MARCOWE NOWALIJKI czyli pierwsza wisenna lista testujących
-
WIADOMOŚĆ
-
Dobra, mam wyniki.
Badania w 5dc, w nawiasie normy dla aktualnej fazy cyklu:
TSH 3-cia generacja 3,192 uIU/ml[0,55-4,78]~;
FT 4 12,82 pmol/l[7,86-14,41]~;
FSH 6,94 mIU/ml[Faza folikularna 3,85 - 8,78];
LH 7,93 mIU/ml[Faza folikularna 2,12 - 10,89];
Estradiol 43,95 pg/ml[ Faza folikularna 27 - 122];
Jestem zła na tsh, bo w październiku miałam idealne, a teraz wynik jak z początku leczenia Dawkę euthyroxu mam od października taką samą.. Idę do endo na początku marca, więc skonsultuję to.
Pozostałe wyniki w normie, więc chyba dobrze?Po 3 latach starań, w końcu z nami Pola, 30.03.2018r.
moje dwa aniołki...
Aniołek, lipiec 2015, cp
Leonek, styczeń 2017, 28tc
-
ja też właśnie wczoraj zrobiłam tsh... w listopadzie miałam 3,8 a teraz mam 3,3 ... euthyrox brałam 25 , chyba za mała dawka bo słabo spadło.... i jeszcze brak tych pęcherzyków..eh..... czemu niektórzy mają pod górkę?.. a zwłaszcza Ci co chcą bardzo....❤ 2008r. - 👧
❤2016r.- 👧
❤2023r. -👧 -
Witajcie dziewczyny w ponury wieczór:)
Kattalina zagnieżdżam się na stałe u Ciebie i nigdzie stąd nie pojdę nawet siła mnie nie wygonisz:)
Kate tsh chyba za wysokie ale nadrobisz ft3 dobre a robiłaś ft4? Stosunek lh i fsh powinien wynosić ok 1:)
Gabryśka nie martw się doczekamy się i my maleństwa:)Wiadomość wyedytowana przez autora: 24 lutego 2016, 00:41
gabryśka lubi tę wiadomość
-
kattalinna proszę o wpisanie Mnie na 11 marca ... mam imprezkę tego dnia.. więc się okaże czy drinkować będę czy nie ...a planowo @ ma być 11 albo 12 marzec.... więc...... czy są te pęcherzyki cy nie,, będę działać i 11 testować będę ... // a tak wgl w czwartek znowu monitoring....może coś podrosło a jak nie to może leki jakieś dostane... no zobaczymy...
kattalinna lubi tę wiadomość
❤ 2008r. - 👧
❤2016r.- 👧
❤2023r. -👧 -
nick nieaktualnyWitam Was dziewczynki chciałabym dołączyć do Was i proszę mnie wpisać na 20 marca. To mój 5 cykl starań... Nosz kurka musi się udać!!! :)Wybaczcie, ale doczytam Was jutro, bo dziś nie dam rady ;/ Pozdrawiam
Morwa, Agata25, Amy_, kattalinna lubią tę wiadomość
-
Amy_ wrote:Karissa - a czemu się badaliscie? Dużo macie cykli za sobą?
Mamy za sobą 7 msc więc niby nie dużo, ale dla mnie oczywiście wieczność - zwłaszcza gdy wszystkie, dosłownie WSZYSTKIE, moje koleżanki zaszły w ciążę po max 2 msc starań.
W każdym razie teraz, gdy już teoretycznie wszystko jest ok u mnie i wszystko ok u Męża, to się nieco rozluźniłamSzyszka1 lubi tę wiadomość
13.06.2015 - Nasz Wielki Dzień
26.08.2016 - Mamy to! Do zobaczenia w maju!
-
Witam szanowne grono marcowych testowaczek Możecie mnie tam ulokować na liście 27-ego??? Może coś wyszczam wreszcie Bo to o pomstę do nieba woła, żeby się tak męczyć z jedną kreską wiecznie
Agata25, borsuk, kasia_k, Bobby29, Szyszka1 lubią tę wiadomość
-
Mada09M wrote:Witam szanowne grono marcowych testowaczek Możecie mnie tam ulokować na liście 27-ego??? Może coś wyszczam wreszcie Bo to o pomstę do nieba woła, żeby się tak męczyć z jedną kreską wiecznie
-
Cześć dziewczynki i nowe i stare
Ja czekam na owulacje. Dzisiaj test prawiepozytywny więc pewnie jutro będzie pozytywny - jak w zegarku
Kupiłam żel conceive plus trochę nie chce mi się wierzyć w te historie że dzięki niemu zachodzą, aaale niech stracę
listopad 2011 - Oluś
od 2011 - Hashimoto
7 cykl starań udany -
nick nieaktualnyDziewczęta a propos żelu conceive to i ja się wypowiem. Teoretycznie żele są szkodliwe dla żołnieżyków, ale ten konkretny jest przeznaczony do pomocy w działaniu. Na opakowaniu jest napisane że zwiększa ruchliwość i przedłuża "życie" plemników. Nie wiem jak wy, ale ja się na niego piszę. Kupiłam i wypróbowałam. Teraz tylko czekam na efekty.
W każdym razie nie zaszkodzi