Marcowe Groszki
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
Mini Mouse wrote:Hej dziewczyny! w lutym będę miała laparoskopie i nie wiem czy będę mogła się od razu starać.. ale jeśli tak to na pewno do Was zawitam z wielkimi nadziejami
na pewno bedziesz sie starac mojej szwagerce lekarz po lapo kasał sex sex i sex!!!! takze trzymam kciuki -
Kochane ja chcę już marzec!!! Mam mega doła
Dziś dowiedziałam się że szwagierka jest w ciąży, mają już 3-letniego synka, planowali za jakiś czas drugie a tu wpadka niespodzianka Wszyscy są prze szczęśliwi a ja cieszę się z nimi przez łzy
Tak strasznie przykro gdy wszyscy naokoło cieszą się z ciąż i maleństw a mi zostaje modlitwa na cmentarzu
Ja chciałabym przynajmniej wiedzieć czy jest jakaś przyczyna niepowodzeń u mnie czy po prostu taki głupi traf że akurat mi się takie dziadostwa przydarzają
W lutym się okaże..
Tobi [*] Odszedłeś zanim się urodziłeś 24tc - 20.05.2014
Kruszynki 12.2014 05.2015
Zuzia 22.03.2016 3260g i 57cm
-
nick nieaktualny
-
Hej Dziewczyny ja proszę o wpisanie na 8 marca, bo przepadła mi ovu w tym miesiącu, zero starań, i mam focha od kilku dni za to poważnego. Marzył mi się grudzień, a tu już na marzec się zapisuję, masakra jakaś! Ale to czekanie na testowanie to jak czekanie z losem na loterii, żeby się dowiedzieć, czy się coś wygrało, tak się czuję teraz heh...https://davf.daisypath.com/zsHVp3.png