Tydzień dla Płodności   

Nie przegap swojej szansy!
Umów się na pierwszą wizytę u lekarza specjalisty za 1zł.
Tylko do 30 listopada   
SPRAWDŹ
X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się - ogólne Marcowe Groszki
Odpowiedz

Marcowe Groszki

Oceń ten wątek:
  • nick nieaktualny

Wysłany: 13 marca 2015, 12:38

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Paolka wiruskow nigdy za duzo :-) Łapie je, moze sie uda :-)

• nick nieaktualny

Wysłany: 13 marca 2015, 13:03

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Fatim - najlepszego :D

Lauda jeszcze raz gratulacje :D

lauda., Fatim lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 13 marca 2015, 13:13

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Gratki, gratki, gratki dziewczyny!! :D super! :D
    Mam nadzieję, że złapię Wasze wiruski tak łatwo jak przeziębienie bo ostatnio co chwile jestem chora ;)

• zabcia2806 Ekspertka

Wysłany: 13 marca 2015, 13:22

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziewczyny udało się, beta 172,3, nie wierze! szok! :-)

Molcia, Jagah, anja83, Mandi :), Mona_M, Izoleccc, mirka14, Paolka_25, gocha04, odrobinacheci, lilianna, gusiek85, iNso87, Helen, Nuffeq, Karolucha, Fatim, agnes175 lubią tę wiadomość

o1483e5etckudhmf.png

3jgxvfxmqavtht7y.png
  • Jagah Autorytet

Wysłany: 13 marca 2015, 13:37

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Nie no, ten miesiąc jest zabójczy :D
    Gratuluję dziewczyny, dla Waszych lubych także oklaski, spisaliście się na medal! :D

<3

1o5qp2.png<3 kAlMp1.png
  • karolinka1992 Autorytet

Wysłany: 13 marca 2015, 13:39

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Co się tu dzieje !!! :D Na Święta się posypią prezenty :) Ale fajnie :) GRATULUJĘ DZIEWCZYNY <3

[link=https://www.suwaczki.com/]f2w3rjjgori773ov.png[/link]
  • nick nieaktualny

Wysłany: 13 marca 2015, 13:52

Cytuj  /     /  Zgłoś
    No piękny ten marzec. Dziewczyny gratuluję :)

• Mandi :) Autorytet

Wysłany: 13 marca 2015, 13:54

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Moje drogie czytam cały czas co piszecie :-) i serdecznie gratuluję dzidziusiow. Ja jutro testuje nie wpisywalam się tym razem na listę nie chciałam psuć statystyk jednak jestem 15dp i @ brak,ale 7 dni temu odstawiłam luteine i mam pytanie do was apropo luteiny czy tempka po odstawieniu powinna spaść i kiedy powinnam mieć okres jeśli bym nie była w ciąży :-)?

lauda. lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 13 marca 2015, 13:55

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Źabcia i inne Mamuśki- gratulacje !!! oby i mi bylo dane dolaczyc do Was :-)

zabcia2806 lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 13 marca 2015, 13:58

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mandi ja @ dostaje 2 max 4 dni po odstawieniu luteiny:-) wiec moze sie udalo :-)

• Vuko Autorytet

Wysłany: 13 marca 2015, 13:59

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Zabcia gratkiii!

0d1yflw1ktiwk49i.png
  • anja83 Przyjaciółka

Wysłany: 13 marca 2015, 14:05

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ogromne Gratulacje dziewczyny!!! kobietki strasznie sie ciesze za kazdym razem jak czytam ze jednej z nas sie udalo czuje takie ciepelko w serduszku i przyznam sie ze i lezka w oku sie zakreci :)ale jest to lezka szczescia bo wiem ze kazda z nas i was juz zafasolkowanych czeka(la)miesiace a nawet lata na upragniona fasolinke :) duzo zdrowka wam zycze.Reszta naszej ekipy ;)nie poddajemy sie walczymy dalej wierze ze kazda znas doczeka sie swojego upragnionego groszka wiec kciuki mocno zacisniete za nas wszystkie ten misiac bedzie rekordowym miesiacem groszkow :) :)

Fatim tobie zycze wszystkiego naj naj najlepszego duzo zdrowka sczescia i radosci :)

karolinka1992, Jagah, Ralpina, Fatim lubią tę wiadomość

• Molcia Autorytet

Wysłany: 13 marca 2015, 14:30

Cytuj  /     /  Zgłoś
    mandi ja dostawałam @ na 5-6 dzień po odstawieniu, podziwiam twoją wytrwałość ja bym już dawno testowała z takim wykresem ;)

