Marcowe Groszki
-
WIADOMOŚĆ
-
Jako że w marcu mam urodziny a "kobieta jest najbardziej płodna w miesiącu swoich urodzin" postanowiłam założyć wątek

Marzec jest początkiem wiosny, wtedy wszystko zaczyna się parować i gruchać a koty wyją serenady miłosne - może przyniesie nam to szczęście ?

01 – Emilia77
,
02 – Sylwusia100
, lips
, Basik122
, mamaNika
,
03 – Milejdi, mallinka
, Marta1986
04 – Karolucha
, olimama
, Aleksandrakili
, Asia1987
05 – naataszaa
, Helen
, Agnesia
, olcia88
06 – momo1009
, KASIKK
, Anulk88k
, Betty Boop
, Nuffeq
, walleriana
07 – MaryldaG
, Mona_M
, madzianka
, kama005
08 – Emma80
, allinka
, Evaa
, joen, slomkaaa
, Katiesz16
, Wenndy
, Anulk88k 
09 – Asiulala, mirka14
, potforzasta
, myssss 
10 – roletka, MonaLiza2203
, zonaboba
, Paolka_25
11 – Kaja1983
12 – Miu95
, Kasia1986 
13 – Paolala
, zuzzi
, Ralpina
, anucha
, Shibuya
,zwei_kresken
, lauda
, Mini Mouse
, ailatan
14 – ewunia87
, Mandi 

15 – zabcia2806
16 – Mambella
, Molcia
, odrobinacheci
, inaa
, vayn 
17 – JusWik
18 – Leonomaniaczka, werni
, Bagabaga
, kmb
, justyna14 
19 – tapir19
, Flakonik
, IWI 
20 – Girl25
, miluszka
21 – gocha04
, muamua
, Pchelkaa
, Izoleccc
,katarynka07
, lilianna 
22 – karolinka1992
, Marta8880 
23 – emilkaaa
, Marti89
, anja83
,
24 – Helen
, iNso87
,
25 – menka
, Emilia77
,
26 – Mirabelka30
, Rudz!a, Sarenka2015
27 – mana
, Gosiacu
, gusiek85
, ania14
28 – Kukułka92
, Alicja92
29 – Vuko
, antea
, NjakNati
, Jagah
, zaba25
30 – november123, Mordeczka
, lips
31 – Monika.Monia
,
W marcu pokazało się 25 Groszków
Legenda:
test pozytywny
test negatywny
okres
Kochane napisałam piosenkę dla tych, które ujrzą jedną kreseczkę by się nie dołowały. Choć ja tu postaram się odprawiać takie czary by żadna bez 2 upragnionych kreseczek nie wyszła
"Hej dziewczyny jeśli chcecie zobaczyć już groszka, do seksu dziś zapraszam waaaaas, nogi szerzej rozłóżcie wpuścicie męża i pompujcie zaczynamy nowy cyyyykl
"
Wiadomość wyedytowana przez autora: 1 kwietnia 2015, 14:45
agatka196, Maczek, nick nieaktualny, nick nieaktualny, november123, agnes175, Nuffeq, nick nieaktualny, werni, nick nieaktualny, momo1009, Mandi :), nick nieaktualny, MatyldaG, anucha, nick nieaktualny, anja83, zabcia2806, nick nieaktualny, justyna14, Daisy, Vuko, nick nieaktualny, Sylwusia100, Evaa, nick nieaktualny, Aganeska, Emilia77, nick nieaktualny, iNso87, Betty Boop, lilianna, Zajsonek, karen85, Marta1986, Iwka, nick nieaktualny, karolka22, emilkaaa lubią tę wiadomość
-
Ładnie
Chociaż mój słaby lapek troszkę się zawiesza przy tylu skaczących literkach 
I ten jasny róż listy mi się bardzo zlewa z tłem.
W ogóle fajną masz ikonkę na numerek cyklu
Wiadomość wyedytowana przez autora: 4 stycznia 2015, 19:59
Katarzyna87, Fatim lubią tę wiadomość

-
nick nieaktualny
-
Ja cały czas jestem fanką gifów na groszka, ale dawanie negatywnych testów? Po co? Nie ma negatywnych, jest @ albo dzidzia
Tak samo @...im więcej gifów, tym mniej czytelna lista.
To tylko moje zdanie
Nie oceniam
Fatim, nick nieaktualny lubią tę wiadomość
-
Katarzyna myslalam o osobach, ktorym zdarzaja sie bardzo dlugie cykle i nie sa w ciazy a na @ dlugo czekaja. Ja w tym roku mialam np cykl 57 dniowy a ostatni 47dniowy a watek zazwyczaj aktualny jest przez miesiac. Jesli chcecie moge skasowac test nagatywny i zostawic sama @
werni, anja83 lubią tę wiadomość
-
Cześć kobietaki
Fatim dziękuję dzie kuje za założenie tego wątku czekałam na niego bo dopiero w marcu możemy zacząć starania !!!!!! Nie wiem kiedy będę testować bo jestem po lyzeczkowaniu także nie wiem kiedy @ wróci! !!!!!
Fatim, november123 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyO watek dla mnie, chyba, bo nie wiem czy maz zdazy wrocic na odpowiedni moment w marcu. No ale zyje nadzieja
ewentualne testowanie bedzie 31marca. Jestem pewna na 100% ze w poprzednich miesiacach nic nie wyjdzie takze mozna mnie wpisac z czystym sumieniem.
Zapomnialam dodac ze rowniez mam urodziny w marcu, dokladnie 20 i licze na prezent!Wiadomość wyedytowana przez autora: 4 stycznia 2015, 20:59
Fatim lubi tę wiadomość
-
Ja też czekałam z niecierpliwością na wątek marcowy

jak badania u mnie będą ok to planuje w marcu pierwsze testowanko po przerwie
Paulina w marcu zachodzimy obie i to na całe 9 miesięcy tak żeby razem na porodówce szaleć
Wiadomość wyedytowana przez autora: 4 stycznia 2015, 22:02
Fatim lubi tę wiadomość
Tobi [*] Odszedłeś zanim się urodziłeś
24tc - 20.05.2014
Kruszynki 12.2014
05.2015
Zuzia
22.03.2016 3260g i 57cm 

-
Wow już marcowe staraczki:) Kiedyś myślałam, że założę marcówki, bo mam urodziny 6 marca:) Uff na szczęście nie musiałam. Życzę powodzenia, żeby Wam się udało wcześniej:) Łapcie dzisiaj wiruski z mdłościami hehe
Fatim, november123, Maczek, Karolucha lubią tę wiadomość
-
Nancy dajesz nadzieję a nie przykrość
zobaczymy, w styczniu raczej nic nie będzie, bo będę brać dupka (najprawdopodobniej jeszcze przed owulacją) a luty...no cóż jest krótki, ale mam nadzieję że to podczas niego się uda i będę miała prezent na testowanie marcowe tuż przed urodzinami. Te urodziny są wyjątkowe, bo dokładnie 13 w piątek się urodziłam czyli tak jak wypada w tym roku
-
nick nieaktualny
-
november123 wrote:Ja też czekałam z niecierpliwością na wątek marcowy

jak badania u mnie będą ok to planuje w marcu pierwsze testowanko po przerwie
Paulina w marcu zachodzimy obie i to na całe 9 miesięcy tak żeby razem na porodówce szaleć
Oooo tak Kochana czekam na to tym bardziej ze juz razem byłyśmy w ciąży to na pewno w 2015 się uda nie wiem kiedy ale się uda....
Fatim lubi tę wiadomość