkowy szał!
dziewczyny a ciąży - a zgadzał Wam się chiński kalendarz płci? to tak tylko w ramach ciekawostek. Mi powinny wyjść 2 dziewczynki wg tego kalendarza... -
Skrzydlata, zalezy od dziecka... moja Mia w wieku 9 miesiecy nosila 68 zaczela jak miala 8 miesiecy, na 74 przeszla jakos w wieku 10 miesiecy, a 80 zaczela jakos nie wiem na 15 miesiecy gdzies...
Teraz ma 2 latka i nosi 86/92 (spodnie nosi 92 bo ma dlugie nogi i spodnie najczesciej u niej o rozmiar gore wyprzedzaly)
Takze jest mozliwe 9 miesieczne dziecko noszące 68
Przy Mii chinski kalendarz mi sie nijak nie sprawdzil... miesiac ivf w ktorym zostala poczeta byl jednym z dwoch w calym roku, gdzie mial byc syn🤣
Teraz nawet nie sprawdzalam...
Instagram
@invitro.mama
Rozpakowane mamusie
https://walkaorodzicielstwo.blogspot.de
Starania start -> 2013
[*] 10tc (2015)
[*]8tc (2018)
3xIUI
1 ICSI
->23.11 punkcja (24-27.11 hiperstymulacja/hospitalizacja)
->27.11 transfer 🐣🐣
->14dpt beta 1700
->21dpt beta 10275
->31dpt biją
-> 39dpt bije
-> 18.08.2018 (40+0) córeczka
-> 25.08.2020 termin w klinice leczenia niepłodności
-> 25.08 start Cyclo Progynova
-> 14.09 💉
-> 25.09 Punkcja
-> 29.09 Transfer 🐣
-> 14dpt beta 1700
-> 23dpt
-> 16.06.2021 (39+5) synek
⬇️ moja lista wyprawkowa ⬇️
http://walkaorodzicielstwo.blogspot.com/2018/11/lista-wyprawkowa.html?m=1 -
Skrzydlata. Nie zależało mi na parce, wolałam drugą dziewczynkę, ale jakby był chłopiec to też bym się cieszyła oczywiście 🙂
Sprawdziłam teraz chiński kalendarz, specjalnie dla Ciebie. Moja Emilka powinna być chłopcem a teraz się niby zgadza na dziewczynkę 😉 Nie wiem na jakiej zasadzie to działa, ale chyba chybił-trafil 😉
Ja byłam dziś na USG. Moja księżniczka jest perfekcyjnie zdrowa, waży 151g 😍 Lekarz chciał mi wydrukować fotkę 4D, ale niestety nie mógł uzyskać dobrego obrazu, bo leżała za blisko łożyska.
Potwierdził, że będę miała CC, więc jestem już spokojna 🙂
Mąż będzie mógł być przy operacji, ale znieśli niestety odwiedziny. Za to, z uwagi na Covid, po CC wypuszczają wieczorem następnego dnia, więc całe szczęście nie będę tam zbyt długo leżała sama, bardzo się cieszę 🙂
werni, Cccierpliwa, Skrzydlata, AnaMaria lubią tę wiadomość
Zazdroszczę że tak długo nie będziesz leżała. Mam nadzieję że tym razem będę też leżec krócej. Usg śliczne .
Annie1981 lubi tę wiadomość