Marcowe Groszki
-
WIADOMOŚĆ
-
Kaja ja jestem w 27dc. 13 lub 14dpo. Dlatego boję się, że za mała beta. Ale przeszperałam teraz forum i podobno beta wzrasta 2 dni po zagnieżdżeniu, a u mnie raczej to miało miejsce w sobotę bo krewka różowa mi się polała i zakręciło w głowie.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 5 marca 2015, 21:18
-
Vuko nie prowadzę wykresu bo pracuje w systemie dwuzmianowym. W jednym tyg. Wstaję o 5 a w następnym wstaję jak się wyśpię. Więc mierzenie tempki u mnie się nie sprawdzi. Do tej pory próbowaliśmy z mężem sami ale chyba za długo nie wychodzi i czas się przebadać. Dodam że w sierpniu skończyłam brać tabletki anty a staramy się od października. Więc dementuję plotkę, że miesiąc urodzin (bo nawet w dzień urodzin miałam owu) zwiększa szansę na zajście ;-)a teraz wszystko się przestawia:-/Paolka _25
-
nick nieaktualny
-
Kaja ja miałam torbiel na jajniku w zeszłym roku w kwietniu , lekarz przepisał mi anty bo powiedział, że musze wstymac owulke zeby sie torbiel wchłoneła... 3 miesiace brałam anty i potem wszystko juz było ok
-
Hejka ♡
Dzisiaj byłam na kolejnej wizycie
Serduszko bije, fasolka ma już 8mm :*
Tak się ciesze ♡
Zdjęcie pod wykresem ♡
Gratuluję i trzymam kciuki za testujace ;*Fatim, odrobinacheci, november123, olimama, anja83, iNso87, Marta1986 lubią tę wiadomość
-
Zrobiłam drugi test pozytywny na 100% druga kreska pojawiła sie od razu i dużo ciemniejsza niż ta z pierwszego testu.
olimama, Izoleccc, anja83, Molcia, mirka14, justyna14, Katarzyna87, Fatim, Leonomaniaczka, odrobinacheci, iNso87, agnes175, Marta1986 lubią tę wiadomość