3jgxugpj3q0r53wa.png3jgx43r8lmtsm6tc.png
  • Mini Mouse Autorytet

Wysłany: 13 marca 2015, 14:40

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziewczyny gratuluję dwóch kreseczek!!! <3

U mnie @ zawitała także zaczynam nowy cykl i nowe nadzieje ;)

Powodzenia tym co jeszcze nie testowały!! Mam nadzieję, że Wam się uda!!! <3 :)

karolinka1992 lubi tę wiadomość

j36rxzdvom4rcj7o.png
    34bwskjojd5tec0q.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 13 marca 2015, 15:02

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mandi :) wrote:
    Moje drogie czytam cały czas co piszecie :-) i serdecznie gratuluję dzidziusiow. Ja jutro testuje nie wpisywalam się tym razem na listę nie chciałam psuć statystyk jednak jestem 15dp i @ brak,ale 7 dni temu odstawiłam luteine i mam pytanie do was apropo luteiny czy tempka po odstawieniu powinna spaść i kiedy powinnam mieć okres jeśli bym nie była w ciąży :-)?

ja jak odstawię luteine to max! 3 dni i okres :) więc mocno trzymam kciuki za ciebie

• Paolka_25 Autorytet

Wysłany: 13 marca 2015, 15:15

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Zabcia gratki :) i zdrówka :)

Paolka _25
  • zabcia2806 Ekspertka

Wysłany: 13 marca 2015, 16:33

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziewczynki dziękujemy. :-) Ja jeszcze nie dowierzam, a mężu przez telefon tak się cieszył jeszcze nie słyszałam u niego tak radosnego głosu. :-)Boli mnie brzuch jak na @.

Przesyłam wiruski.
    >>>>>>> <3

anja83, Helen lubią tę wiadomość

o1483e5etckudhmf.png

3jgxvfxmqavtht7y.png
  • Paolka_25 Autorytet

Wysłany: 13 marca 2015, 16:38

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Zabcia ja mam tak od wczorajszego wieczora, a nocy ból obudził mnie 4 razy. Też nie wiem co o tym myśleć. Ale zaraz jadę do gina i wszystko się wyjaśni.

Paolka _25
  • Sarenka2015 Autorytet

Wysłany: 13 marca 2015, 16:47

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Gratuluje paniom!

Moja gwiazdka z nieba <3 :*
    img-2014062101101130.png
  • zabcia2806 Ekspertka

Wysłany: 13 marca 2015, 16:48

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Paolka_25 wrote:
    Zabcia ja mam tak od wczorajszego wieczora, a nocy ból obudził mnie 4 razy. Też nie wiem co o tym myśleć. Ale zaraz jadę do gina i wszystko się wyjaśni.

Napisz proszę co powiedział na to gin. Ja dzwonie do rejestracji ale nikt nie odbiera. Chcę iść w poniedziałek na wizytę, potrzebuję zwolnienie. W mojej pracy za duże ryzyko.

o1483e5etckudhmf.png

3jgxvfxmqavtht7y.png
‹‹ 61 62 63 64 65 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Kwasy Omega-3 - ważny składnik w diecie przyszłej mamy

Kwasy omega-3 są bardzo istotnym składnikiem w diecie, o którym warto pomyśleć już na etapie starań o dziecko. Idealnie, aby po konsultacji z lekarzem, suplementować kwasy już od pierwszych dni ciąży. Dlaczego są takie ważne? Jaką pełnią rolę? Jak wybrać odpowiedni suplement? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Czy jestem w ciąży? - ciąża urojona a widoczne objawy ciąży

Zdarzyło Ci się usłyszeć coś, co bardzo chciałaś usłyszeć lub czego usłyszeć za wszelką cenę nie chciałaś, mimo panującej wokół ciszy? Czasem nasz mózg płata nam figle. Jeśli bardzo czegoś pragniemy, jesteśmy skłonni dostrzegać przejawy tego pragnienia, mimo ich braku. Wiele kobiet starających się o dziecko, co miesiąc zasatanawia się: "Czy jestem w ciąży?", dostrzega u siebie pierwsze objawy ciąży, po czym po wykonaniu testu ciążowego widzi jedną kreskę. Ciąża urojona czy "urojenie ciążowe" - jak je rozpoznać? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Objawy ciąży i testy ciążowe – co powinnaś wiedzieć?

Czy to nietypowe zachcianki, czy zmiany nastroju zwiastują nowy etap w Twoim życiu? Poznaj kluczowe objawy ciąży oraz najpopularniejsze testy ciążowe, które rozwieją Twoje wątpliwości i pozwolą odkryć, czy naprawdę zostaniesz mamą. Podajemy ważne informacje! Sprawdź!

CZYTAJ WIĘCEJ