Marcowe Groszki
-
WIADOMOŚĆ
-
Witam wszystkie przyszłe marcowe mamuśki i zostawiam pierdylion wirusków ciążowych &&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&& bierzcie i jedzcie z tego wszystkie hehe W tym miesiący nie na srania po krzakach
Macie wszystkie ładnie,pięknie zachodzić w ciążulkę i do zobaczenia po fioletowej stronie mocy!!! Niech moc będzie z Wami a szybka ciąża przed Wami PozdrówkiWiadomość wyedytowana przez autora: 2 marca 2015, 20:35
november123, Paolka_25, Paolka_25, Izoleccc, emilkaaa, Katiesz16, anja83, Gosiacu, Aganeska lubią tę wiadomość
2015🤰Syn👦
Oboje po 40, ja Hashimoto, AMH ok 1, on zdrowy, nasienie ok.
1 IVF 08/24 3pęcherzyki ale brak komórek jajowych
2 IVF 10/24 4pęcherzyki-->4 komórki jajowe--> tylko 1zarodek,który przestał się rozwiać w 3 dobie😢
3 IVF 11/24 Menopur 450,Aromek, Orgalutran ...
Walczymy dalej! 💚✊️🍀💪 -
nick nieaktualny
-
Agnes łapiemy i życzę zdrówka.
Wenndi ekspertem nie jestem, ale jeśli nie doszło do zagnieżdżenia to mogła sie mylić. Takie jest moje zdanie tak na chłopski rozum.
Dziewczyny a czy temperatura i śluz to jest pewniak, że owulacja była? Szyjki nie umiem badać. Zamówiłam dodatkowo testy owu i będę porównywać.agnes175 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyemilko, pewniakiem że owulacja się odbyła jest tylko monitoring i ciąża temperatura sluz szyjka, testy owu, mogą jedynie wskazywać, że organizm się przygotowuje do owulki, ale nie że do niej doszło, bo czasem się przygotowuje, a coś ją zakłóca i odbywa się w późniejszym terminie bądź wcale do 4 cykli bezowulacyjnych w roku to jest norma- info od gina:
/
/
/
gdzie dzisiejsze testujące???Wiadomość wyedytowana przez autora: 3 marca 2015, 07:26
-
Mersiak kochana bardzo Ci kibicuje i tule. Dziewczyny, a za wszystkie trzymam kciuki i się modlę.
Fatim 2 tygodnie temu miałam usg i był sam pęcherzyk bez zarodka i opóźnienie ciąży o 2 tygodnie. Ale jakoś teraz jestem bardzo spokojna, mam dobre przeczucia. Usg mam w ten piątek, a bete robiłam w zeszłym tygodniu i był ładny przyrost ponad 169 116 i to mnie uspokaja.
A powiem Wam, że nie zawsze działa częste serduszkowanie, a czas w którym to następuje i wiele czynników np. Odprężenie i nie myślenie o dziecku tylko skupienie się na partnerze. To coś nie do określenia, dziwne uczucia
Fatim ta lista jest dla mnie obojetnaWiadomość wyedytowana przez autora: 3 marca 2015, 10:16
alinka, Fatim lubią tę wiadomość
-
Kasikk najgorsze jest nakręcanie się na objawy, spokojnie poczekaj do terminu @ ja widzę to w tym cyklu po sobie:) w zeszłe cykle po owulacji mega się nakręcałam, cycki mi niemalże eksplodowały nagle były wielkie bolesne i z wielką ilością żyłek widocznych, miałam mdłości zawroty głowy i kupe innych objawów, kilkukrotnie byłam niemalże pewna ciąż których oczywiście suma sumarum nie było:)
w tym cyklu nie wiem kiedy miałam owulacje, teoretycznie powinna już być pare dni temu, ale że ostatnio mój M nie domagał to szanse na zaciążenie są znikome...
i tak jak nie nakręcam się na ciąże tak nagle nie ma już takich objawów jak w poprzednich cyklach, jak mnie brzuch i jajcory pobolą to nie wkręcam sobie od razu że to ciąża, sutki też mnie bolą ale to też normalne! także widzę właśnie siłe umysłu i autosugestii:)
ja zaś zrobiłam sobie dziś badania w ramach promocji w diagnostyce:) polecam mega sie opłaca:)
no a na koniec trzymac baardzo mocno kciuki za nowe bobaski i życzę spokoju i wyluzowania przed testowaniem!!! buziaki!!!Aniołek 6tc 14.02.16 [*] Córcia 10tc 13.06.16 [*]
...kiedyś będzie jeszcze pięknie... -
wiesz co wydaje mi się że mierzenie temperatury i obserwacje własnego organizmu są mega przydatne, poznajesz swoj organizm, ja niby w ten cykl odpuściłam, ale na przyszłość nie mówie nie:) tylko poprostu nie należy za bardzo się nakręcać trzeba zmaksymalizowac swoje szanse ale nie dajmy się zwariować już w tym okresie po owulacji a przed @Aniołek 6tc 14.02.16 [*] Córcia 10tc 13.06.16 [*]
...kiedyś będzie jeszcze pięknie... -
nick nieaktualnyHej dziewczyny już dawno tu nie byłam:) dziś albo jutro mam dostać ale już testowałam w 13 dpo i jedna kreseczka dodatkowo wczoraj miałam jakieś dziwne plamienie różowe i różowy śluz:) myślę, że zbliża się @ ) ale może jeszcze na koniec tego miesiąca się uda jak jutro @ przyjdzie )