Marcowe Groszki
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
iNso87 wrote:Emilkaaa wlasnie dostałam telefon od Taty o tym zaćmieniu smialam się do Meza,ze od wczoraj mnie piersi tak bola/pieka? (nigdy tak nie miałam przed @ czy wogole w srodku cyklu)od srodka,ze to przez te zaćmienie pewnie ;P
Ja sie wściekam na K, nakręca sie, ze wczoraj test wyszedł pozytywny i każe mi robić następny, aj te chłopy, na logike nic nie rozumieją. Wkleiłabym foto tego "dziwactwa" co mi wczoraj wyszło, żebyście oceniły, ale nie wiem czy umiem. -
nick nieaktualnyNo mój też ciekawski taki na początku starań to nawet tempke u siebie tez chciał mierzyć, ciekawe tylko po co teraz temp już nie mierzę. ale w kwestii nakręcania to ja zdecydowanie wiodę prym za nas dwoje, a M mnie stopuje jak może. I dobrze, bo na początku to wariowałam bardzo, teraz już też staram się być spokojna i czekać.
Aganeska lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Vuko wrote:Dziewczyny, w pon na monitoringu pecherzyk mial 16mm, a w srode juz go nie bylo, czyli pekl. Myslicie, ze pekl we wt czy w sr? Licze na to, ze w sr bo wtedy bylo serduszkowanie. Myslicie, ze mogl peknac juz na nastepny dzien?
Vuko ja też oVu wtorek/środa więc czekamy razem[ -
nick nieaktualnyOjeju, watek spadl na sam dol :-o cos cicho tu ostatnio ja dzis bardzo odczulam bole brzucha, az zaczynam sie martwic dajcie znac jutrzejsze testerki jak wynik mam nadzieje ze sama podwojne kreseczki beda ja zmykam spac
Wiadomość wyedytowana przez autora: 20 marca 2015, 23:01
-
3 dzień spada mi temp. i nic cisza. Kurcze niech ona szybciej przychodzi bo jak temperatura spada to juz nie ma żadnych szans. Powoli mam dosyć , tak pomyślałam gdyby tak na miesiąc odpuścić nie mierzyć temp nie patrzeć w kalendarz nie obliczać czy to dziś już możemy czy jutro??? tak na miesiąc żyć innymi sprawami próbowałyście tak zrobić udawało się Wam? Ja boje się , że na początku tak będzie ale za kilkanaście dni znowu się zacznie myślenie...
Wiadomość wyedytowana przez autora: 21 marca 2015, 07:16
[link=https://www.suwaczki.com/][/link] -
Skoczyła mi temperatura, więc jednak zrobiłam test. I ta-dam: jest cień! Ale na razie jeszcze czekam na potwierdzenie. Pewnie w poniedziałek zrobię betę.
karolinka1992, iNso87, mirka14, anja83, Katarzyna87, mała.mi, Fatim, ewunia87, Paolka_25, Karolucha, Molcia lubią tę wiadomość
23.03. - 13 dpo - 108 (3 tc 5 dzień), 25.03. - 15 dpo - 316 (4 tc), 01.04. - 22 dpo - 3541 (5tc)
14.04. - - 6t6d -
Ja gazy miewałam dość często, ale dopiero gdy zaczęłam starać się o dziecko wiązałam je z objawami ciążowymi. Niestety u mnie po prostu tak jest, może to sprawa rodzinna, bo gazuje u mnie większość ludzi. Ale Tobie życzę moja umienniczko żeby to był dobry znak