Marcowe Groszki
-
WIADOMOŚĆ
-
Hejcio ... dzisiaj znowu mi wyszedł cień cienia ale szybciej niż wczoraj wiec to jednak nie był wadliwy test... po kryjomu już się ciesze !!!!!! Chociaż mam świadomość, że wiele ciąż nie "przeżywa" i małpa normalnie przychodzi... ale euforia jest piękna daje kopa... chce sie życ bo człowiek taki przygnebiony chodził
Wiadomość wyedytowana przez autora: 12 marca 2015, 15:19
anja83, Mandi :), gusiek85, Ralpina, Basik122, iNso87, zabcia2806, emilkaaa, Nuffeq, Paolka_25, gocha04, Fatim, antea, Emilia77, Lena87 lubią tę wiadomość
-
Moja dzisiejsza beta 247,30
Ta z wtorku - 61,13
Średni dwudniowy przyrost to 247 mlU/ml (304.9%)
Sporo...lauda., Mandi :), iNso87, zabcia2806, emilkaaa, Nuffeq, anja83, gocha04, Fatim, Molcia, antea, Jagah, Izoleccc, odrobinacheci, Katarzyna87 lubią tę wiadomość
-
Kobietki u mnie też dziś rano cień cienia na teście. Boję się że to zły test. Jutro biorę urlop i jadę na betę. Co ma być to będzie.
iNso87, Nuffeq, anja83, inaa, Fatim, Molcia, antea, Jagah, Izoleccc, olimama, odrobinacheci, Emilia77, Katarzyna87 lubią tę wiadomość
-
Dziewczyny jednak mój cień cienia to moja chyba wyobraźnia ...
beta < 0,1 mIU/ml
chlip, chlip .. ;(;(Dlaczego właściwie tęsknimy za tymi, którzy w gruncie rzeczy nie mogą za Nami tęsknić. ... ?
Aniołek 9tc [*] 07/10/2014 (ciąża pozamaciczna)
Aniołek 5tc [*] 13/05/2015 (ciąża biochemiczna)
Aniołek 7tc [*] 05/12/2016 (ciąża biochemiczna) -
Hej dziewczyny, ja na liscie z 6 marca mam (-). No jakby to powiedziec, 4 testy z allegro jakies zepsute chyba były bo beta z dzis to 249.
Takze kochane, nie ma co ufac allegrowym testom na 100% bo u mnie nawet cien cienia nie wychodził.Nuffeq, gusiek85, anja83, inaa, iNso87, gocha04, Fatim, Molcia, Basik122, antea, Jagah, Izoleccc, Emilia77, Katarzyna87 lubią tę wiadomość
MARCELINA
11.02. 2015 IUI (10t * )
3.12.2015 IUI -
Betty Boop wrote:Hej dziewczyny, ja na liscie z 6 marca mam (-). No jakby to powiedziec, 4 testy z allegro jakies zepsute chyba były bo beta z dzis to 249.
Takze kochane, nie ma co ufac allegrowym testom na 100% bo u mnie nawet cien cienia nie wychodził.Betty Boop lubi tę wiadomość
Gabrysia 5.02.2016 ❤
Starania o 2 maluszka ❤ 6 cs -
nick nieaktualnypati85 wrote:No i lipa wyszla na USG prawy i lewy jajnik z bardzo licznymi drobnymi pecherzykami, dodatkowo w prawym jajniku pecherzyk 10 mm a w lewym 9 mm
U mnie to samo w tym miesiącu lipa cykl bez owulacyjny,ale cholera miałam przeczucie,nigdy nie myślałam jak szlam na monitoring ze nie ma pęcherzyku a w tym cyklu nawet do męża mówi czuje ze ten miesiąc jest bez pęcherzyka i SI nie pomylalam: \ teraz juz przy kolejnym monitoringu na pewno będę się martwić ze tam nic nie ma a wczesniej nawet o tym nie myslalam eh -
nick nieaktualny
-
Byłam dziś u gina ale w przychodni. Jest pęcherzyk ciążowy o wielkości 5mm. Ale jak na razie pusty. Kazała mi brać witaminki prenatal no i kwas foliowy który biorę już chyba rok... :p no i czekać... powinnam się czymś martwić? Jutro wizyta prywatna. Gratuluję nowym mamuśką
Molcia lubi tę wiadomość
Paolka _25