Marcowe Groszki
-
WIADOMOŚĆ
-
Amelia San jeśli na nfz to mogę ci polecić dr Nazaruk (ale to zależy jaki humor trafisz).
Ja raczej chodzę prywatnie, bo mam swojego lekarza i nikt nie potrafi mnie tak uspokoić jak on z tym, że jest drogi i na monitoring chodziłam prywatnie do innego gin -
Swoja droga to powimmi liczyc taniej jak sie idzie tylko na monitoring. Moj normalnie bierze 150 i juz sie boje tego monitoringu. Chyna zbankrutuje bo to 2 cykle mam chodzic przynajmniej. A z innej beczki to mialam dzis takie koszmary w nocy, ze az ciary mam nadal. M.in. snilo mi sie, ze wyciagalam spod paznokci u stop zywe robale takie glisty bialo-sine na 5cm gdzies dlugie. Fuuuj!!!
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyFatim wrote:Amelia San jeśli na nfz to mogę ci polecić dr Nazaruk (ale to zależy jaki humor trafisz).
Ja raczej chodzę prywatnie, bo mam swojego lekarza i nikt nie potrafi mnie tak uspokoić jak on z tym, że jest drogi i na monitoring chodziłam prywatnie do innego gin -
No dobra, po rozmowie z Mężem spróbujemy w marcu RAZ JESZCZE Czekam na owulację, a tymczasem testowanie wypada na dzień po okresie, 27 marzec
Mam jeszcze pytanie o zioła sroki. Co prawda, nie mam problemów z owulacją, ale np. czy pomogą na zatrzymywanie się wody bądź zmniejszenie napięcia przed okresem?
Teraz to ostatni dzwonek dla groszka, potem starania dopiero od maja/czerwca, uhm..Fatim lubi tę wiadomość
-
Serdecznie gratuluję nowym Mamom!! Niech Wam Fasole zdrowo rosną
Laski, ja jutro robię progesteron w 7dpo. Jakieś doświadczenia w temacie? Ile to jest "wystarczająco" ?? Bo widełki normy w FL są szerokie a źródła różnie podają. Ktoś ma wiedzę na ten temat?olimama lubi tę wiadomość
-
Ralpina wrote:Laski, ja jutro robię progesteron w 7dpo Jakieś doświadczenia w temacie? Ile to jest "wystarczająco" ?? Bo widełki normy w FL są szerokie a źródła różnie podają. Ktoś ma wiedzę na ten temat?
Ale oczywiście ekspertem nie jestem, sama też szukałam info na ten temat.Wiadomość wyedytowana przez autora: 5 marca 2015, 15:52
Ralpina lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny