X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się - ogólne Marcowe Groszki
Odpowiedz

Marcowe Groszki

Oceń ten wątek:
  • nick nieaktualny

Wysłany: 26 marca 2015, 20:38

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Jeszcze raz skonsultowałam się z doktorowa bo nie wiedzialam jaka dawke tego acardu, wiec mam wziac 75mg i tylko jutro i powtorzyc wynik za tydzien.. zastanawiam sie czy to cos w ogole da.. ale mniejsza o to.. bede sie stosowac to jej wskazań.. poczatek ciazy i juz same problemy ech, a zawsze wydawalo mi sie ze ciaza to taki blogi stan..

• Vuko Autorytet

Wysłany: 26 marca 2015, 20:39

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ailatan, bedzie gites, nie boj zaby :*

0d1yflw1ktiwk49i.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 26 marca 2015, 20:45

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Wiem, stres jest najmniej potrzebny :) trzeba myslec pozytywinie.. choc prawda jest, ze im czlowiek sie wiecej bada tym wiecej chorob mu wynajduja :P mam stycznosc z rodzinami "patologicznymi" (nie nawidze tego zwrotu) ;) i powiem Wam ze tam kobiety zachodza w ciaze jedne po drugie i jakos rodza zdrowe dzieci, bez drogich badań, bez specjalnej diety, bez miliona kontroli.. zastanawia mnie zawsze jak to jest- ale ich super luz chyba ma tutaj duzy wplyw :)

• Vuko Autorytet

Wysłany: 26 marca 2015, 20:53

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bo tak to jest, ze jak sie chce czegos bardzo, to ciezko to dostac :P

0d1yflw1ktiwk49i.png
  • Paolka_25 Autorytet

Wysłany: 26 marca 2015, 21:04

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ailatan rozważanie o wartościach? Też mnie to zastanawia... Człowiek sie stara chucha, dmucha i czasem nic a ktoś kto ma za przeproszenie wyebane bez problemu osiąga coś co dla nas jest nie do zdobycia.

Paolka _25
  • nick nieaktualny

Wysłany: 26 marca 2015, 21:07

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Paolka dokladnie :) moze i tsh mam za duze (2,35) ale ft4 1,35 na szczescie, moze i d-dimery mi skoczyly ale beta tez :) wiec dzidzia rosnie :) hahah

• Paolka_25 Autorytet

Wysłany: 26 marca 2015, 21:12

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Więc ciesz się skokiem bety a reszta się ułoży! Wszystko będzie dobrze ;-) lekarka chyba wie co robi ;-)

Paolka _25
  • nick nieaktualny

Wysłany: 26 marca 2015, 21:17

Cytuj  /     /  Zgłoś
    a Wam lekarze nie zalecili badań na d-dimery, tarczyce , morfologie i mocz?

• Paolka_25 Autorytet

Wysłany: 26 marca 2015, 21:42

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja nie miałam tylko na tarczyce a reszta w normie;-) do tego jeszcze grupę krwi robiłam.
    Właśnie rozszyfrowałam Twój nick ;-)

Paolka _25
  • nick nieaktualny

Wysłany: 26 marca 2015, 21:58

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ale d-dimery tez robilas? hehe no sprytny co :P

• Paolka_25 Autorytet

Wysłany: 26 marca 2015, 22:48

Cytuj  /     /  Zgłoś
    No sprytny ;-) tak robiłam, wartości były w normie bo lekarz nic nie powiedział a to chyba zależne jest od wieku itd? Każdy ma indywidualne tak? To coś z krzepnięciem krwi itd? O to chodzi?

Paolka _25
  • Paolka_25 Autorytet

Wysłany: 26 marca 2015, 22:55

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Jak coś pokopałam to sorka ;-) no i nadchodzi noc. Jak dla mnie masakra. Prawie w ogóle nie sypiam. Wstaję wcześnie rano, budzę się po kilka razy, przerwy w spaniu mam dość długie. :-/ :-(
    No ale Wam spokojnej nocy życzę ;-)

Paolka _25
  • mirka14 Autorytet

Wysłany: 27 marca 2015, 08:24

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Paolka_25 wrote:
    Ailatan rozważanie o wartościach? Też mnie to zastanawia... Człowiek sie stara chucha, dmucha i czasem nic a ktoś kto ma za przeproszenie wyebane bez problemu osiąga coś co dla nas jest nie do zdobycia.

Bo jak to mówi młodzież - miej wyebane a będzie ci dane ;)

Paolka_25 lubi tę wiadomość

Aniołeczek 08.05.2013
    jwzh2b5.png
    mbm7spn.png
  • NjakNati Koleżanka

Wysłany: 27 marca 2015, 08:31

Cytuj  /     /  Zgłoś

Moje drogie, u mnie dzisiaj nad ranem zawitał @ - nawet nie dała szansy zatestować.
    Trzymam kciuki bardzo bardzo mocno za resztę dziewczyn. Powodzenia

wciqwck.png
  • Paolka_25 Autorytet

Wysłany: 27 marca 2015, 09:02

Cytuj  /     /  Zgłoś
    mirka14 mam brata 16-latka więc wiem coś w tym temacie...;) nie wiem czego oni teraz w szkołach uczą... jak czasem zajedzie jakimś tekstem to boki zrywamy na posiedzeniach rodzinnych, oczywiście ze śmiechu :)

Paolka _25
  • ania14 Autorytet

Wysłany: 27 marca 2015, 09:04

Cytuj  /     /  Zgłoś
    cześć
    zatestowałam wczoraj wieczorem i był bladzioch
    dzisiaj rano znów bladzioch
    o 16 bede miała wynik bety
    boje się :(
    staram się prawie 2 lata

• Paolka_25 Autorytet

Wysłany: 27 marca 2015, 09:10

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ania trzymam kciuki ;)

ania14 lubi tę wiadomość

Paolka _25
  • ania14 Autorytet

Wysłany: 27 marca 2015, 09:12

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Paolka_25 wrote:
    Ania trzymam kciuki ;)

dziekuje
    strasznie się boje :(

• nick nieaktualny

Wysłany: 27 marca 2015, 09:14

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Aniu trzymamy kciuki :) spokojnie, będzie dobrze :) a że 2 lata to po prostu szczęscie nie dopisywało czy wyniki jakies krzyzowaly plany?

ania14 lubi tę wiadomość

• emilkaaa Ekspertka

Wysłany: 27 marca 2015, 09:14

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ailatan ja tez przez przez wiele lat pracowałam z takimi rodzinami, u nas mówiło się na nie rodziny zagrożone problemem alkoholowym, żeby ich nie urazić. I też mnie to dziwiło, ze że mieli po kilkoro dzieci, o ciazy dowiadywali sięw 5 miesiacu i zyli na luzie, wspomagali sie alko i innymi a dzieciaki okazy zdrowia.
    Kurcze tak Was czytam i strasznie dużo badań macie do zdrobienia. Ja miałam przez llaparo robione bad.podstawowe, jakiś czas temu tarczyce, a na kontroli po laparo w styczniu lekarz nic mi nie kazał badać. Powiedziałjedynie, ze jesli za 6-8 miesiecy nie uda sie to przyjechac i wtedy porobimy badania i moze damy jakies wspomagacze.

‹‹ 92 93 94 95 96 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Zrozumieć swoje ciało w każdym momencie cyklu menstruacyjnego. Poznaj nieoczywiste objawy przed okresem!

Większość kobiet doświadcza różnego rodzaju objawów fizycznych i emocjonalnych podczas ostatniej fazy cyklu menstruacyjnego. Warto wiedzieć, że nie tylko nietypowe bóle głowy, uczucie zmęczenia czy wzmożona podatność na infekcje mogą mieć związek z zespołem napięcia przedmiesiączkowego.

CZYTAJ WIĘCEJ

10 najczęstszych obaw kobiet w ciąży, czyli czego boją się kobiety w ciąży

Lęk i różnego rodzaju obawy to naturalny towarzysz kobiety w ciąży. Czego boi się większość kobiet oczekujących dziecka? Bólu porodowego, urodzenia chorego dziecka, utraty atrakcyjności czy może zrujnowania życia seksualnego po porodzie? Czego obawiasz się Ty? Przeczytaj czy zasadne jest zamartwianie się i jak sobie radzić, aby nasze obawy nie sprawdziły się.

CZYTAJ WIĘCEJ

7 zaskakujących rzeczy, o których możesz się dowiedzieć prowadząc kalendarz owulacji OvuFriend

Wydaje Ci się, że działanie kalendarza owulacji sprowadza się tylko do wyznaczania dni płodnych i terminu owulacji? Nic bardziej mylnego! Podczas prowadzenia obserwacji w kalendarzu OvuFriend możesz dowiedzieć się o rzeczach, które wspomogą Twoje starania o dziecko. Poznaj 7 zaskakujących rzeczy, o których możesz się dowiedzieć prowadząc kalendarz dni płodnych! 

CZYTAJ WIĘCEJ