Marcowe Groszki
-
WIADOMOŚĆ
-
Kurcze... zrobiłam z głupoty test dzisiaj 9 dpo ... bo wczoraj okropnie sie czułam i miałam tak jakby " gorączke" w pochwie.. i uwaga... wyszedł cień cieniusia... ale mój mąż tez widzi ten zarysik... masakra ... jutro albo za 2 dni zrobie kolejny test ciekawe czy bedzie juz cos bardziej widac
Basik122, Paolka_25, Kasia1986, odrobinacheci, emilkaaa, Fatim, Nuffeq, anja83, olimama, Miu95, Izoleccc, Molcia, Emilia77, iNso87, Shibuya lubią tę wiadomość
-
hmm tu macie fotke ale jest ciut przeswitlona i nie wiem czy widzicie ten cien cieniusienia
http://zapodaj.net/ae0933d7d9555.jpg.htmlNuffeq, Jagah, Paolka_25, olimama, anja83, naataszaa, ewunia87 lubią tę wiadomość
-
Inaa trzymam kciukasy Dziewczyny, orientujecie sie czy jajnik moze mnie pobolewac z powodu peknietej torbieli,ktora lekarz stwierdzil 26 lutego? Bo czasami cos tam jeszcze czuje, prawie codziennie zdarza sie ze mnie pobolewa/kluje/ciagnie. Nie jest to jakies bolesne specjalnie, ale troche sie martwie
-
Dacie radę ja tak w 100% potwierdziłam ciążę w 3t6d i jeszcze rodzinie nie powiedziałam mam zamiar zrobić to w ten piątek w swoje urodziny zamówiłam buciki z masy lukrowej na tort, który piekę (znalazłam przepis na dobry tort bez użycia surowych jajek itp), teściom powiem w niedzielę chyba, że uda się jakoś w sobotę w co wątpię, bo mam 3 imprezy urodzinowe w piątek też idę na usg, trzymajcie kciuki za mojego maluszka, bo chcę płakać ze szczęścia w swoje urodziny a nie z żadnych innych powodów - musi być dobrze !
Ach no i jeśli wszystko będzie pięknie, to w piątek postaram się zrobić 2 xero usg maluszka i przykleję na butelkę szmpana bądź wina dla moich rodziców i dla teściówWiadomość wyedytowana przez autora: 11 marca 2015, 20:11
emilkaaa, Paolala, Izoleccc, Paolka_25, Marti89, november123, Jagah, agnes175, gocha04, Nuffeq, Miu95, Emilia77, iNso87 lubią tę wiadomość
-
super plan Fatim:) powodzenia:) i kciuki za piatek:)
pięknie tu groszkowo sie zrobilo:)
ja już nie moge się doczekac @ jakos jutro albo w pt powinna sie pojawic:) hehe im szybciej przyjdzie tym szybciej zaczne nowy cykl:) bo ten z góry był stracony!Fatim lubi tę wiadomość
Aniołek 6tc 14.02.16 [*] Córcia 10tc 13.06.16 [*]
...kiedyś będzie jeszcze pięknie... -
heh no wiesz ale mieli jedno a konkretne serduszkowanie;) a u nas nie było nic konkretnego, nie było żołnierzyków;) na razie jesteśmy po pierwszej wizycie u androloga i bedziemy sie diagnozowac;)
Wiadomość wyedytowana przez autora: 11 marca 2015, 21:21
Aniołek 6tc 14.02.16 [*] Córcia 10tc 13.06.16 [*]
...kiedyś będzie jeszcze pięknie... -
Paolka_25 wrote:A ja mogę napisać, że przyniosłyście mi szczęście jeden cykl z Wami i groszek jest;-) zrobiłam 3 test bo nadal trudno mi w to uwierzyć Fatim jesteś dobrą wróżką :-* zobaczymy jutro betę
Jak to śpiewał jakiś blondyn w tv " bo jak nie MY to kto?" hehe
Gratki jeszcze razPaolka_25 lubi tę wiadomość