Marcowe Groszki
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
Shibuya z moich obliczeń wynika, że powinnam mieć 17.02 normalnie przy cyklu 27-dniowym ale jeśli wydłużył się tak jak w zeszłym miesiącu do 31 dni to przypada to na 21.02 ja żadnej znacznej różnicy nie zauważyłam nawet nadmiernej ilości śluzu płodnego. Co o tym myśleć? Na razie lecę po wynik bety.Paolka _25
-
Pchelkaa ja mam dość długie cykle, a po odstawieniu tabletek antykoncepcyjnych (około rok temu) nie mogą dojść do normy i trwają po ok 2 mce lub były wywoływane Proverą.. Poczekam jeszcze z testowanie, bo na usg wyszło że ovu powinna być ok. 08.03. Ale to objawy trochę mnie nakręcająMarti 89
Synek ur. 07.04.2016r.
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyFatim samych powodów do uśmiechu Ci życzę na urodzinki i nie tylko!
Myślę, że w taki dzień jak dziś żadna @ nie odważy się przyjść i zonaczycie same II krechy
Paolka_25 kciukam za bete. U Ciebie jest to jeszcze wcześnie,więc może nie wszystko jeszcze widać w usg.Fatim lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Fatim - urodzinowe całusy, i sto lat!
Dziewczyny, doradźcie. Od kilku dni jestem przeziębiona, głównie katar mnie męczy, kaszel sporadycznie. W związku z tym, zignorowałam temperaturę przez 3dni, bo rano po przebudzeniu czułam się fatalnie w związku z chorobą. Pech chciał, że akurat te dni zbiegają się z moją owulacją, i dopiero dziś zaznaczyłam temperaturę, z tym że ona już znacznie wybiega poza fazę niższych temperatur u mnie, wynosi 36,68. Testy owulacyjne do dziś wykazują negatyw, a więcej nie zrobię, bo po prostu nie mam
Czy teraz mam polegać tylko na śluzie i szyjce? Wczoraj pojawiło się trochę szklistego śluzu, a szyjka chyba jeszcze wysoko. To mój ostatni cykl przed przerwą i takie cuda na kiju się dzieją.. Najgorsze to, że chyba przez leki moje comiesięczne objawy i śluz po prostu sfiksowały, nic nie boli, nie stuka, nie puchnie.Fatim lubi tę wiadomość
-
Dziewczynki odebrałam wynik bety 129,5 mlU/ml. Teraz byle do 18:00 do wizyty u lekarza.
Jagah, Mandi :), naataszaa, Katarzyna87, anja83, gusiek85, gocha04, odrobinacheci, Basik122, Ralpina, iNso87, Nuffeq, Karolucha, Fatim lubią tę wiadomość
Paolka _25 -
Cześć Marcowe Groszki!
Piątki 13-go okazują się dla mnie całkiem szczęśliwe. Cały cykl w magicznej pętli, a do tego urodzę pewnie w kolejny, ostatni w tym roku piątek 13-go
Życzę powodzenia wszystkim testującym w kolejnych dniach!
Zostawiam wirusy: *****
http://www.iv.pl/images/05405119912209872081.jpgMandi :), Molcia, ewunia87, Jagah, Basik122, anja83, november123, Lena87, Mona_M, gusiek85, NjakNati, emilkaaa, gocha04, odrobinacheci, Ralpina, Karolucha, Fatim lubią tę wiadomość
-
Pchelkaa no właśnie lekarz juz mi ją przepisał w razie gdyby do końca marca @ nie przyszła, a testy były negatywne
Vuko dokładnie.. nigdy więcej nie będę brała tabletek anty!
Karolka22 wiem wiem tylko ta temperatura u mnie nadzwyczajna dlatego mam cichą nadzieję ale co ma być to będzie, nic na siłę.Marti 89
Synek ur. 07.04.2016r.