Marcowe Groszki
- 

WIADOMOŚĆ

- 
                        nick nieaktualny
 - 
                        nick nieaktualny
 - 

Fatim kochana kto teraz będzie listę aktualizował jak ty nam uciekniesz na fiolety

Jeszcze raz gratuluję

Wiadomość wyedytowana przez autora: 30 stycznia 2015, 17:19
Tobi [*] Odszedłeś zanim się urodziłeś
 24tc - 20.05.2014
Kruszynki 12.2014
      05.2015
Zuzia
  22.03.2016  3260g i 57cm 

- 

pojawiam się na marcowym wątku, wstępnie prosze o wpisanie na 13 marca piątek!
fatim ogromne gratulacje!!! i wszystkiego najspokojniejszego na najbliższy czas!
                                    Fatim lubi tę wiadomość
                                Aniołek 6tc 14.02.16 [*] Córcia 10tc 13.06.16 [*]
...kiedyś będzie jeszcze pięknie... - 
                        nick nieaktualny
 - 

Witam
 Ja juz dziś moge się zapisać na 2 marca 
 będę sumiennie mierzyć temperature:) Poza tym za kilka dni robie komplet badań hormonalnych a 14 wizyta u gin. Najwyzszy czas sie przebadać. To będzie już masz 8 cykl bez zabezpieczeń. 

Fatim lubi tę wiadomość
                                 - 
                        nick nieaktualny
 - 

Dziewczyny mam pytanie. Dziś zrobiłam sobie 1 raz badania hormonalne, wyiki będą za 3 dni. Przed wizytą u ginekologa (11 luty) chcielibyśmy zrobić jeszcz badania nasienia w diagnostyce. Ile się czeka na wyniki speriogramu i posiewu? Mąz sam zaproponował ze się chce przebadać więc jak najbardziej:) Czy jak zrobimy badanie w czwartek-piątek (5-6 luty) to wyniki będą na wtorek 10 lutego ?
Czy oddanie spermy do pojemniczka w domu ( 30 km od diagnostyki) i dostarczenie go w 1godzinę wpłynie jakoś na wyniki ? Czy moze lepiej dla pewności umówić sie z nimi na oddanie materiału na miejscu ?
Ma ktoś moze jakieś doświadczenie ? 

!