Marcowe Groszki
-
WIADOMOŚĆ
-
Wow dzieeczyny gratulacje, ale sie wysypuja wiosenne groszki
Żabcia Ty sie nie denerwuj, ja na podobnym etapie i podobna beta. Jakas mądra dziewczyna napisala w temacie bety ze nie ma czegos takiego jak za mała beta w konkretnym dniu. Liczy sie jej przyrost. Ja tez czekam do poniedzialku na kolejna bete zeby zobaczyc czy dobrze przyrasta.MARCELINA
11.02. 2015 IUI (10t * )
3.12.2015 IUI -
Dokladnie nie ma znaczenia jaka jest beta ważny jest przyrost mi tego nikt w pierwszej ciąży nie powiedział i zrobiłam tylko raz i było ponad 400 a jak trafiłam do szpitala po tygodniu z krwawieniem to wyszło ponad 600 ja głupia cieszyłam się że rośnie a okazało się że przyrost jest za mały i dzieje się źle w drugiej ciąży rosła pięknie o ponad 60% co 48 godzin, robiłam 3 razy chyba i trzeba pamiętać że w pewnym momencie beta przestaje rosnąć i nie ma sensu już robić tylko nie pamiętam w którym tygodniu. Także dziewuchy pięknych przyrostów życzę
-
nick nieaktualny
-
kochane... u mnie temperatura drastycznie spadła... wiec chyba @ się zbliża małymi krokami ... jestem baaaardzo smutna... bardzo... Fatim wykreśl mi buteleczke !!!!!!!!!!!!
Wszystkim pozostałym gratuluje z całgo serducha :* !
Proszę o wiruski na nastepny cyklWiadomość wyedytowana przez autora: 14 marca 2015, 11:06
-
nick nieaktualny
-
Inaa popatrzyłam na twój wykres i to nie jest drastyczny spadek ja też takie miałam w ciąży i było ok może przestań mierzyć temperaturę to trudne ale jak się człowiek zdecyduje to jest trochę spokojniejszy i się nie nakręca za każdym razem kiedy temp trochę spadnie, trzymaj się ciepło ja wierzę że będzie dobrze
-
Fatim, 13tego test bardzo negatywny, ale @ nadal nie ma, więc wpisz tam, co uznasz za stosowne, albo czekaj do zamknięcia listy. No ja nie mogę mieć po prostu normalnego cyklu
-
nick nieaktualny
-
Mandi - usciski i serdeczne gratulacje!
Paolka - trzymam kciuki
Mam jeszcze zapytanie: zawsze mierze temperature o 7:30, dzis obudzilam sie wczesniej, czyli o 7 - temp wskazywala: 36,56. Bez wstawania, dolezalam do codziennego pomiaru i wyszlo: 36,32. Ktora temperature wg Was, powinnam uznac i wpisac na wykresie? To pytanie mnie czesto nurtuje. -
nick nieaktualnyInaa temp to jest bardzo labilny wskaźnik i jej wahania zależą od miliona powodów. Moim zdaniem + test jest bardziej obiektywny. Oczywiscie nie mówię żebyś się ogromnie nakręcała, ale nie przekreślaj na razie wszystkiego, tak może po prostu być jednorazowo. ja wierzę, że jeszze może być dobrze u Ciebie w tym cyklu. Tulam!
-
nick nieaktualnyJagah wrote:Mandi - usciski i serdeczne gratulacje!
Paolka - trzymam kciuki
Mam jeszcze zapytanie: zawsze mierze temperature o 7:30, dzis obudzilam sie wczesniej, czyli o 7 - temp wskazywala: 36,56. Bez wstawania, dolezalam do codziennego pomiaru i wyszlo: 36,32. Ktora temperature wg Was, powinnam uznac i wpisac na wykresie? To pytanie mnie czesto nurtuje.
Mimo wszystko wybralabym te pierwsza.
Jagah lubi tę wiadomość