Marcowe Groszki
-
WIADOMOŚĆ
-
Czesc Dziewczyny! Super, że mamy pierwsza zafasolkowana Ja caly weekend siedzialam w pracy i nawet nie mialam czasu do Was zajrzec. Dzis wolne, ale za to przeziebienie mnie zlapalo Ja czekam teraz na okres zebym mogla umowic sie z ginem na monitoring.
-
nick nieaktualny
-
Cześć dziewczyny, chyba się dopiszę do waszego wątku, ale najpierw mam pytanko. @ niby 7ego marca w sobote. Ale w tym miesiącu biorę dupka 1 tbl. i jutro 25dc więc powinnam go odstawić, no ale co jeśli się udało ? Czy powinnam zatestować jutro ? Bo nie wiem na kiedy się wpisać. Okres mam regularny, tylko mam plamiena. To może mam nie przestwać brać dupka i okres i tak przyjdzie ??
Pomocy
-
nick nieaktualny
-
Sylwia dzięki za radę, to zmienia postać rzeczy, bo dziś mam 10dpo chyba. Czyli co, mam się wpisać na 5 marca na testowanie na to wygląda. Brrr... już się boje a czwartek to akurat w tym tygodniu taki strasznie ciężki i stresujący dzień będzie ;(
Fatim, jeśli dobrze wyliczyłam to poproszę 5 marca. BTW, ładna data
3mam za wszystkie kciukasy !!
Ola
Wiadomość wyedytowana przez autora: 2 marca 2015, 14:50
Fatim lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Sylwia,ale lekarz by widzial pecherzyk w razie ciazy, a byla tylko peknieta torbiel. No i bylo widac zluszczajace sie endometrium. 5 dni mialam brazowe plamienia i od wczoraj znowu mam. Wtedy byly przez ta torbiel, a teraz przed okresem ju pewno poza tym ja sama czulam sie jakbym nie miala owu bo piersi byly "mientkie" jak przed
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Cześć dziewczynki, co słychać? Przepraszam, że się nie odzywałam ale mam kłopoty z ciążą i tak jakoś ostatnio więcej się udzielam na fioletowej stronie. A tak ogólnie życzę i trzymam kciuki za Was dziewczyny
Wiadomość wyedytowana przez autora: 2 marca 2015, 18:47