MARCOWE NOWALIJKI czyli pierwsza wisenna lista testujących
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Czy testy owu mogą być pozytywne przez dwa dni z rzędu? Wczoraj miałam ładne dwie, ciemne krechy (niestety test zrobiłam o 18:00 zamiast o 15:00, tak jak we wcześniejsze dni). I dziś znowu te dwie ciemne krechy (na razie są lekko jaśniejsze niż z wczoraj, ale te testy z czasem ciemnieją i pewnie za jakiś czas będą porównywalne). To dziwne trochę, bo w piątek byłam na usg i niby owulacja miała nastąpić w ciągu następnych 30h, czyli w sobotę.Po 3 latach starań, w końcu z nami Pola, 30.03.2018r.
moje dwa aniołki...
Aniołek, lipiec 2015, cp
Leonek, styczeń 2017, 28tc
-
No właśnie byłam dziś u gina i zapomniałam całkiem o to zapytać na usg Gadaliśmy o badaniu hsg i jakoś mnie zdołował mówiąc o tym, że nie sprawdzimy na hsg czy rzęski są sprawne i nawet jeśli jajowody będą drożne, to i tak nie daje to pewności o ich poprawnym działaniu... Zdenerwowałam się i później na usg mi wyleciało z głowy kompletnie
Dzięki za informacje :*Po 3 latach starań, w końcu z nami Pola, 30.03.2018r.
moje dwa aniołki...
Aniołek, lipiec 2015, cp
Leonek, styczeń 2017, 28tc
-
nick nieaktualny
-
Dawno mnie tu u Was nie było i co ja paczę
Bar - progesteron był zwiastujący Piękne krechy, no i bardzo ładny przyrost bety Kiedy usg?
Miamao, Ellasi, AgacizdA - gratulację Czekam na foty!
Katta - Twój order robi furoręEllasi, miomao, kattalinna, bar lubią tę wiadomość
"Skoro nie można się cofnąć, trzeba znaleźć najlepszy sposób, by pójść naprzód" P. Coelho -
nick nieaktualny
-
Dziewczyny,
Serdecznie dziękuję za gratulacje.
Byłam pobrać krew na beta Hcg i progesteron. Wyniki jutro i chyba jutro do giną pójdę bo po mojej historii z cp jestem wystraszona. Postaram się zdjęcie testu wkleić, ale kreseczka jest dość jasna wiec nie wiem czy będzie dobrze widoczna.
Jeszcze raz dziękuję za gratulacje i ciepłe słowa. Zarażam Was fluidami ciażowymiCaro, Brave lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
AgacizdA wrote:Miałam sobie zrobić niespodziankę na dzień kobiet, ale termin @ jest dzisiaj, wiec postanowiłam zrobić sobie tego suprajsa dziś
Uwaga Dziewczęta...
JEST MOCNE II KRECHY
Wyczekiwane po 8 miesiącach!!!!!!!!
A we wtorek robiliśmy badanie nasienia i wyszły słabo
Beta zrobiona, czekamy na wynik
Piekny poniedzialek! Ale jak to sie mowi jaki poniedzialek taki caly tydzien a wiec dziewczeta wrzucac tesciory z dwiema pieknymi!borsuk lubi tę wiadomość
07.11.2012 Julian
Aniolki 13.08.2013 [*]11tc, 04.01.2016 [*]8tc cp,19.03.2016 [*]4+5tc, 22.05.2016 [*]4+6tc cp -
Ojej, wszystkim dwukreskowym dziewczynom gratuluję bardzo bardzo mocno!! i trzymam kciuki za resztę testujących!!!!
miomao, bar lubią tę wiadomość
początek starań 12.2015
06.2016 💔👼
11.2016 💔👼
06.02.2017 ⏸️
08.10.2017 👸💜 38+4 CC (3480g/53cm)
25.06.2021 ⏸️
17.02.2022 👶💙 37+3 CC (3240g/55cm)