Marcowe Groszki
-
WIADOMOŚĆ
-
http://naforum.zapodaj.net/thumbs/00f2f214b56a.jpg
Pozdrawiamy z moim maluszkiem, życzymy samych pozytywnych testów i przesyłamy ciążowe wiruski&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&
Na zdjęciu nie widać paluszków, ale na usg wyraźnie było widać całe stópkiWiadomość wyedytowana przez autora: 14 marca 2015, 12:46
odrobinacheci, baby1991, Paolka_25, Paolala, lauda., november123, naataszaa, gusiek85, anja83, Mandi :), Maczek, Izoleccc, Shibuya, Aganeska, gocha04, honey028, Ralpina, Nuffeq, emilkaaa, Betty Boop, iNso87, antea, agnes175 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyFatim wrote:http://naforum.zapodaj.net/thumbs/00f2f214b56a.jpg
Pozdrawiamy z moim maluszkiem, życzymy samych pozytywnych testów i przesyłamy ciążowe wiruski&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&
Za zdjęciu nie widać paluszków, ale na usg wyraźnie było widać całe stópki
Jakie piękne cudo Fatim
Ahh i spóźnione życzenia urodzinowe, dużo szczęścia, miłości i spokojnej ciążyFatim lubi tę wiadomość
-
właśnie jestem na etapie owulacji. Powiem wam ze zawsze było o mnie krucho ze śluzem a od kiedy zażywam wiesiołek i siemie lniane to mam bardzo czytelne te dni. Dziś na przykład (dzień przed spodziewaną owulacją ) mam ksiązkowy śluz rozciągliwy. Naprawde widać efekty
Gratuluję nowym mamusiom a sama przechodzę do "działania"
Fatim: czarujesz nasz wątekAż serce rośnie jak patrze na to USG
Wiadomość wyedytowana przez autora: 14 marca 2015, 12:44
Fatim, Jagah lubią tę wiadomość
-
Fatim kochana ... niestety .. przed chwilą robiłam test pepino o czułości 10 i niestety jedna krecha...
!
Ty za to masz pięknogo bobasia w sobie.. cudowny widok hihihWiadomość wyedytowana przez autora: 14 marca 2015, 12:52
-
nick nieaktualny
-
Jak w srode robiłam tescior to tez to była 25 z pink test ... chyba, że faktycznie jakies błedne kupiłam ... a wczoraj zakupiona 10 z pepino za 3,50 która ponoć jest ultra czuła bo wykrywa ciąże 2 dni po zagnieżdżeniu wyszła mi negatywna ... a brzuch mnie cało czas dziwacznie boli ... może nie na @ , ale tak dziwnie czuje przy każdym ruchu "macice"
-
Dziewczyny, może to będzie mało popularne co napiszę, ale nie testujcie tydzień po owulacji!
Poczekajcie do dnia @ i wtedy wysikajcie test.
Wiem - jest trudno. Wiem - każda z nas jest ciekawa. I wiem - każda z nas pragnie zobaczyć dwie kreski. Ale cierpliwość bywa wynagradzana.
Nie wyobrażam sobie przeżywać takich rozterek jakie ma teraz inaa. I po co? Już cieszyła się z zaznaczonej buteleczki, a teraz boi się, że jednak @ przyjdzie.
Pewnie Wasi ginowie to potwierdzą: testuje się w dzień @, albo nawet po jej terminie.
Nie narażajcie się same na rozczarowania, nie katujcie się tak jak teraz ma inaa. Nie narażajcie się na stresy, bo jeśli fasolka w Was kiełkuje, to nie jest jej tam komfortowo
Maczek, Marribell, gusiek85, Sarenka2015, Basik122, kapturnica, Ralpina, Jagah, Katarzyna87 lubią tę wiadomość
-
Fatim, piękny dzidziuś.
Betty Boop, ja nie mówiłam że stresuję się betą to chyba Paolka.
Mandi Gratulację!
inaa, idź na betę, ona wszystko wyjaśni kochana!Ja na pierwszym teście miałam cień cienia, a w dniu bety jeszcze gorzej cień cienia cieniów prawie nic nie było widać, a jednak beta wyszła.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 14 marca 2015, 15:33
Fatim lubi tę wiadomość
-
lauda. wrote:Pewnie Wasi ginowie to potwierdzą: testuje się w dzień @, albo nawet po jej terminie.
