Marcowe Groszki
-
WIADOMOŚĆ
-
Hej dziewczyny ja sboe zrobilam przerwe od forum, od nakrecania sie i chcialam spojrzec z innej perspektywy na to wszystko i jestem bardziej na luzi mam nadzieje
Byla mi potrzebna ta chwilaAniolek [*] - 04.2016 7/8 tc [*] 18.08.2016 6/7tc
19.01.2017 - 12/13 tc
Synek 05.2008 -
Mam wiesci i dobre i zle... byłam u tej nowej ginekolog... Kazała mi zaznaczyć cykl od 14 lutego. No i co lepsze... Uwaga... Mialam owulacje!! Jakoś niedawno bo jeszcze ciałka żółtego nie ma ale potwierdziła owulacje i powiedziala ze mam płyn w zatoce Douglasa... Z tym ze to dopiero 11 cyklu wiec to troche za wczesnie... Ciekawe ile będzie trwała druga faza... ale nawet jak potrwa 14-15 to cykl bedzie mial mniej niz 28 dni... Jutro musze juz temperature zmierzyć. No i endometrium mam za cienkie ale na razie nie mówiła co mogę z tym zrobić bo stwierdzila ze leczy się pacjentki a nie to... i jesli dobrze kojarze to moje endometrium wynosi 4,20... PCOS oczywiscie wykluczyla. MAm zrobic rozszerzone TSH. Estradiol tez moge ale miedzy 7-9 dc bo powiedziala że 3 dc to glupota... że teraz wystarczy zbadac wlasnie estradiol do 9 dc i wiesz czy bedzie owulacja czy nie... inaczej to jest bez sensu, to samo tyczy sie FSH i LH. Mąż ma zbadac nasienie i najlepiej rzucic fajki albo chociaz ograniczyc jesli wyjda zle wyniki.... a czy to zrobi to juz inna bajka...
Cholera martwi mnie troszke to ze juz owu byla... troche za wczesnie... ale wazne ze byla...Wiadomość wyedytowana przez autora: 24 lutego 2015, 23:09
[link=https://www.suwaczki.com/][/link]
-
tak, dobre ale moj organizm chyba lubi robic mi na zlosc bo o dziwo ten cykl bedzie 24-25 dniowy... i mam nadzieje... chociaz zalezy jak ta temperatura jutro... moze mam dopiero 2 dni po owu skok... mam nadzieje ze bedzie wiedziala czy byl skok czy nie... nie mierzylam przeciez wczesniej temp... no i musze cos zrobic z endometrium bo jest za cienkie.... macie jakies rady? z taki to w ciaze nie zajde.....[link=https://www.suwaczki.com/][/link]