Marcowe Groszki
-
WIADOMOŚĆ
-
justyna14 wrote:Marta gratulacje, jak się czujesz z tą wiadomością? Twoje pierwsze czy kolejne dzieciątko?
Narazie to mam pełno obaw bo dwa razy poroniłam więc czekam na etap ciąży w którym będę się czuła nie co pewniej.. -
Morwa wrote:MonaLiza , ja lubię tą stronę http://t-time.pl/dni-plodne. A co do owu to ja bym się sugerowała lekarzem i tym co widzi na usg a nie jakimś kalendarzem , wiec jak lekarz mówi ,że owu była 25 lutego tu raczej była wtedy a nie 28 lutego.Gabrysia 5.02.2016 ❤
Starania o 2 maluszka ❤ 6 cs -
nick nieaktualnyjuż myślałam, że tu z Wami będę oczekiwać na dwie kreski, ale ostatni dzień lutego jednak był dla mnie łaskawy i pozytywny test ukazał się mym oczom
Szczęścia Wam w marcu życzę już się i tak pięknie zacząłsylwiaśta159, Izoleccc, Fatim, zizia_a, justyna14, Molcia, Katarzyna87, Helen lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyHej a u mnie dalej cisza.. myślałam, że jeszcze raz się na marzec złapie ale trudno, pewnie @ jeszcze parę dni sie spóźni to już będę w kwietniu na święta i urodzinki mojego męża testować, może będzie jakiś prezent
Wiadomość wyedytowana przez autora: 5 marca 2015, 07:16
-
.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 24 lutego 2017, 22:47
justyna14, Mordeczka, sylwiaśta159, Marta1986, Molcia, Betty Boop, november123, Paolala, mirka14, momo1009, Katiesz16, odrobinacheci, anja83, Fatim, Paolka_25, Mandi :), Katarzyna87, potforzasta, Helen, Mona_M, Jagah, Summerka, Basik122, zonaboba, Nuffeq, Izoleccc, IWI lubią tę wiadomość