Marcowe Groszki
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
No ja niby z terminu OM zaczęłam już 8t. Mdli mnie ale tak co drugi dzień, piersi też bolą i powiększone, śluzu spooooroooo i zachcianek dużo. Na mięso nie mogę patrzeć, sam zapach mnie odrzuca. A brzuch nadal ciągnie, nawet przy wstawaniu z łóżka, muszę bokiem się zbierać.
Paolka _25 -
nick nieaktualny
-
teraz jak tak analizuje te prawie 2 lata staran to masakra ;/
ile monitoringów, cykli na clo i dupku
dong, zioła o sroki, pyłek pszczeli , inofolic
rozmowa kwalifikacyjna do iv...
czy jest coś czego nie próbowałam?
a zaszłam w cyklu w którym zupełnie nic
wczoraj dzwoniłam do gina że na laparo umówimy się po świętach a dzisiaj napisałam mu sms że mam bete 85 i plamie
nie odezwał się, nie mogłam się do niego dodzwonić ;/
mam dupka w domu, powinnam wziaść na te plamienia na własną reke?Nuffeq lubi tę wiadomość
-
Cześć dziewcczyny! Gratulacje dla nowych mam!
Ania, zuważyłam Twoje pytanie i uważam, że możesz brać dupka 2x1 tabl. Nadmiar progesteronu Ci nie zaszkodzi, a dopóki go nie zmierzysz (a chyba nie oznaczałaś poziomu razem z betą?), to bierz.
Plamienia we wczesnej ciąży mogą oznaczać niedomogę lutealną.
BTW, ja od wczoraj biorę dupka zaleconego przez lekarza. Przedwczoraj robiłam betę i oznaczałam poziom proga i okazało się, że spadł o połowę. W pierwszych dniach po owu miałam 33, a teraz 16,29. Zapisał mi dupka i git. Zrobił usg i widziałam serduszko pikające, a mój człowieczek ma 5,5mm wielkości (kawał ludzika z niego) i wg usg ciąża wyprzedza o 2 dni termin wg OM.iNso87, kapturnica, ania14 lubią tę wiadomość
-
Sarenka2015 wrote:Vuko ale dopóki jest wysoka temperatura nadal jesteś w grze Co prawda tempka może spaść i w trakcie @, a nie wiadomo co to u Ciebie czy plamienia czy @. Robiłas może test? Wg mnie powinnas i może coś by się wyjaśniło.
Vuko lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyHej dziewczyny, z tymi objawami to kazdy indywidualnie, bo mnie na poczatku brzuch bolal bardzo, lekarz kazal zwiekszyc luteine do 2x1 i jak tak biore to jiz mniej boli, wrecz czasami pociagnie czy cos tam. Co do bolu piersi mam wrazenie ze mniej bola albo sie przyzwyczailam;-) a jesc moge tylko mieso:-) w sumie od niczego mnie nie odrzuca, jem co ok godzine. Jak jestem glodna to od razu mnie mdli:-S
-
U mnie dziś nie pada, ale pochmurno od czasu do czasu tylko słoneczko wyjrzy. A poza tym to zrobiłam już dzisiaj kupę roboty;) obecnie prażę jabłka na jabłecznik i zachciało mi się dzisiaj placka ziemniaczanego mdliło mnie rano po 6.
Vuko a kiedy powinna @ przyjść?Paolka _25 -
nick nieaktualnyVuko wrote:Jak nie przyjdzie @ w terminie to wtedy zrobie dla swietego spokoju, ale obstawiam @ dzis lub jutro. A jak tam u Was? Ja sie dzis poryczalam troche ze stresu, ze to jakas torbiel u mnie znowu chyba ta pogoda tak dziala hehe
-
nick nieaktualnyWróciłam właśnie z IP... W nocy poroniłam... Dostałam bardzo silne krwawienie, pojechaliśmy z mężem do szpitala. Tam stwierdzili,ze jest krwiak na macicy i poronienie w trakcie. Potrzymali mnie tam 4 godz i stwierdzili,ze organizm sam się oczyści.
Teraz czas na pożegnanie z wami. Musze miec czas na żałobę,takze zawieszam starania i znikam of.
Powodzenia dla was