MARCOWE NOWALIJKI czyli pierwsza wisenna lista testujących
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
Ja dziś powtórzyłam betę. Wynik pewnie będzie wieczorem... Czekam z niecierpliwością. Dam znać co i jak.
Przy cp miałam plamienia od dnia spodziewanej @ a potem kłucie brzucha.
Teraz nic takiego niepokojącego się nie dzieje.
Staram się nie martwić i nie zastanawiać nad tym- zwyczajnie czekam, ale czasem w głowie pojawiają się natrętne myśli.
Dziękuję dziewczyny za wsparcie!Wiadomość wyedytowana przez autora: 9 marca 2016, 17:47
-
Ellasi skoro nic niepokojącego się nie dzieje, to musi myć wszystko ok. Po prostu musi
Ściskam bardzo mocno kciuka za piękny wzrost
Morwa, Ellasi, Karissa lubią tę wiadomość
-
kattalinna wrote:Ejjj to kto mi wysika prezent urodzinowy?
ja nie uważam żadnego kwietnia, Ty mi jesteś winna dwie kreski w marcu i tej wersji się trzymajmy
Kciuki za wszystkie babeczki
Może któraś zapomniała w emocjach się nam tu pochwalić? Czekamy
kattalina bardzo bym chciała ale niestetyjak co miesiąc- plamienie 3 dzień. Jutro na bank @.
W ogóle mam wrażenie że bromocorn dopiero zaczął działać jakieś po 2 tygodniach - teraz odczuwam skutki uboczne- niesamowicie mnie mdli rano i wieczorem, do tego stopnia że boję się oddychać za głęboko
of jednak wyznaczył mi owulacjęale kilka dni później niż wydawało mi się że była
Zobaczymy jak wyjdzie progesteron.
Trzymam kciuki za was :*listopad 2011 - Oluś
od 2011 - Hashimoto
7 cykl starań udany -
Ellasi no i pięknie
Ale się cieszę!! Bardzo radosna wiadomość na koniec dnia! Dbaj o siebie Kochana! życzę nudnej i spokojnej ciąży :*
KlaudyŚ kciuk zaciśniętyEllasi, KlaudyŚ lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Ellasi, to wspaniale!
Teraz tylko życzyć spokojnej ciąży :*
U mnie stresik, bo poza tym, że od kilku dni bardzo łatwo mnie wkurzyć lub doprowadzić do płaczu, to zero oznak @, który teoretycznie powinien przyjść jutro. Podczas gdy u mnie głównym znakiem jest zawsze specyficzny ból w podbrzuszu i ostatnio co msc plamienie, a tu nic. ALE, nie ma się co nakręcać, bo już kilka msc temu tak miałam i nawet okres się 2 dni spóźnił i tylko niepotrzebnie się nastawiłamTest wczoraj i 2 dni wcześniej negatywny więc pewnie szansa nie wielka, ale nadzieja jest do pierwszej kropli krwi! Trzymajcie kciuki, Kochane!
Ellasi lubi tę wiadomość
13.06.2015 - Nasz Wielki Dzień
26.08.2016 - Mamy to!Do zobaczenia w maju!
-
nick nieaktualnyCześć dziewczyny, wpadłam na chwilę powiedzieć że u mnie z opóźnieniem @ dopadła w niedzielę
u nas jeszcze ten cykl starań, jeśli sie nie uda przerwa na parę miesięcy.
P.s. Gratulacje dla zafasolkowanychspokojnych 9 miesięcy... kciuki za jeszcze wyczekujących
AgacizdA lubi tę wiadomość
-
Ellasi wrote:Karissa
A ile dni do @ masz?
Może idź na betę jak masz się zadręczać? No chyba że wytrzymasz?
Czy myślicie, że to możliwe, że miałabym bete wskazującą na ciążę, a test negatywny? Bo w sumie nigdy nie robiłam jej...
Dziś w nocy wyjazd do Pragi więc pewnie w tym czasie wszystko się wyjaśni.
Ale jakoś, po tym teście, nie jestem raczej dobrej myśli...13.06.2015 - Nasz Wielki Dzień
26.08.2016 - Mamy to!Do zobaczenia w maju!
-
Karissa wrote:@ powinnam mieć już dziś, ale póki co @ nie ma, a test niegatywny.
Czy myślicie, że to możliwe, że miałabym bete wskazującą na ciążę, a test negatywny? Bo w sumie nigdy nie robiłam jej...
Dziś w nocy wyjazd do Pragi więc pewnie w tym czasie wszystko się wyjaśni.
Ale jakoś, po tym teście, nie jestem raczej dobrej myśli...
Na innym forum kolezanka taką sytuację miala:) test neg a beta wskazujaca na ciążę