Marcowe Groszki
-
WIADOMOŚĆ
-
http://naforum.zapodaj.net/thumbs/00f2f214b56a.jpg
Pozdrawiamy z moim maluszkiem, życzymy samych pozytywnych testów i przesyłamy ciążowe wiruski &&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&
Na zdjęciu nie widać paluszków, ale na usg wyraźnie było widać całe stópkiWiadomość wyedytowana przez autora: 14 marca 2015, 12:46
odrobinacheci, baby1991, Paolka_25, Paolala, lauda., november123, naataszaa, gusiek85, anja83, Mandi :), Maczek, Izoleccc, Shibuya, Aganeska, gocha04, honey028, Ralpina, Nuffeq, emilkaaa, Betty Boop, iNso87, antea, agnes175 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyFatim wrote:http://naforum.zapodaj.net/thumbs/00f2f214b56a.jpg
Pozdrawiamy z moim maluszkiem, życzymy samych pozytywnych testów i przesyłamy ciążowe wiruski &&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&
Za zdjęciu nie widać paluszków, ale na usg wyraźnie było widać całe stópki
Jakie piękne cudo Fatim
Ahh i spóźnione życzenia urodzinowe, dużo szczęścia, miłości i spokojnej ciążyFatim lubi tę wiadomość
-
właśnie jestem na etapie owulacji. Powiem wam ze zawsze było o mnie krucho ze śluzem a od kiedy zażywam wiesiołek i siemie lniane to mam bardzo czytelne te dni. Dziś na przykład (dzień przed spodziewaną owulacją ) mam ksiązkowy śluz rozciągliwy. Naprawde widać efekty
Gratuluję nowym mamusiom a sama przechodzę do "działania"
Fatim: czarujesz nasz wątek Aż serce rośnie jak patrze na to USGWiadomość wyedytowana przez autora: 14 marca 2015, 12:44
Fatim, Jagah lubią tę wiadomość
-
Fatim kochana ... niestety .. przed chwilą robiłam test pepino o czułości 10 i niestety jedna krecha... !
Ty za to masz pięknogo bobasia w sobie.. cudowny widok hihihWiadomość wyedytowana przez autora: 14 marca 2015, 12:52
-
nick nieaktualny
-
Jak w srode robiłam tescior to tez to była 25 z pink test ... chyba, że faktycznie jakies błedne kupiłam ... a wczoraj zakupiona 10 z pepino za 3,50 która ponoć jest ultra czuła bo wykrywa ciąże 2 dni po zagnieżdżeniu wyszła mi negatywna ... a brzuch mnie cało czas dziwacznie boli ... może nie na @ , ale tak dziwnie czuje przy każdym ruchu "macice"
-
Dziewczyny, może to będzie mało popularne co napiszę, ale nie testujcie tydzień po owulacji!
Poczekajcie do dnia @ i wtedy wysikajcie test.
Wiem - jest trudno. Wiem - każda z nas jest ciekawa. I wiem - każda z nas pragnie zobaczyć dwie kreski. Ale cierpliwość bywa wynagradzana.
Nie wyobrażam sobie przeżywać takich rozterek jakie ma teraz inaa. I po co? Już cieszyła się z zaznaczonej buteleczki, a teraz boi się, że jednak @ przyjdzie.
Pewnie Wasi ginowie to potwierdzą: testuje się w dzień @, albo nawet po jej terminie.
Nie narażajcie się same na rozczarowania, nie katujcie się tak jak teraz ma inaa. Nie narażajcie się na stresy, bo jeśli fasolka w Was kiełkuje, to nie jest jej tam komfortowo
Maczek, Marribell, gusiek85, Sarenka2015, Basik122, kapturnica, Ralpina, Jagah, Katarzyna87 lubią tę wiadomość
-
Fatim, piękny dzidziuś.
Betty Boop, ja nie mówiłam że stresuję się betą to chyba Paolka.
Mandi Gratulację!
inaa, idź na betę, ona wszystko wyjaśni kochana! Ja na pierwszym teście miałam cień cienia, a w dniu bety jeszcze gorzej cień cienia cieniów prawie nic nie było widać, a jednak beta wyszła.Wiadomość wyedytowana przez autora: 14 marca 2015, 15:33
Fatim lubi tę wiadomość
-
lauda. wrote:Pewnie Wasi ginowie to potwierdzą: testuje się w dzień @, albo nawet po jej terminie.
