X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się - ogólne Marcowe Groszki
Odpowiedz

Marcowe Groszki

Oceń ten wątek:
  • ania14 Autorytet

Wysłany: 27 marca 2015, 15:30

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Pchelkaa wrote:
    Hej dziewczyny, my tez zastanawiamy sie czy powiedziec w swieta:-) wiem ze wczesnie, ale mam straszne doleglowosci, nudnosci, bole brzucha, mieszkamy z tesciowa- mysli ze mam grype zoladkowani chce mnie leczyc caly czas, hehe :-)
    Mordeczka wrote:
    Ja to nikomu nie powiem jak będę w ciąży dopiero koło 3 miesiąca powiem :)

ja też mówiłam że nie chce z 3mc nikomu mówić...
    ale ciekawe jak mi to wyjdzie ;/
    mężowi też chciałam powiedzieć jak pojedziemy zobaczyć serduszko a wołałam do do łazienki jak bladzioch wyszedł

narazie to sobie moge pomarzyć kiedy bede chciała powiedzieć...
    nadal czekam na wynik bety :(

edit
    beta-HCG 85,08 mIU/ml

Wiadomość wyedytowana przez autora: 27 marca 2015, 16:03

mała.mi, Basik122, Molcia, Fatim lubią tę wiadomość

• Paolka_25 Autorytet

Wysłany: 27 marca 2015, 16:47

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ania no to oficjalnie jesteś w ciąży!! Gratulacje!!
    Dziewczynki ja to czasem mam ochotę wykrzyczeć po prostu całemu światu! No i właśnie bardzo chcę w pon. Zobaczyć już ten "Maleńki Cud :)
    Pchelkaa no to chyba nie masz wyjścia :) a jeśli masz taką teściową jak ja, w sensie nadopiekuńczą to czym prędzej tym lepiej ;) w takich momentach cieszę się, że mieszkamy sami, chociaż do teściowej nic nie mam :P

ania14 lubi tę wiadomość

Paolka _25
  • anja83 Przyjaciółka

Wysłany: 27 marca 2015, 16:59

Cytuj  /     /  Zgłoś

Ania Gratulacje :)

ania14 lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 27 marca 2015, 17:13

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mordeczka wrote:
    Ja to nikomu nie powiem jak będę w ciąży dopiero koło 3 miesiąca powiem :)
    Mezowi tez nie powiesz?:) Wiesz to sie mowi ze nic nie powiem, nic nie powiem.. ale jak sie tyle czasu czlowiek stara i tyle sil i lez w to wlozyl to naprawde jak Paolka mowi chce to sie wykrzyczec calemu swiatu :) ja uwazam, ze to kwestia indywidualna i zalezy jaka sie ma rodzine.. ja mam taka, ze jak cos nie pojdzie to mnie wesprze i da sile zeby dzialac dalej :)

• Sarenka2015 Autorytet

Wysłany: 27 marca 2015, 18:11

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja powiem tylko mężowi i przyjaciółce, tak mi się wydaje. Z resztą rodziny i w pracy chciałabym też zaczekać, ale jak by było to okaze się jak juz będzie ta ciąża :)

Moja gwiazdka z nieba <3 :*
    img-2014062101101130.png
  • Mordeczka Autorytet

Wysłany: 27 marca 2015, 18:21

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ailatan wrote:
    Mezowi tez nie powiesz?:) Wiesz to sie mowi ze nic nie powiem, nic nie powiem.. ale jak sie tyle czasu czlowiek stara i tyle sil i lez w to wlozyl to naprawde jak Paolka mowi chce to sie wykrzyczec calemu swiatu :) ja uwazam, ze to kwestia indywidualna i zalezy jaka sie ma rodzine.. ja mam taka, ze jak cos nie pojdzie to mnie wesprze i da sile zeby dzialac dalej :)
    mąż sam powiedział że jak będę w ciąży to chce wiedzieć dopiero w 3 miesiącu :) Więc jak tak chce to tak będzie reszta rodziny tak samo się dowie.
    Też mam taką rodzinę ale ja będę spokojniejsza wiedząc że wszystko jest ok

Wiadomość wyedytowana przez autora: 27 marca 2015, 18:22

Gabrysia 5.02.2016 ❤
    Starania o 2 maluszka ❤ 6 cs
  • nick nieaktualny

Wysłany: 27 marca 2015, 18:44

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mordeczka wrote:
    mąż sam powiedział że jak będę w ciąży to chce wiedzieć dopiero w 3 miesiącu :) Więc jak tak chce to tak będzie reszta rodziny tak samo się dowie.
    Też mam taką rodzinę ale ja będę spokojniejsza wiedząc że wszystko jest ok
    :) czyli chcesz pracowac cale 3 miesiace ? :) hmm maz sam sie domysli :) poza tym osttanio sama lekraka zabronila mi wspolzycia do 12 tygodnia :) i tak podobno jest zalecane.. wiec mysle ze maz sie moze zdziwic :) wiesz... wydaje mi sie ze to jest taka radosc ze trudno sie nie wygadac :) niby 12 tygdoni jest najbardziej ryzykowne..ale potem tez moze sie cos stac.. do konca ciazy beda obawy.. :)

• Vuko Autorytet

Wysłany: 27 marca 2015, 18:45

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A ja mam szal macicy, bo przez te plamienia, to nawet sie bzykac boje XD

0d1yflw1ktiwk49i.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 27 marca 2015, 18:50

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Vuko wrote:
    A ja mam szal macicy, bo przez te plamienia, to nawet sie bzykac boje XD
    hm kurde dziwne.. temperatura w gore.. wiesz z tego cos moze jeszcze byc :) narazie moze sobie odpuscie, my wspolzylismy juz po tym jak wiedzialam ze jestem w ciazy z dwa razy ale jak mi potem lrekarka powiedziala ze absolutnie nie to az balam sie przyznac do tego i teraz no radzimy sobie w inny sposob :) chociaz ochota jest starszana az sie mecze.. :)

• Paolka_25 Autorytet

Wysłany: 27 marca 2015, 19:41

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ailatan to zazdroszczę tej chcicy :) ja uwielbiam seks, nawet czasami mąż śmiał się że jestem nimfomanką a teraz masakra. Seks może dla mnie nie istnieć...
    Ja wyskoczyłam z testem z łazienki jak szalona, tej radości nie da się okiełznać :)

Paolka _25
  • Paolka_25 Autorytet

Wysłany: 27 marca 2015, 19:43

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Vuko a nie zatestujesz? :) nie korci Cie?

Paolka _25
  • nick nieaktualny

Wysłany: 27 marca 2015, 20:13

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Paolka_25 wrote:
    Ailatan to zazdroszczę tej chcicy :) ja uwielbiam seks, nawet czasami mąż śmiał się że jestem nimfomanką a teraz masakra. Seks może dla mnie nie istnieć...
    Ja wyskoczyłam z testem z łazienki jak szalona, tej radości nie da się okiełznać :)
    bo mnie moj narzeczony nakreca :) pewnie gdyby tego nie robil to tez bym nie myslala nawet o tym, ale hehe tez sie ze mnie kiedys smial ze jestem nimfomanka :) ale juz sobie mysle jaki bedzie wspanialy seks jak juz bedizemy mogli :) szał ciał :) haha

• Vuko Autorytet

Wysłany: 27 marca 2015, 20:18

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Paolka, jutro dopiero 10dpo to troche za wczesnie chyba

0d1yflw1ktiwk49i.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 27 marca 2015, 20:24

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Vuko wrote:
    Paolka, jutro dopiero 10dpo to troche za wczesnie chyba
    Masz racje jezeli plamienie to implementacja to poczekja jeszcze 48 h :)

• Vuko Autorytet

Wysłany: 27 marca 2015, 20:28

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Nie ma sie co spieszyc :-)

0d1yflw1ktiwk49i.png
  • Mirabelka30 Autorytet

Wysłany: 27 marca 2015, 21:00

Cytuj  /     /  Zgłoś
    .)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 22 marca 2016, 18:21

• nick nieaktualny

Wysłany: 27 marca 2015, 21:08

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja tez bym chciala wykrzyczec calemu swiatu:-) i postanowione, w swieta powiemy:-) nie chce od poczatku myslec ze COŚ sie stanie

Paolka_25 lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 27 marca 2015, 21:15

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Pchelkaa wrote:
    Ja tez bym chciala wykrzyczec calemu swiatu:-) i postanowione, w swieta powiemy:-) nie chce od poczatku myslec ze COŚ sie stanie
    jasne trzeba myslec ze bedzie dobrze.. jak bylam osttanio u lekarki i jej sie pytam a co jak sie zdarzy krawienie lub plamienie, a ona spojrzala na mnie i powiedziala : nie zdarzy sie.. i tego sie trzymajmy :)

• nick nieaktualny

Wysłany: 27 marca 2015, 21:18

Cytuj  /     /  Zgłoś
    U mnie juz wszyscy wiedza. doslownie. Jestem juz na l4 wiec w biurze wszyscy wiedza, szefowa, prezes. Moj maz oczywiscie jako pierwszy sie dowiedzial. Moi rodzice tez juz wiedza. Jeszcze rodzice od mojego meza musza sie dowiedziec :)

Paolka_25, Beatrice, Kourtney, Palvin lubią tę wiadomość

• Paolka_25 Autorytet

Wysłany: 27 marca 2015, 21:33

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja też na L4 ale rodzice jeszcze nie wiedzą. Ja już nastraszona byłam, więc teraz musi być dobrze i nawet nie myślę inaczej. I tak samo jest u Was. Czyli wszystko OK!

Paolka _25
‹‹ 94 95 96 97 98 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Starania o ciążę a badanie AMH - 6 rzeczy, o których warto wiedzieć

Badanie AMH może bardzo dużo powiedzieć o kobiecej płodności... Kiedy warto je wykonać? Jakich informacji może dostarczyć? Jakie są normy AMH i jak przebiega badanie? Poznaj 6 faktów o badaniu AMH!

CZYTAJ WIĘCEJ

Zrozumieć swoje ciało w każdym momencie cyklu menstruacyjnego. Poznaj nieoczywiste objawy przed okresem!

Większość kobiet doświadcza różnego rodzaju objawów fizycznych i emocjonalnych podczas ostatniej fazy cyklu menstruacyjnego. Warto wiedzieć, że nie tylko nietypowe bóle głowy, uczucie zmęczenia czy wzmożona podatność na infekcje mogą mieć związek z zespołem napięcia przedmiesiączkowego.

CZYTAJ WIĘCEJ

Jak liczyć, który to tydzień ciąży?

Udało Wam się zajść w ciążę? Gratulacje! Określenie tygodnia ciąży jest kluczowe z wielu powodów. Przede wszystkim pozwala ustalić, czy dziecko rozwija się prawidłowo oraz umożliwia wykrycie wcześniejszego porodu bądź poronienia. Pozwala też rodzicom przygotować się do momentu przywitania nowego członka rodziny na świecie. Zobacz, w jaki sposób można ustalić wiek ciąży.

CZYTAJ WIĘCEJ