Marcowe Groszki
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyJeszcze raz skonsultowałam się z doktorowa bo nie wiedzialam jaka dawke tego acardu, wiec mam wziac 75mg i tylko jutro i powtorzyc wynik za tydzien.. zastanawiam sie czy to cos w ogole da.. ale mniejsza o to.. bede sie stosowac to jej wskazań.. poczatek ciazy i juz same problemy ech, a zawsze wydawalo mi sie ze ciaza to taki blogi stan..
-
nick nieaktualnyWiem, stres jest najmniej potrzebny trzeba myslec pozytywinie.. choc prawda jest, ze im czlowiek sie wiecej bada tym wiecej chorob mu wynajduja mam stycznosc z rodzinami "patologicznymi" (nie nawidze tego zwrotu) i powiem Wam ze tam kobiety zachodza w ciaze jedne po drugie i jakos rodza zdrowe dzieci, bez drogich badań, bez specjalnej diety, bez miliona kontroli.. zastanawia mnie zawsze jak to jest- ale ich super luz chyba ma tutaj duzy wplyw
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Paolka_25 wrote:Ailatan rozważanie o wartościach? Też mnie to zastanawia... Człowiek sie stara chucha, dmucha i czasem nic a ktoś kto ma za przeproszenie wyebane bez problemu osiąga coś co dla nas jest nie do zdobycia.
Bo jak to mówi młodzież - miej wyebane a będzie ci danePaolka_25 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Ailatan ja tez przez przez wiele lat pracowałam z takimi rodzinami, u nas mówiło się na nie rodziny zagrożone problemem alkoholowym, żeby ich nie urazić. I też mnie to dziwiło, ze że mieli po kilkoro dzieci, o ciazy dowiadywali sięw 5 miesiacu i zyli na luzie, wspomagali sie alko i innymi a dzieciaki okazy zdrowia.
Kurcze tak Was czytam i strasznie dużo badań macie do zdrobienia. Ja miałam przez llaparo robione bad.podstawowe, jakiś czas temu tarczyce, a na kontroli po laparo w styczniu lekarz nic mi nie kazał badać. Powiedziałjedynie, ze jesli za 6-8 miesiecy nie uda sie to przyjechac i wtedy porobimy badania i moze damy jakies wspomagacze.