MARCOWE NOWALIJKI czyli pierwsza wisenna lista testujących
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
Gabryśka nie przejmuj się :* może ten cykl będzie dłuższy, a jajeczka szybko podrosną? Słyszałam już o takich przypadkach
Adziulka, myślę że owulacji jeszcze nie było...? Bardzo bym była zaskoczona
nie widziałam śluzu płodnego i właściwie od dzisiaj czuję bóle w podbrzuszu. Także chyba ta temperatura się chyba tak wygłupiagabryśka lubi tę wiadomość
listopad 2011 - Oluś
od 2011 - Hashimoto
7 cykl starań udany -
mam nadzieję, że wszystkie niedługo zobaczymy na teście to co chcemy.
Klaudyś - wiem co o tej niemocy, kiedy wiesz że to dziś - a męża nie ma... tak miałam z poprzednią ciążą. Twirdziłam i wiedziałam że owulacja byla a mąż przyjechał dopiero na drugi dzien i byłam przekonana że kolejny cyklna marne. a tu zaskoczenie. Bo się udało Oby u was się taka historia też przytrafiła
EDIT - jak dzisiejsze humory?
moj w miarę dobry. Czuję że owulacja się zbliża. 15 dzien cyklu
Wiadomość wyedytowana przez autora: 23 lutego 2016, 10:59
-
U mnie z humorem ok, pomimo pogody Leje od czasu gdy tylko oczy otwarłam!
Czekam na nadejście termometru. Już się doczekać nie mogę kiedy zacznę sprawdzać temperaturę. Kolejny krok do poznania swojego organizmu:) -
Zawsze jakoś między 16 a 17 się pojawiają na stronie
Morwa, Masz dziś same dwójki w suwaczku! To na pewno oznacza, że dziś spłodzicie bliźniakiMorwa lubi tę wiadomość
Po 3 latach starań, w końcu z nami Pola, 30.03.2018r.
moje dwa aniołki...
Aniołek, lipiec 2015, cp
Leonek, styczeń 2017, 28tc
-
A u mnie nastąpiła poprawa humoru
Przyszedł termometr i zaczęło się poranne mierzenie temperatury W prawdzie wykres wygląda mega dziwnie jak na moje oko (zwłaszcza, że pierwsze 8 dni cyklu wpisałam 36,6, bo nie miałam jeszcze termometru), ale mam wrażenie, że generalnie mi się dziwnie temp. waha - Wy też tak macie? Powinnam na dniach mieć owu - czy nie powinna mi temp. wzrastać przypadkiem?
W każdym razie krok w przód pod względem poznawania swojego organizmu
Poza tym w zeszły piątek mąż miał przesiewowe badanie nasienia i wszystko w normie. Generalnie póki co wszystko nam obojgu wychodzi w normie, także zdaje się, że teraz przyszedł czas, żeby wyluzować i czekać na to, co nieuniknione!
Miłego popołudnia, drogie Staraczki13.06.2015 - Nasz Wielki Dzień
26.08.2016 - Mamy to! Do zobaczenia w maju!