Marcowe Groszki
-
WIADOMOŚĆ
-
Aleksandrakili wrote:Hej dziewczyny już dawno tu nie byłam:) dziś albo jutro mam dostać ale już testowałam w 13 dpo i jedna kreseczka dodatkowo wczoraj miałam jakieś dziwne plamienie różowe i różowy śluz:) myślę, że zbliża się @ ) ale może jeszcze na koniec tego miesiąca się uda jak jutro @ przyjdzie )
leć na bete:)Aniołek 6tc 14.02.16 [*] Córcia 10tc 13.06.16 [*]
...kiedyś będzie jeszcze pięknie... -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyOoo febrisan jest obrzydliwy ale inahalacje super )
mam nadzieje ze bede wspomi ac twoje slowa hehe ale narazie musze czekac bo jak sie znow zaczne nakrecac to bedzie gorsze rozczarowanie wiec czekam
Ja dzis na szczęście w domu leniuchuje caly dzien . Wkoncu moge troche odpoczac od studiow i pracy -
nick nieaktualny
-
też chciałabym dołączyć do Was
mam zamiar testować w piątek, chociaż wiem że to jeszcze za wcześnie, bo @ powinna przyjść około 13.03, ale w każdym bądź razie mam nadzieję dojrzeć dwie kreseczki w marcu
Mój drugi cykl starań, zobaczymy co będzie ale modle się codziennie o malutkiego szkrabka!Fatim lubi tę wiadomość
-
No i cóż miało być tak pięknie w miesiącu urodzinowym niestety wczorajsza wizyta u gina skończyła się wiadomością o guzie tarczycy ..., a taki ładny pęcherzyć jest i owulka pewnie dzisiaj. Tyle, że kazał najpierw zrobić porządek z tym cholernym guzem więc klopssss. Życzę powodzenia wszystkim marcowym staraczką to piękny miesiąc, oby się szybko zazielenił
-
nick nieaktualnyLeonomaniaczka współczuję bardzo, ale lepiej najpierw się wyleczyć niż potem cierpieć... Rozumiem co czujesz sama musiałam przerwać starania na parę miesięcy ponieważ miałam problem z sercem i musiałam przejść zabieg.. Wspieram Cię mocno !! :*
Leonomaniaczka lubi tę wiadomość
-
Dziewczynki różowe plamienia wcale nie są takie obiecujące. U mnie wystąpiły w zeszłym miesiącu gdy okres się spóźniał. Miałam plamienia przez dwa dni a później była miesiączka. No chyba, że nastąpiło to bardzo wczesne poronienie, o którym nawet się nie wie.
No nic chyba trzeba zacząć kolejny cykl starań... szósty.Wiadomość wyedytowana przez autora: 3 marca 2015, 15:45
Paolka _25