Marcowe Groszki
-
WIADOMOŚĆ
-
ja w tym cyklu zarzuciłam wiesiołka + siemię i efekt był super. Tylko teraz nie wiem po czym...
Siemię mielone. Zagotowałam sobie ziarna i konsystencja mnie powaliła. Nie byłam w stanie pszełknąć tego gluta (był taki gęsty, że go nożem mogłam kroić). Mielone jest glutowate, ale jednak płynne.
Wprtawdzie śluz płodny miałam tylko 2 dni, ale był książkowy w ilości nieomal hurtowej...
Może Groch... Ale nawet jeśli to nie on, to wynik napawa mnie dumąPaolala lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnywiecie co... przepraszam Was z góry za te wypociny, ale muszę się komuś wygadać, ponarzekać, wyżalić... staram się 14 cykl i po prostu dopada mnie jakaś taka bezsilność... wstaję rano modląc się o to by jak najszybciej już był wieczór... by zasnąć... by nie myśleć... by już znów zmierzyć temperaturę... by był kolejny dzień po owulacji... to zahacza o jakąś JEBA*Ą PSYCHOZĘ!!!!!!! Czy wy też aż tak maciee? Najchętniej już o 18 kładłabym się spać, by jak najszybciej skonczył się dzień... a jak przychodzi @ to idę się nawpierda*ać słodkiego przegryźć pizzą i popić colą by być jeszcze bardziej na siebie wkurzoną....
przepraszam..... ale dzięki temu jest mi lepiej..... -
nick nieaktualnySiemię lniane doprowadziło mnie do wzdęć Ja lubię tego glutka ale niestety takie rewolucje po nim przechodziłam że dałam sobie spokój. Miałam wzdęcia i zaparcia w jednym czasie:) Wypiłam 2 razy siemię lniane, ale jakoś nie byłam przekonana czy to coś da więc zaopatrzyłam się w len mielony jakoś lepiej się go piło.
Przeniosłam się później na olej z wiesiołka w kapsułkach i rewelacja! śluz książkowy dzień przed owulacją można było zauważyć że owulacja się zbliża no i w owulacje potop miałam:D ja biorę zamiast 6 kapsułek dziennie tylko 2 rano oczywiście do owulacji po owulacji odstawiłam i gdy dostałam okres wzięłam nową dawkę kapsułek:) -
Sylwiasta, wywal tutaj caly gnoj, bo tak czasami lepiej niz mialoby to gnic w Tobie. Wydaje mi sie, ze powinnas uspokoic swoj umysl, abys mogla zapanowac nad soba gdy dopada Cie taka "trzesawka", zebys mogla odsunac to wszystko od siebie i normalnie zyc. Bo to naprawde mozna w depredje wpasc. Jak ja zaczynam za duzo myslec o rzeczach o ktorych tak naprawde nie chce to potrzasam tym swoim durnym lbem. Biore gleboki i oddech i mowie sobie na glos "wszystko badzie dobrze". I gleboko w srodku, tak wlasnie czuje....
sylwiaśta159, iNso87 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyiNso dziękuję że mnie nie zjechałaś z góry na dół. Wyjechać nie możemy bo mamy za dużo do zrobienia tu, na miejscu... Chodzę na spacery po 10km co dzien z przyjaciolka, ale wracam do domu i pierwsze co to OF...
Vuko, dzięki. Może to naprawde siedzi nam wszystko w psychice? Czuję się jak wybrakowany towar.... Jadę w samochodzie i usmiecham się do siebie czująć że moja Marcela zaraz będzie jechać obok, a tak nie jestWiadomość wyedytowana przez autora: 6 marca 2015, 19:34
iNso87 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny