MARCOWE NOWALIJKI czyli pierwsza wisenna lista testujących
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyMorwa wrote:Ja w marcu testuję a jak się uda będę rodzić w listopadzie i to w jego pierwszej połowie także testowanie w marcu = poród na przełomie listopad początek grudnia
-
Morwa wrote:Amy_ witaj życzę Ci aby w tym cyklu Twój Oluś doczekał się rodzeństwa fajnie ,że nie odwlekacie tylko idziecie za ciosem w 100 % popieram
Nie chcialam odwlekac. Mega tęsknie za brzuchem
Jak tam wasze starania? Długo się starcie dziewczyny? -
Jeszcze miesiąc do mojego testowania... ehh.. czemu mam takie długie cykle?
Amy, my staramy się już rok Powodzenia, oby szybko Wam się udało! A z pierwszą ciążą szybko się Wam udało?Amy_ lubi tę wiadomość
Po 3 latach starań, w końcu z nami Pola, 30.03.2018r.
moje dwa aniołki...
Aniołek, lipiec 2015, cp
Leonek, styczeń 2017, 28tc
-
kate55 wrote:Jeszcze miesiąc do mojego testowania... ehh.. czemu mam takie długie cykle?
Amy, my staramy się już rok Powodzenia, oby szybko Wam się udało! A z pierwszą ciążą szybko się Wam udało?
Z Olkiem udało się w drugim. To moje drugie dziecko. Pierwsza ciążę straciłam. -
Amy_ wrote:Przepraszam,nie chcialam polubić tylko cytować. Rok - to długo. Jak nastawienie? Mam nadzieje ze każdego miesiąca bojowe.
Z Olkiem udało się w drugim. To moje drugie dziecko. Pierwsza ciążę straciłam.
Przykro mi z powodu Twojej stratyPo 3 latach starań, w końcu z nami Pola, 30.03.2018r.
moje dwa aniołki...
Aniołek, lipiec 2015, cp
Leonek, styczeń 2017, 28tc
-
Morwa - grunt to być pozytywnie kopnieta i być bojowe nastawiona do osiągnięcia celu ok juz połowę nadrobilam..musze wyliczyć kiedy powinnam testować
Edit.
Mam nadzieje ze to co u mnie było to był okres bo znów całą armia zolnierzykow pójdzie na marneWiadomość wyedytowana przez autora: 22 lutego 2016, 17:54
-
Witaj Amy_. Mam nadzieję, że szybko dorobicie się drugiego dzieciaczka
My nie zabezpieczamy się od 7 miesięcy, ale Takie typowe staranie to jest od dwóch cykli.
_Abby_ zaatakuj męża gdy wróci z pracy. Oby miał siły!
Amy_ lubi tę wiadomość
-
a ja właśnie wróciłam od gina., 11 dc .... i powiedział że brak pęcherzyków.. ... ja mam cykle 28 dniowe... więc dzisiaj już powinny być,,,, kilka drobnych było ale nie takie co powinno...// mój pierwszy monitoring i lipa...... w czwartek idę raz jeszcze.....❤ 2008r. - 👧
❤2016r.- 👧
❤2023r. -👧 -
nick nieaktualny