Marcowe Groszki
-
WIADOMOŚĆ
-
ewunia87 wrote:o dziękuję za buteleczkę Fatim Przyszłe mamusie powiedzcie mi czy wy też macie takie uczucie zimna? za oknem piękne słoneczko a ja się trzęsę stale...
Ja na samym początku tak miałam. Cały czas zimno mi było niezależnie od temperatury powietrza ani liczby warstw ubrań.
Gratuluje wszystkim nowym mamuśkom i życzę spokojnych nadchodzących miesięcy!!!
P.S. Regularnie Was podczytuje każdego dnia i kibicuje każdej z Wasanja83 lubi tę wiadomość
-
Fatim wrote:Liczę na drugie tyle groszków mi jest bez przerwy zimno, w ogóle nie odczuwam podwyższonej temperatury, ale ja mam ogólnie niskie ciśnienie a w ciąży często dodatkowo spada
mi też tak zimno od paru dni. słoneczko w aucie tak ciepło dawało a ja musiałam się jeszcze dogrzewać. od tych paru dni też wieczorami się czuje jakby grypa zaczynała mnie brać, łamanie w plecach. ale nadchodzi ranek i jak nowo narodzona się czuje -
nick nieaktualnyJak to twierdzi moj M: blizniaki super, za jednym zamachem od razu dwoje dzieci
Ejjj uruchamiacie mi omamy ciazowe, najpierw te bole krzyza a teraz zimno. Ja od wczoraj chodze opatulona w 5 warstw ciuchow, az glupio przy tym sloncuWiadomość wyedytowana przez autora: 18 marca 2015, 19:02
-
Cześć dziewczyny! W piątek 13-go pokazałam Wam moje dwie kreski, a dzisiaj mogę pochwalić się betą
16.03.2015 r. bHCG = 528,80 mIU/ml
18.03.2015 r. bHCG = 1.583,00 mIU/ml
Średni dwudniowy przyrost to 1455 mIU/ml czyli 175.6%
Ależ się cieszę
Życzę powodzenia dotychczas zafasolowanym oraz testującym! Przesyłam wirusy *****gocha04, mana, anja83, odrobinacheci, Paolka_25, Helen, Jagah, Fatim, Summerka, emilkaaa, mała.mi, Aganeska, Molcia, Ralpina, gosia_9020, gusiek85 lubią tę wiadomość
-
Lauda super, że beta przyrasta. I też cieszę się twoim szczęściem.
U mnie będzie to co zwykle, za kilka dni dam znać o wpisaniu tej skaczącej małpki, która też jest słodka👩 '85 👦'82
AMH 1.07
07.2015 - 1IUI ❌
08.2015 - 2IUI ❌
01.2022 AMH 0,24
02.2022 Invicta - IVF z KD ❌
02.2022 OVIklinika
03.2022 krótki protokół IVF
31.03.2022 transfer 3dniowca 8AB
8dpt cień cienia, 9 dpt ⏸,
11dpt beta 27,2 13dpt beta 65,5, 15dpt 190,6
11.2022 w końcu jesteś z nami 👧
01.2023 🦀tarczycy
W DRODZE PO RODZEŃSTWO 🙏
10.2024 AMH 0,17
11.2024 krótki protokół IVF -
Lauda, gratulacje;)
Fatim, wypisz mnie, proszę, z testowania w tum miesiącu, najpierw chce zrobić sobie podstawowe badania, a potem zaczac sie starać, wiec w tym miesiącu nie zatestuje;( ale przynajmniej nie zepsuje Wam statystyk;)
Gratulacje dla przyszłych grudniowych mam;) -
Hej dziewczyny. Wczoraj gin na wizycie powiedział mi, że jeśli do przyszłego miesiąca nic nie zagroszkuje to żebym zrobiła sobie urlop i 2 miesiące przerwy od starań, że może to dużo pomóc. A najlepszy byłby wyjazd gdzieś na chociaż 2 tygodnie, nawet w inny rejon Polski. Czy Wam też kiedyś lekarz zalecił odpoczynek od starań?
Wiadomość wyedytowana przez autora: 19 marca 2015, 08:44
-
Cześć Dziewczyny! Jutro moje testowanie, chociaż nie wiem czy nie wcześnie, jutro będzie 10 dpo dopiero a termin @ mam na wtorek wg wykresu. Co o tym myślicie? Nie wiem czy sobie wmawiam ale ciągle mi się odbija, kawa ma bardzo metaliczny posmak, ciągle mi zimno.. Wczoraj miałam jasnoróżowe plamienie, w bardzo małej ilości, być może (mam nadzieję) implantacyjne Z jednej strony nie chcę się nakręcać a z drugiej cały czas mam nadzieję, że się udało!
Gratuluję Dziewczynom którym się udało ! -
miluszka wrote:Cześć Dziewczyny! Jutro moje testowanie, chociaż nie wiem czy nie wcześnie, jutro będzie 10 dpo dopiero a termin @ mam na wtorek wg wykresu. Co o tym myślicie? Nie wiem czy sobie wmawiam ale ciągle mi się odbija, kawa ma bardzo metaliczny posmak, ciągle mi zimno.. Wczoraj miałam jasnoróżowe plamienie, w bardzo małej ilości, być może (mam nadzieję) implantacyjne Z jednej strony nie chcę się nakręcać a z drugiej cały czas mam nadzieję, że się udało!
Gratuluję Dziewczynom którym się udało !
Tak jest miluszka, dokładnie to co napisała Kasia wyżej. Zacytuję jeszcze swój własny post sprzed kilku dni. Może weźmiesz to pod uwagę
lauda. wrote:Dziewczyny, może to będzie mało popularne co napiszę, ale nie testujcie tydzień po owulacji!
Poczekajcie do dnia @ i wtedy wysikajcie test.
Wiem - jest trudno. Wiem - każda z nas jest ciekawa. I wiem - każda z nas pragnie zobaczyć dwie kreski. Ale cierpliwość bywa wynagradzana.
Nie wyobrażam sobie przeżywać takich rozterek jakie ma teraz inaa. I po co? Już cieszyła się z zaznaczonej buteleczki, a teraz boi się, że jednak @ przyjdzie.
Pewnie Wasi ginowie to potwierdzą: testuje się w dzień @, albo nawet po jej terminie.
Nie narażajcie się same na rozczarowania, nie katujcie się tak jak teraz ma inaa. Nie narażajcie się na stresy, bo jeśli fasolka w Was kiełkuje, to nie jest jej tam komfortowolady kiara, Katarzyna87 lubią tę wiadomość