Mój lekarz to wręcz kazał mi testować dopiero 17 dni po owulacji - jesli do tej pory nie dostanę @. Po pierwsze dlatego, żeby się niepotrzebnie nie stresowac negatywem.
Po drugie - choć o tym mi akurat nie wspomniał, ale wiem z innych źródeł - jest dużo mikroporonień - kiedy niby się udało, ale np. jajo jest wadliwe i poroni się i tak, co by się nie robiło. Dużo takich ultrawczesnych ciąż traci się jeszcze przed terminem @. Po prostu normalnie przychodzi okres i nawet się nie wie, że coś tam było. Jak się zatestuje przed terminem @, to można się ucieszyć z cienia cienia, a po dwoch dniach płakać, bo okres przyszedł. Jak kto lubi, ja tam wolę nie wiedzieć, jeśli takie coś mi się przytrafi
I po trzecie - tak bardzo chcemy dzidziusia, że te cienie cienia cienia czasem są chyba trochę urojone Na swoim ostatnim teście też niemal widziałam cień cienia cienia cienia, a tak naprawdę nic tam nie było, serio. Pokazałam na wszelki wypadek mężowi i stwierdził, że to miejsce jest całkiem białe i nic tam nie ma Może niektóre testy tak wyglądają od samego zamoczenia i już.
Tak czy siak, Inaa, życzę ciąży i jak najmniej stresuWiadomość wyedytowana przez autora: 14 marca 2015, 15:50
lauda., zwei_kresken, Marribell, anja83, gusiek85, Sarenka2015, Katarzyna87, antea lubią tę wiadomość
-
Zgadzam sie z lauda i zuzzi,ale prawda jest taka,ze wiekszosc kobiet to niecierpliwe bestie, dlatego (ponino iz kazda z nas dobrze wie,ze powinno sie testowac przynajmniej te 14 dni po owu) to i tak robi je wczesniej. Dlatego rozumien dziewczyny, choc sama nigdy nie wylonywalam testu szybciej niz 14dni po owulce z powodow opisanych przez lauda. Zatem zycze wszystkim niecierpliwym staraczkom II kresek, ktore nie okaza sie falszywym alarmem niech mocz...przepraszm moc bedzie z Wami
Wiadomość wyedytowana przez autora: 14 marca 2015, 16:36
anja83, gusiek85 lubią tę wiadomość
-
Ja testowałam chyba koło 9 dpo i test był negatywny, kilka dni później - w 13 dpo wyszła mi bardzo bledziutka druga kreska. Byłam w szoku i nadal jestem
Ale dziewczyny - święta racja, bo z tego powodu co pisała Zuzzi, cały czas jestem w stresie od wtorku. Okres powinnam dostać wczoraj i cały czas boję się, że go jednak za chwilę dostanę. Gdybym tak wstrzymała się do dnia @ kilka dni mniej stresu bym miała i ta kreska byłaby wyraźniejsza i nie musiałabym nadwyrężać wzroku
Wiem, że łatwo powiedzieć, w końcu sama nie wytrzymałam do dnia @ - ale teraz z innej perspektywy już wygląda to jednak trochę inaczejWiadomość wyedytowana przez autora: 14 marca 2015, 18:07
olcia88 lubi tę wiadomość
-
No pewnie, że wiem zawsze taka mądra jestem jeszcze przed owulacją.. później moja wada- niecierpliwość i ciekawość trzyma góre nade mną... eh trudno mam nauczke żeby tak szybko się tym nie chwalić.. czekam spokojnie na @ i za miesiac znowu bede cała w nerwach bo tak to jest jak się czegoś bardzo bardzo chce hehe
A tym bardziej jak się za młodu młodu myślało , że raz się komuś wydarzy i ciąża jest , a tak na prawde tak łatwo nie ma ! Można serduszkowac do woli i tak dupa blada często i gęsto z tego wychodzi oh jakie te życie przewrotne hehehe .. wiem, że wiekszość z Was to wie i tak myśli ... baby są okropne hahaWiadomość wyedytowana przez autora: 14 marca 2015, 18:30