Marcowe Groszki
-
WIADOMOŚĆ
-
Vuko wrote:A jak dlugi mialas tamten cykl? Bo ja wlasnie podejrzewam, ze u mnie ta torbiel przedluza cykl
no właśnie przez ostatnie pół roku miałam cykle 31, 32 raz 34 dni a w zeszłym co miałam taki ból to było 38 i tym bardziej myślałam, że to ciąża.
Więc pewnie to była wina tej torbieli, ale byłam przed samym okresem na USG i powiedziała, że nic nie ma (pewnie torbiel pękła) tylko lada moment zacznie się okres.
Więc u Ciebie pewnie jest to samo.Wiadomość wyedytowana przez autora: 6 marca 2015, 08:11
-
Hej dziewczyny u mnie dzisiaj termin @ i po wczorajszym małym spadku dzisiaj temp do góry. Ale szyjka się uniosła lekko i juz nie jest tak nisko i nie jest już do końca zamknięta wiec pewnie @ się zbliża
Zajsonek lubi tę wiadomość
Aniolek [*] - 04.2016 7/8 tc [*] 18.08.2016 6/7tc
19.01.2017 - 12/13 tc
Synek 05.2008 -
Dziewczyny a jak jest z cena monitoringu? U mnie w miescie zostal tylko jeden lekarz, ktoremu moge zaufac, ale nie mohe sie do niego dodzwonic zeby zapytac. A ten do ktorego jezdze jest jakies 140km ode mnie. Czy jesli chodzi sie codziennie płaci sie za kazdy raz jak za normalna wizyte? Czy to jakos w pakiecie jest? Sorki za tak głupie pytanie, ale zadna z moich psiapsiół nie miała tego a w necie nie mogę znaleźć.
-
emilkaaa wrote:Dziewczyny a jak jest z cena monitoringu? U mnie w miescie zostal tylko jeden lekarz, ktoremu moge zaufac, ale nie mohe sie do niego dodzwonic zeby zapytac. A ten do ktorego jezdze jest jakies 140km ode mnie. Czy jesli chodzi sie codziennie płaci sie za kazdy raz jak za normalna wizyte? Czy to jakos w pakiecie jest? Sorki za tak głupie pytanie, ale zadna z moich psiapsiół nie miała tego a w necie nie mogę znaleźć.
-
oooo kurcze, dziewczyny pełen szacun jak tu się ładnie już zrobiło na pierwszej stronie GRATULACJE