Marcowe Groszki
-
WIADOMOŚĆ
-
ehhh ja miałam urodziny w lutym, owu chyba jakos w tym tygodniu powinna byc wiec moja plodnosc powinna szczytowac:D ale niestety mój m w tym miesiącu nie bardzo, chodzi mega zestresowany wiec nic z tego nie bedzie...dlatego tez najrozsadniej byloby wypisac sie z listy:/ tymbardziej ze 13 marca z tego co pamietam to święto Fatim;)Aniołek 6tc 14.02.16 [*] Córcia 10tc 13.06.16 [*]
...kiedyś będzie jeszcze pięknie... -
Nona kiedyś napisała, że kobieta jest najbardziej płodna w miesiacu swoich urodzin wiec... ( jej sie z ego co pamietam chyba sprawdziło ) powodzenia dziewczynki ja niestety musialabym czekać do października !
-
nick nieaktualnyJa już po pierwszej wizycie u nowego ginekologa.
Badanie nasienia P ocenił na 3+, w maju ma zrobić powtórkę. Najprawdopodobniej jestem przed owulacją, ale dokładnie nie był w stanie powiedzieć, bo pierwszy raz widział mnie na monitoringu. Niby jak przed owulacją bo pęcherzyk średniej wielkości a z drugiej strony był płyn, ale ten płyn może być z innych powodów. Więc albo vchwile przed albo po ale raczej stawia na "przed".
Mam skończyć z mierzeniem temperatury, robieniem testów owulacyjnych itd, bo mówi, że to bardzo źle wpływa na starania, bo kobieta się spina i stresuje. Więc koniec z mierzeniem do maja. Tak do maja. Jutro mam się z nim umówić na maj na laparoskopię, żeby sprawdzić, czy nie mam endometriozy, albo niedrożnych jajników, zrostów. Być może mówi uda się do maja i tego mi życzy, ale jeśli nie to w maju będziemy wiedzieć co i jak ze mną i dopiero wtedy podejmie leczenie, jak będzie wiedział dokładnie co i jak. Trochę się boję tej laparoskopii, nigdy nie miałam żadnego takiego zabiegu... Ale chociaż będę przebadana... -
nick nieaktualnyWitajcie dziewczyny - poproszę o wpisanie na 25marca. w tym cyklu kolejne zmiany ... były cykle ze mierzyłam tempke, robiłam testy ovu i sprawdzałam szyjke - efekt brak ciąży. były cykle że robiłam tylko testy ovu - efekt brak ciąży ... ten miesiąc stawiam na pomoc medyczną - właśnie umówiłam się z ginem na 10 dc aby zobaczyła co tam w ogóle się dzieje, może taki sposób przyśpieszy drogę do ciąży
Jagah lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Witajcie
Juz dawno nie wpisywałam sie na listy ale tym razem to zrobię. Po pierwsze jestem po 1 inseminacji a po drugie marzec to miesiąc moich urodzin. Pobiegne na bete 6 marca. Jesli sie uda to 9 marca będe miała najpiekniejsze urodziny everinaa, Agnesia, Fatim, Jagah, Helen lubią tę wiadomość
MARCELINA
11.02. 2015 IUI (10t * )
3.12.2015 IUI -
Poradzcie mi kobitki.
Przed okresami a czasami nawet gdzies w okolicach 21 dc mam takie brazowe plamienia, ale to raczej sa takie cienie na wkladce niz plamki, pochwailam sie gin i powiedziala ze to pewnie od spadkuprogesteronu ale nie mowila ze mam go zbadac. Teraz w pt bede tydzien po ovu i sama slkocze sobie zrobic poziom progesteronu. Nie wiem co mi sie nagle ubzduralo we lbie i zaczelam sobie wmawiac ze moze mam rzeczywiscie za niski poziom prog i zarodek nie potrafi sie zagniezdzic.Wizyte mam dopiero po okresie (chyba ze nie przyjdzie). Jest moze jakis taki naturalny czy jakis delikatny progesteron ktory moge kupic bez recepry i ktory nie moze mi zaszkodzic ?
Mialam teraz hsg i niby jestem drozna ale jakos ten prog zaczal mnie meczyc.
Czy myslicie zeby poczekac do nasr wizyty isc z wynikami i zobaczyc co powie ?[