MARCOWE NOWALIJKI czyli pierwsza wisenna lista testujących
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
Ja dziś powtórzyłam betę. Wynik pewnie będzie wieczorem... Czekam z niecierpliwością. Dam znać co i jak.
Przy cp miałam plamienia od dnia spodziewanej @ a potem kłucie brzucha.
Teraz nic takiego niepokojącego się nie dzieje.
Staram się nie martwić i nie zastanawiać nad tym- zwyczajnie czekam, ale czasem w głowie pojawiają się natrętne myśli.
Dziękuję dziewczyny za wsparcie!Wiadomość wyedytowana przez autora: 9 marca 2016, 17:47
-
Ellasi skoro nic niepokojącego się nie dzieje, to musi myć wszystko ok. Po prostu musi Ściskam bardzo mocno kciuka za piękny wzrost
Morwa, Ellasi, Karissa lubią tę wiadomość
-
kattalinna wrote:Ejjj to kto mi wysika prezent urodzinowy? ja nie uważam żadnego kwietnia, Ty mi jesteś winna dwie kreski w marcu i tej wersji się trzymajmy
Kciuki za wszystkie babeczki
Może któraś zapomniała w emocjach się nam tu pochwalić? Czekamy
kattalina bardzo bym chciała ale niestety jak co miesiąc- plamienie 3 dzień. Jutro na bank @.
W ogóle mam wrażenie że bromocorn dopiero zaczął działać jakieś po 2 tygodniach - teraz odczuwam skutki uboczne- niesamowicie mnie mdli rano i wieczorem, do tego stopnia że boję się oddychać za głęboko
of jednak wyznaczył mi owulację ale kilka dni później niż wydawało mi się że była
Zobaczymy jak wyjdzie progesteron.
Trzymam kciuki za was :*listopad 2011 - Oluś
od 2011 - Hashimoto
7 cykl starań udany -
Ellasi no i pięknie Ale się cieszę!! Bardzo radosna wiadomość na koniec dnia! Dbaj o siebie Kochana! życzę nudnej i spokojnej ciąży :*
KlaudyŚ kciuk zaciśniętyEllasi, KlaudyŚ lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Ellasi, to wspaniale! Teraz tylko życzyć spokojnej ciąży :*
U mnie stresik, bo poza tym, że od kilku dni bardzo łatwo mnie wkurzyć lub doprowadzić do płaczu, to zero oznak @, który teoretycznie powinien przyjść jutro. Podczas gdy u mnie głównym znakiem jest zawsze specyficzny ból w podbrzuszu i ostatnio co msc plamienie, a tu nic. ALE, nie ma się co nakręcać, bo już kilka msc temu tak miałam i nawet okres się 2 dni spóźnił i tylko niepotrzebnie się nastawiłam Test wczoraj i 2 dni wcześniej negatywny więc pewnie szansa nie wielka, ale nadzieja jest do pierwszej kropli krwi! Trzymajcie kciuki, Kochane!Ellasi lubi tę wiadomość
13.06.2015 - Nasz Wielki Dzień
26.08.2016 - Mamy to! Do zobaczenia w maju!
-
nick nieaktualnyCześć dziewczyny, wpadłam na chwilę powiedzieć że u mnie z opóźnieniem @ dopadła w niedzielę u nas jeszcze ten cykl starań, jeśli sie nie uda przerwa na parę miesięcy.
P.s. Gratulacje dla zafasolkowanych spokojnych 9 miesięcy... kciuki za jeszcze wyczekującychAgacizdA lubi tę wiadomość
-
Ellasi wrote:Karissa
A ile dni do @ masz?
Może idź na betę jak masz się zadręczać? No chyba że wytrzymasz?
Czy myślicie, że to możliwe, że miałabym bete wskazującą na ciążę, a test negatywny? Bo w sumie nigdy nie robiłam jej...
Dziś w nocy wyjazd do Pragi więc pewnie w tym czasie wszystko się wyjaśni.
Ale jakoś, po tym teście, nie jestem raczej dobrej myśli...13.06.2015 - Nasz Wielki Dzień
26.08.2016 - Mamy to! Do zobaczenia w maju!
-
Karissa wrote:@ powinnam mieć już dziś, ale póki co @ nie ma, a test niegatywny.
Czy myślicie, że to możliwe, że miałabym bete wskazującą na ciążę, a test negatywny? Bo w sumie nigdy nie robiłam jej...
Dziś w nocy wyjazd do Pragi więc pewnie w tym czasie wszystko się wyjaśni.
Ale jakoś, po tym teście, nie jestem raczej dobrej myśli...
Na innym forum kolezanka taką sytuację miala:) test neg a beta wskazujaca na ciążę