Marcowe Groszki
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
Agnesia wrote:Ja kupiłam śledzika na raz z ogórkiem i czosnkiem oraz śledzie po giżycku;p zjadłam na śniadanie bo jakoś rano nie miałam ochoty jeść dopiero teraz zjadłam śniadanko
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyVuko wrote:A swoja droga, szalaly Wam kiedys testy owu tak jak mi?
Ja to tak testów owulacyjnych nie lubię że szok,robiłam kilka miesięcy nigdy nie pokazały mi takie 100% pozytywu ( zresztą to że test wyjdzie pozytywny nie znaczy że owulacja nastąpiła)
Teraz byłam na monitoringu i wiem ze pęcherzyk był ładny i pękł, a testów owu juz nie kupie. -
nick nieaktualnybaby1991 wrote:Ja to tak testów owulacyjnych nie lubię że szok,robiłam kilka miesięcy nigdy nie pokazały mi takie 100% pozytywu ( zresztą to że test wyjdzie pozytywny nie znaczy że owulacja nastąpiła)
Teraz byłam na monitoringu i wiem ze pęcherzyk był ładny i pękł, a testów owu juz nie kupie. -
Agnesia wrote:Ja od wczoraj miałam straszną ochotę teraz powinnam robić obiad dla mojego A. a nie jestem głodna i nie chce mi się robic:D
-
nick nieaktualnyVuko wrote:Monia, w pt wieczoram zjadlam buleczki nadziewane pieczarkami i serem, no i rano obudzily mnie takie mdlosci, ze sie czolgalam do kibelka wiec chyba to bylo to
Vuko lubi tę wiadomość