Marcowe Groszki
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyMolcia wrote:beta urosła - 277, 90 - ponad 250 %, niestety progesteron tylko 19,9 zaczynam się martwić
Molcia lubi tę wiadomość
-
Molcia wrote:beta urosła - 277, 90 - ponad 250 %, niestety progesteron tylko 19,9 zaczynam się martwić
piękny przyrost:) jeśli progesteron Cie martwi skonsultuj sie z lekarzem, moze na zaś da Ci luteine albo cosik:) kciuki!Aniołek 6tc 14.02.16 [*] Córcia 10tc 13.06.16 [*]
...kiedyś będzie jeszcze pięknie... -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyMarti89 wrote:Dziewczyny, niestety popsuję piękną marcową statystykę.. dzisiaj dopadła mnie @ Mój 67 dniowy cykl dobiegł końca niestety/stety. Po utrzymujących się wysokich temperaturach (ok 7 dni 37 stopni) łudziłam się, że może się udało..
No nic mam nadzieję ,że nowy cykl będzie normalny i pozwoli zmajstrować maluszka Kochane powodzenia ! a tymczasem ja przenoszę się na kwiecień -
nick nieaktualnyMolcia wrote:właśnie dzwoniłam do znajomej gin zaleciła mi luteinę 2x2 podjęzykowo niestety mam tylko kilka tabletek w domu, więc musze sie wybrać po receptę - nie orientujecie się może czy luteinę może też przepisać lekarz internista?
-
ailatan i tak jak lekarz przyjmuje prywatnie to refundacji nie ma, jeśli nie ma umowy z nfz (jakoś tak to jest z tego co wiem) - problem się rozwiązał dzwoniłam do gin, którą mam tu na miejscu i ma mnie dzisiaj przyjąć i zadecydować co i jak robimy na razie sama sobie zaaplikowałam 2 tabletki, najwyżej już nie wezmę więcej jak ona stwierdzi, że wystarczy tego progesteronu - poczekamy - zobaczymy
-
Molcia wrote:beta urosła - 277, 90 - ponad 250 %, niestety progesteron tylko 19,9 zaczynam się martwić
Mój gin na mój :niski" progesteron tzn 21,97 a w kolejnym badaniu 16,coś powiedział mi tak: My się boimy tych wyników poniżej 12, jak jest powyżej 12 jest ok. Jesli nic się nie dzieje to nie myśleć o progesteronie". Ot i nie myślęMolcia lubi tę wiadomość
-
StyczniowaNadzieja wrote:Mój gin na mój :niski" progesteron tzn 21,97 a w kolejnym badaniu 16,coś powiedział mi tak: My się boimy tych wyników poniżej 12, jak jest powyżej 12 jest ok. Jesli nic się nie dzieje to nie myśleć o progesteronie". Ot i nie myślę
-
nick nieaktualnya ja mam wizyte dopiero we wtorek.. od ostatniej miesiaczki to bedzie.. 5 tydzien i 2 dzien ciazy.. mam nadzieje cos zobaczyc juz
a wiecie co zrobilam dzis? kupilam sobie test plytkowy bo chcialam miec satysfakcje zobaczyc 2 grube krechy i mam ))) jutro jade powtorzyc poki co osttani raz bete -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Molcia ja miałam w 6 tyg progesteron 21 i też się martwiłam bo to zawsze był mój problem (po odstawieniu anty miałam progesteron 0,04) ale wszystko było ok, luteinę brałam ze względu na poronienie do 12 tygodnia
Molcia lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyewunia87 wrote:A ja dzis dzwoniłam do gin i powiedziała mi,że nie ma się wcale pokazywać przed 6 tygodniem. Bo wcześniejsze badanie może wręcz zaszkodzić. Serduszko dopiero ok 6 tyg będzie
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyMi lekarka poprostu tłumaczyła,że to jest wyjątkowy stan dla organizmu i łatwo wtedy o infekcje,która nie jest potrzebna we wczesnej ciąży. Bardzo często przez badanie ginekologiczne dochodzi do różnych uszkodzeń na poczatku. To tylko słowa mojej lekarki. tak samo jak bez sensu jest robienie testów ciążowych chwile po owulacji tak tez chodzenie do lekarza za szybko. Po co się nakręcać,że lekarz nic nie widzi. Bo często tak jest w 5 tyg
gusiek85 lubi tę wiadomość