Marcowe Groszki
-
WIADOMOŚĆ
-
myssss wrote:Właśnie tak zrobię. Nie ma co popadać w paranoję i kluc sie co miesiąc. Chociaż Już i tak straciłam nadzieje bo zrobiłam test o czułości 10 więc nie sądzę żeby za kilka dni byl inny wynik
Przepisać cię, wstawić test negatywny czy wstrzymać się przy tym terminie ? -
Proszę o przepisanie mnie z 23 na dzisiaj. 2 testy wyszły pozytywnie, ale pod wieczór będę miała wynik bety to dam znać czy się potwierdziło. Tak bardzo się boję, bo 1 pęcherzyk nie pękł w tym cyklu i oby nie była to torbiel...trzymajcie kciuki.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 6 marca 2015, 12:29
Basik122, Fatim, odrobinacheci, Izoleccc lubią tę wiadomość
-
Hej, ale pięknie w tym marcu Podczytuje na bieżąco ale nie mam czasu pisać, mamy remont mały w domku. Miałam dziś piękny sen, robiłam test i bete i beta była 25, test pozytywny, tak się cieszyłam i sen się skończył.
Nuffeq, Fatim, anja83 lubią tę wiadomość
-
emilkaaa wrote:Dziewczyny a jak jest z cena monitoringu? U mnie w miescie zostal tylko jeden lekarz, ktoremu moge zaufac, ale nie mohe sie do niego dodzwonic zeby zapytac. A ten do ktorego jezdze jest jakies 140km ode mnie. Czy jesli chodzi sie codziennie płaci sie za kazdy raz jak za normalna wizyte? Czy to jakos w pakiecie jest? Sorki za tak głupie pytanie, ale zadna z moich psiapsiół nie miała tego a w necie nie mogę znaleźć.
-
Nuffeq wrote:Proszę o przepisanie mnie z 23 na dzisiaj. 2 testy wyszły pozytywnie, ale pod wieczór będę miała wynik bety to dam znać czy się potwierdziło. Tak bardzo się boję, bo 1 pęcherzyk nie pękł w tym cyklu i oby nie była to torbiel...trzymajcie kciuki.
Nuffeq lubi tę wiadomość
-
U mnie dzisiaj sluz podbarwiony na brazowo czyli @ sie zbliza , jeden plus ze ten cykl nie trwal 25 dni
Trzymam kciuki za wszystkie testy i wyniki betyNuffeq lubi tę wiadomość
Aniolek [*] - 04.2016 7/8 tc [*] 18.08.2016 6/7tc
19.01.2017 - 12/13 tc
Synek 05.2008 -
Hej, chyba ten cykl nie przyniesie mi upragnionych dwoch kreseczek niestety nie mam zadnych objawow, jedyne co moge wyroznic to od wczoraj (7 dni po owulacji) mam male kropeczki krwi na wkladce a czasem sluz zabarwiony na brzoskwiniowo. Co prawda pozostalo jeszcze troszke dni do @ ale wole sie nie nakrecac. Zapomnialabym ostatnio mam wiecej sluzu, co nawet zauwazyl moj M. Gratuluje wszystkim zafasolkowanym i trzymam kciuki za testujace
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny