Marcowe Groszki
-
WIADOMOŚĆ
-
Pchelkaa wrote:Hej dziewczyny, my tez zastanawiamy sie czy powiedziec w swieta:-) wiem ze wczesnie, ale mam straszne doleglowosci, nudnosci, bole brzucha, mieszkamy z tesciowa- mysli ze mam grype zoladkowani chce mnie leczyc caly czas, heheMordeczka wrote:Ja to nikomu nie powiem jak będę w ciąży dopiero koło 3 miesiąca powiem
ja też mówiłam że nie chce z 3mc nikomu mówić...
ale ciekawe jak mi to wyjdzie ;/
mężowi też chciałam powiedzieć jak pojedziemy zobaczyć serduszko a wołałam do do łazienki jak bladzioch wyszedł
narazie to sobie moge pomarzyć kiedy bede chciała powiedzieć...
nadal czekam na wynik bety
edit
beta-HCG 85,08 mIU/mlWiadomość wyedytowana przez autora: 27 marca 2015, 16:03
mała.mi, Basik122, Molcia, Fatim lubią tę wiadomość
-
Ania no to oficjalnie jesteś w ciąży!! Gratulacje!!
Dziewczynki ja to czasem mam ochotę wykrzyczeć po prostu całemu światu! No i właśnie bardzo chcę w pon. Zobaczyć już ten "Maleńki Cud
Pchelkaa no to chyba nie masz wyjścia a jeśli masz taką teściową jak ja, w sensie nadopiekuńczą to czym prędzej tym lepiej w takich momentach cieszę się, że mieszkamy sami, chociaż do teściowej nic nie mamania14 lubi tę wiadomość
Paolka _25 -
nick nieaktualnyMordeczka wrote:Ja to nikomu nie powiem jak będę w ciąży dopiero koło 3 miesiąca powiem
-
ailatan wrote:Mezowi tez nie powiesz? Wiesz to sie mowi ze nic nie powiem, nic nie powiem.. ale jak sie tyle czasu czlowiek stara i tyle sil i lez w to wlozyl to naprawde jak Paolka mowi chce to sie wykrzyczec calemu swiatu ja uwazam, ze to kwestia indywidualna i zalezy jaka sie ma rodzine.. ja mam taka, ze jak cos nie pojdzie to mnie wesprze i da sile zeby dzialac dalej
Też mam taką rodzinę ale ja będę spokojniejsza wiedząc że wszystko jest okWiadomość wyedytowana przez autora: 27 marca 2015, 18:22
Gabrysia 5.02.2016 ❤
Starania o 2 maluszka ❤ 6 cs -
nick nieaktualnyMordeczka wrote:mąż sam powiedział że jak będę w ciąży to chce wiedzieć dopiero w 3 miesiącu Więc jak tak chce to tak będzie reszta rodziny tak samo się dowie.
Też mam taką rodzinę ale ja będę spokojniejsza wiedząc że wszystko jest ok -
nick nieaktualnyVuko wrote:A ja mam szal macicy, bo przez te plamienia, to nawet sie bzykac boje
-
nick nieaktualnyPaolka_25 wrote:Ailatan to zazdroszczę tej chcicy ja uwielbiam seks, nawet czasami mąż śmiał się że jestem nimfomanką a teraz masakra. Seks może dla mnie nie istnieć...
Ja wyskoczyłam z testem z łazienki jak szalona, tej radości nie da się okiełznać -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyPchelkaa wrote:Ja tez bym chciala wykrzyczec calemu swiatu:-) i postanowione, w swieta powiemy:-) nie chce od poczatku myslec ze COŚ sie stanie
-
nick nieaktualnyU mnie juz wszyscy wiedza. doslownie. Jestem juz na l4 wiec w biurze wszyscy wiedza, szefowa, prezes. Moj maz oczywiscie jako pierwszy sie dowiedzial. Moi rodzice tez juz wiedza. Jeszcze rodzice od mojego meza musza sie dowiedziec
Paolka_25, Beatrice, Kourtney, Palvin lubią tę wiadomość