Marcowe Groszki
-
WIADOMOŚĆ
-
baby1991 wrote:U mnie to samo w tym miesiącu lipa cykl bez owulacyjny,ale cholera miałam przeczucie,nigdy nie myślałam jak szlam na monitoring ze nie ma pęcherzyku a w tym cyklu nawet do męża mówi czuje ze ten miesiąc jest bez pęcherzyka i SI nie pomylalam: \ teraz juz przy kolejnym monitoringu na pewno będę się martwić ze tam nic nie ma a wczesniej nawet o tym nie myslalam eh
Mi ginekolog powiedzial, ze owulacje powinnam miec za jakies 5 dni. Kupilam sobie testy ovu moze jednak bedzie ta owulacja. Bardzo mnie martwia te liczne pecherzyki wokol jajnikow. I jeszcze zbyt waskie endometrium. Chociaz nie wiem za bardzo o co w tym chodzi
-
Fatim mi wpisz @ bo już dzisiaj plamienie jest.
-
Molcia mam zamiar jutro z rana przed pracą , mam nadzieje ze zdążę , najgorsze że testy z allegro wychodzą mi raczej negatywne, no moze cos tam widac ale nic specjalnego stąd moje przypuszczenia co do wadliwej partii w tych facelle bo moj wykres wybitnie nieciążowy , nawety owulacji niby nie miałam (((
-
nick nieaktualny
-
Dziewczyny, mam pytanie głównie do zafasolkowanych, ale może reszta też się orientuje Przez ostatnie 4/5 dni mam temp. ok 37 rano o 7 jak i w ciągu dnia. Mam swędzące i wrażliwe sutki i jakby białe końcówki.. Do tego ból podbrzusza jak na okres, nie raz przy ruszaniu się ciągnący ból. Mój gin przepowiedział moją baardzo poźną owulację ok. 08.03., z mojego wykresu wynika że była raczej w sobotę tydzień temu, czyli dzień wcześniej. Nie chcę się nakręcać, ale nigdy nie miałam tak wysokiej i długo utrzymującej się temperatury. Co o tym sądzicie? I tak chce testować dopiero pod koniec następnego tygodnia, bo raczej do 23.03(data wpisu na listę) nie wytrzymam
Serdecznie gratuluje nowym mamusiom!Marti 89
Synek ur. 07.04.2016r.
-
Paolka_25 wrote:Byłam dziś u gina ale w przychodni. Jest pęcherzyk ciążowy o wielkości 5mm. Ale jak na razie pusty. Kazała mi brać witaminki prenatal no i kwas foliowy który biorę już chyba rok... :p no i czekać... powinnam się czymś martwić? Jutro wizyta prywatna. Gratuluję nowym mamuśką
W którym dniu po owulacji jesteś?