MARCOWE NOWALIJKI czyli pierwsza wisenna lista testujących
-
WIADOMOŚĆ
-
Szyszka, przychylam się do tego co pisze Kat. OF to tylko program, algorytm który wyznacza owu na podstawie tego co mu podasz. Skoro monotoring i Twoje obserwacje wskazywały na owu we wcześniejszym terminie to pewnie tak właśnie było. A na temp mogą też wpływać inne czynniki.. Więc jeśli kole Cię w oczy to że of wyznaczył później owu, zmodyfikuj wpisy tak, by przesunął krechę w odpowiednie miejsce
Poza tym każda z nas przeżywa te gorsze dni. Po to jest forum żeby się wygadać i wyżalić. Alko też pomaga Sport, zakupy, spacer, kolacja lub film z ukochanym,.. Zrób coś co sprawia Ci przyjemność, i rób to tak często jak tylko możesz rozpieszczaj się - jak nie teraz, to kiedy? To pozwala zdać sobie sprawe,że chociaż starania to może i coś na czym w tym momencie najbardziej nam zależy, ale jednak są jeszcze inne sfery życia,którymi możemy się zająć, i które powinniśmy celebrować by nie dać się zwariować
Morwa, dziękuję za odpowiedź :*Szyszka1, Ania-nowa lubią tę wiadomość
♥️ Matylda jest z nami od 15.08.2019 ♥️
Novum ICSI
Czynnik męski (azoospermia -> cryptozoospermia)
Punkcja 17.06.2017 -> 6 zapłodnionych komórek = 6 zarodków
ET 20.06.2017
Crio 31.10.2018
Crio 01.12.2018 Beta - 9dpt 109 - 11dpt 370 - 26dpt Harmony OK. Dziewczynka
2 mrożaki -
Mnie można wypisać z zacnej daty 8.03 wczoraj piękne 2 krechy na ovu teście a mój M. jak zwykle brak czasu bo praca. Bez sensu to wszystko. Sam mnie nakręca, ciśnie, planuje a jak jest mi potrzebny to ma nieplanowany wyjazd z pracy:( czas pomyśleć chyba o zmianie faceta bo z karierowiczem nigdy się nie zgramy... Nie ma któraś na zbyciu wolnego dawcy?
-
ja czekam... ja dziś 10dc .... a może zrobię sobie dziś teścik na ovu ...hmm/// jutro wizyta u gin. mam nadzieję że podpatrzy i więcej mi coś powie.... bo w sumie od pół roku co miesiąc czekam na tą ovu... a tu nic...cisza... czy ona w ogóle jest czy jej nie ma?? nigdy nie wiem... cykle mam regularne co 28-29 dni.... ale czy faktycznie ovu wypada w połowie??.... // nie mierzę niestety temp., śluzu zawsze b.mało... a testy jak testy.. różnie pokazują...///
Aurellka lubi tę wiadomość
❤ 2008r. - 👧
❤2016r.- 👧
❤2023r. -👧 -
nick nieaktualny
-
Morwa wrote:W dzień mężczyzn zrobisz mężowi prezent w postaci dobrego pytongowania. Z tej okazji zrobicie sobie syna, a w pierwszy dzień wiosny wysikasz dwie kreski na teście ciążowym bardzo fajny plan
nawet nie dopatrzyłam się że to takie fajne dni!! Rewela, jakby się udało terminy idealne!!! -
Jako, że dzisiaj zawitał do mnie Ridżosław to musiałam się pożegnać z listą testujących w lutym i zawitać tutaj:)
Poproszę o wpisanie tak wstępnie na 27 marca:) - oby to były szczęśliwe świeta:)Wiadomość wyedytowana przez autora: 22 lutego 2016, 15:59
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Paulette wrote:marcowe testowania . grudniowe porody.. fajnie by bylo tak w grudniu urodzić taki wcześniejszy prezent na święta
Dokładnie Paulette było by cudownie testuje w świeta Wielkanocne i jak by mała fasolka zaowocowała to byłby idealny prezent na Boże Narodzenie
Jak miło tak pomarzyć