Marcowe Groszki
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
karolka dzięki za link do kwietniówek bo marzec to chyba nie dla mnie. Za wcześnie te objawy by były a skoro są tzn że pewnie @ niedługo będzie.
-
nick nieaktualny
-
Moze i ten cykl u mnie jest stracony,ale jestem i tak zadowolona bo wyniki duzo lepsze niz byly. Prolaktyne mialam 200% ponad norme, a teraz sie mieszcze w gornej granicy bo mam ponad 21 a norma to ponad 23. Progesteron w normie ale nisko w srode go musze powtorzyc. Tsh 3,72 wiec troszke wysokie,ale zobaczymy co gin powie. Morfologia super. Jedynie lh za duzo,ale moze dlatego ze zaraz po piku, wiec w sr tez powtorze.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 23 lutego 2015, 17:33
Monika.Monia lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Vuko wrote:Moze i ten cykl u mnie jest stracony,ale jestem i tak zadowolona bo wyniki duzo lepsze niz byly. Prolaktyne mialam 200% ponad norme, a teraz sie mieszcze w gornej granicy bo mam ponad 21 a norma to ponad 23. Progesteron w normie ale nisko w srode go musze powtorzyc. Tsh 3,72 wiec troszke wysokie,ale zobaczymy co gin powie. Morfologia super. Jedynie lh za duzo,ale moze dlatego ze zaraz po piku, wiec w sr tez powtorze.
To swietna wiadomosc[ -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Hej kobietki marzec już tuż tuż więc mi się nie obijać
trzymam mocno kciuki za wszystkie
ja dopiero czekam na @ i w polowie miesiąca do roboty
Mam pytanie czy bierze któraś kwas foliowy 5mg?
Fatim kochana z tego co pamiętam ty taki zażywasz miałaś po nim jakieś dolegliwości?
Nie chodzi mi o skutki uboczne z ulotki ale o ból jajników i macicy ja cały czas odczuwam delikatny ból i tak się zastanawiam czy to moze być od zmiany dawki kwasu foliowego
Tobi [*] Odszedłeś zanim się urodziłeś 24tc - 20.05.2014
Kruszynki 12.2014 05.2015
Zuzia 22.03.2016 3260g i 57cm