Mój lekarz to wręcz kazał mi testować dopiero 17 dni po owulacji - jesli do tej pory nie dostanę @. Po pierwsze dlatego, żeby się niepotrzebnie nie stresowac negatywem.
Po drugie - choć o tym mi akurat nie wspomniał, ale wiem z innych źródeł - jest dużo mikroporonień - kiedy niby się udało, ale np. jajo jest wadliwe i poroni się i tak, co by się nie robiło. Dużo takich ultrawczesnych ciąż traci się jeszcze przed terminem @. Po prostu normalnie przychodzi okres i nawet się nie wie, że coś tam było. Jak się zatestuje przed terminem @, to można się ucieszyć z cienia cienia, a po dwoch dniach płakać, bo okres przyszedł. Jak kto lubi, ja tam wolę nie wiedzieć, jeśli takie coś mi się przytrafi
I po trzecie - tak bardzo chcemy dzidziusia, że te cienie cienia cienia czasem są chyba trochę urojoneNa swoim ostatnim teście też niemal widziałam cień cienia cienia cienia, a tak naprawdę nic tam nie było, serio. Pokazałam na wszelki wypadek mężowi i stwierdził, że to miejsce jest całkiem białe i nic tam nie ma
Może niektóre testy tak wyglądają od samego zamoczenia i już.
Tak czy siak, Inaa, życzę ciąży i jak najmniej stresuWiadomość wyedytowana przez autora: 14 marca 2015, 15:50
lauda., zwei_kresken, Marribell, anja83, gusiek85, Sarenka2015, Katarzyna87, antea lubią tę wiadomość
-
Zgadzam sie z lauda i zuzzi,ale prawda jest taka,ze wiekszosc kobiet to niecierpliwe bestie, dlatego (ponino iz kazda z nas dobrze wie,ze powinno sie testowac przynajmniej te 14 dni po owu) to i tak robi je wczesniej. Dlatego rozumien dziewczyny, choc sama nigdy nie wylonywalam testu szybciej niz 14dni po owulce z powodow opisanych przez lauda. Zatem zycze wszystkim niecierpliwym staraczkom II kresek, ktore nie okaza sie falszywym alarmem
niech mocz...przepraszm moc bedzie z Wami
Wiadomość wyedytowana przez autora: 14 marca 2015, 16:36
anja83, gusiek85 lubią tę wiadomość
-
Ja testowałam chyba koło 9 dpo i test był negatywny, kilka dni później - w 13 dpo wyszła mi bardzo bledziutka druga kreska. Byłam w szoku i nadal jestem
Ale dziewczyny - święta racja, bo z tego powodu co pisała Zuzzi, cały czas jestem w stresie od wtorku. Okres powinnam dostać wczoraj i cały czas boję się, że go jednak za chwilę dostanę. Gdybym tak wstrzymała się do dnia @ kilka dni mniej stresu bym miała i ta kreska byłaby wyraźniejsza i nie musiałabym nadwyrężać wzroku
Wiem, że łatwo powiedzieć, w końcu sama nie wytrzymałam do dnia @ - ale teraz z innej perspektywy już wygląda to jednak trochę inaczejWiadomość wyedytowana przez autora: 14 marca 2015, 18:07
olcia88 lubi tę wiadomość
-
No pewnie, że wiem zawsze taka mądra jestem jeszcze przed owulacją.. później moja wada- niecierpliwość i ciekawość trzyma góre nade mną... eh trudno mam nauczke żeby tak szybko się tym nie chwalić.. czekam spokojnie na @ i za miesiac znowu bede cała w nerwach bo tak to jest jak się czegoś bardzo bardzo chce hehe
A tym bardziej jak się za młodu młodu myślało , że raz się komuś wydarzy i ciąża jest , a tak na prawde tak łatwo nie ma! Można serduszkowac do woli i tak dupa blada często i gęsto z tego wychodzi oh jakie te życie przewrotne hehehe .. wiem, że wiekszość z Was to wie i tak myśli ... baby są okropne haha
Wiadomość wyedytowana przez autora: 14 marca 2015, 18:30