Marcowe Groszki
-
WIADOMOŚĆ
-
Olimama gratulacje
Widzę że ten marzec pokręcony jakiś u mnie też jeżeli owulka się będzie opierniczać i przyjdzie później jak w lutym to nie zatestuje ale nie będę wybredna i z chęcią przygarne kwietniowego groszkaolimama lubi tę wiadomość
Tobi [*] Odszedłeś zanim się urodziłeś 24tc - 20.05.2014
Kruszynki 12.2014 05.2015
Zuzia 22.03.2016 3260g i 57cm
-
hej dziewczyny, a więc zatestowałam jak mówiłam. 3 dni przed @. Wyszła bladziutka kreska, więc poleciałam na betę.
Beta 56,5.
Nie mogę uwierzyć w to !!! Uśmiecham się jak wariatka !! I teraz się tak strasznie boję... mam zaostrzenie swojej autoimmunologicznej choroby jelit, pewnie organizm się broni przed ciążą. Tak więc zapalenie w miednicy mniejszej pełną parą i straszne skurcze i bieganie do łazienki. A nie mogę zwiększyć sterydów.
Z objawów to mogę wymienić że czuje ból 100% jak na @ plus troche jajniki zakuwają. Ziewam, siusiam ale to dlatego że mam dużo na głowie, nie śpie wystarczająco i dużo pije. I strasznie dużo jem !! Piersi małe dętki jak zwykle, nic się nie dzieje, cera super się zrobiła.
Przed chwilą jednak przeczytałam, że koleżanka wyżej miała w 10dpo betę 162 a ja w 12dpo mam te 56 buuuu. Tak się boję...
Dziewczyny kiedy powinnam pójść na drugą betę? Do gina w pn. Coś jeszcze mogę zrobić ? Czy tylko czekać ?
Trzymam kciuki za wszystkie !Nuffeq, Izoleccc, Molcia, justyna14, IWI, Fatim, olimama, mirka14, Katarzyna87 lubią tę wiadomość
-
I powiem wam, ze pewnie nie robilabym żadnych testów czy krwi, gdyby nie bol jajnika.
Od niedzieli prawie cały czas boli mnie jajnik - tylko lewy.
Wydaje mi sie ze tego uczucia (kłucie, ciągniecie - nie wiem jak to opisać) nie mogłabym se uroic..?!
Teraz czekam cierpliwie do środy, chyba ze @zawita wcześniej. -
aa to już wiem czemu mnie mogło boleć podbrzusze przez około 10-12 dni w zeszłym miesiącu. Rozumiem, że to pęcherzyk który nie pękł?
Musi być tego jakaś przyczyna czy może się tak nie raz po prostu stać w którymś cyklu?
W tym cyklu z kolei ból miałam dwa dni, byłam na USG pęcherzyk miał wtedy 21 mm, więc mam nadzieję, że pękł bo 2 dni i było po bólu...
teraz czekamy na efekty
Vuko Tobie często się to powtarza, czy to może być jednorazowe?